Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak to pojede na I5 4670K a MSI R9 290X Gaming 4GB
  • chtěl bych je dodat že hlavní postava je alcatraz jehož osobnost je přepsána nnanosuitem nagenetické urovni četně mysli půodního majitele proroka v podstatě jsou to dvě osobnosti 2 in 1 .rčení hlavní hrdina z jedničky vůbec nepřipadá v uvahu.
  • Mno, inak... v tomto pripade musim povedat, ze klobuk dole pred tvorcami Crysis 3. Jednak i ten samotny engine je cela hra este stale hratelna aj na cca 5 rokov starom compe (akurat s vymenenou DX11 grafikou), takze reci o brutalnych HW narokoch sa vlastne celkom nenaplnili. A druhak, celkove spracovanie, pribeh, vyprava, scenar... Mam dojem, ze ide vlastne zaroven o najlepsi diel v celej serii, aspon co sa danych elementov tyka. Dnes som to konecne dohral a mam taky pocit, ze si napokon znova prejdem celu trilogiu od zaciatku. Ono sa to na prvy pohlad nezda, ale Crysis -- podla mojho nazoru -- nikdy nebol len o tom engine a uzasnej grafike. Ten, kto sledoval cely pribeh mi da iste za pravdu. Avsak priznam sa, ze pri tretom dieli mi primarne imponovali levely, kde sa clovek pohyboval v post-apoc uliciach NY, ta faza, kedy uz su vsade sami mimozemstania ma zase az tak strasne neuchvatila. Kazdopadne, toto proste tvorcom vyslo, myslim si...
  • bohuzel to nedohraju protoze nemuzu zabit toho zelezneho retardaso je u toho paprsku poradte strilim jak mentos do strilen a nic poradte na payap@seznam.cz
    • Hele , to je ten nejtěžší Bossfight hry , a ten boss se jmenuje loutkař .
      Ja ho odstranil tak že jsem byl vždy zneviditelnenej a ho vždycky jedním zásobnikem vzal ze zadu do weakpointu , a po mnoho těchto útocích jsem ho odstranil .no ale jak říkám ten Bossfight fakt není žádný máslo , už na střední obtížnost se docela zapotíš...moje jediné štěstí když jsem hrál poprvé na postlidskeno bojovníka bylo , ze se bugnul ve zdi a ja do něj řezal z typhona
  • Hra sa mi páčila až do konca, kým do mňa nevŕtala tá veľká ozruta. Kde sme, kurde? To si nevedeli vymyslieť inak naskriptovaný koniec? Pripadal som si ako pri nejakej B-čkovej hre.

Grafika a ovládanie je ale pekné. Kvôli tej kreatúre som to však nedohral a poslal do koša.
    • jk se ti podarilo ho sejmout ja to hraju us po4 a pokazde tam skoncim a hraju znova
  • práve som to dohral a to si doprajem dobru hru na dobré kvalite, tato hra nie je odpad ozvučenie hudba-zvuky-efekty-strelba je špička môže fimový priemysel iba zavideť , zbraňe a spad hry su super efekty hry su úžasné. Rohodne tato hra nie je bordel ,ale je to zažitok aj ked nie dejovo ale po akčnej stranke a super zvukmi to zvladli na jednotku mam jeden minus a to auto motokára ta sa ovlada strašne
    • Tak to máš naprostou pravdu, současné herní tituly se mohou s klidem rovnat dnešním hollywoodským trhákům - nádherný vizuál, obsahově tragédie. *3*
  • Som iba na zaciatku ale zatial sklamanie. Ten luk netusim koho napadol. Hram to na tretej obtaiznosti a s tym lukom tu hru hram ako zadarmo. Dam si cloak vsetkych zabijem lukom a prejdem do dalsieho checkpointu bez toho aby ma vobec niekto zbadal nie to este ze by po mne niekto vystrelil. Som sam komu to pripada az prilis lahke s tym lukom?
    • filias
      Zvyš si o stupeň obtížnost. Třetí úroveň je o ničem - musel jsem to po hodině restartovat protože to bylo opravdu jen benchmark a hra na vybíjenou.
    • Počkej, až ti začnou docházet špíy, né vždy se k nim dá dostat. Ale jinak ano - luk je overpowered.
  • Vůbec nechápu taky, jak je možné se nezmínit o nepodpoře karet bez DX11? Uvažoval jsem o koupi. Mám Nvidii GTX 260 OC, hraju na max. detaily bez AA (1920 x 1200) v podstatě všechny hry. Za poslední roky bych napočítal tak možná 3 hry u kterých jsem musel nepatrně s detaily dolů (tím chci říct, že to rozhodně není karta ještě do starýho železa). A v článku ani zmínka. Navíc moc nechápu, když Crysis2 chodil na DX9 a efekty DX10 vlastně doteď moc her nepoužívá (ty high end, jako měl Crysis 1), že 3ka DX11 "only" Každopádně je asi nesmysl kartu měnit kvůli jedný hře. Zdar :)
    • Omlouvám se, tesně před tím jsem byl na jiném webu http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry-a-zabava/26363-crysis-3-test-naroku-nejkrasnejsi-hry-soucasnosti?start=2

Hardwarové nároky pro Crysis 3 uvádějí vývojáři velmi obsáhle a dle očekávání nejsou nijak nízké. Engine hry je postaven na rozhraní DirectX 11 bez podpory nižších verzí, naprostým minimem pro hraní tak jsou grafické karty řady ATI Radeon HD 5000 a nVidia GeForce 400. Vývojáři konkrétně uvádějí Radeon HD 5770 anebo GeForce GTS 450 v kombinaci se staršími dvoujádrovými procesory. Na takové sestavě Crysis 3 sice skutečně poběží, počítejte však s nejvýše středními detaily v nízkých rozlišeních. Nutností je samozřejmě také operační systém s podporou DirectX 11, tj. Windows Vista s patřičným opravným balíkem a vyšší.
    • Vždyť to v recenzi jasně píšou jaké je minimum a že pouze DX11 bez podpory starších.
  • celkom pekna strielačka ako hovotite že je to muka ,len neviem poradte mi na luk šipy kde zohnať som ich vystrielal a už nemam žiadne od začiatku hry a v štvrtom levely som v kuse bez šípou
    • musíš je po sobě sbírat šmudlo
      • což je celkem nešťastné řešení když střílíš na větší vzdálenost kam se hned tak nedá dostat
  • AMD 64 X2 6000+, 4Gb DDR2 RAM, GTX 460 1GB a na LOW nebo Medium či High víceméně pořád stejný :D processor jede na 100% a grafika na 35% :D takže v březnu si sjedu pro AMD Phenom X4 965 a novou desku a 8GB DDR3 tak doufám že aspon na medium to utahne. doporučený processor na max je AMD Bulldozer FX4150 což je pro hry slabší než Phenom X4 965 tak doufám že to bude v poho. Na max mi to nedá grafika ale myslim že medium bude ok
    • Mám víceméně tebou zmíněnou sestavu (Phenom X4 955, 8GB RAM DDR3, ATi HD 7770) a jede to ne téměř nejvyšší detaily bez problémů (jen vyhlazování mám stažený na 2x, ale to se při kvalitě modelů stejně ztrácí).
      • Phenom 2 X4 965, 4 GB RAM, GTX 460 768MB -> stredné detaily, bez AA a VSYNC, ide to krásne plynule, občas sa to "spomaľuje" pri veľkých výbuchoch kde je moc plameňa. Procesor sa podľa windowsáckeho task manageru fláka asi na 75%. Kvôli jednej hre ale do grafiky výplatu nedám :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit