Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A už je to tu zase. tiscali games se opět strašně snaží vnucovat jak všem měří stejným metrem.

"Číselné hodnocení chybí záměrně - zatím. Více než kdy jindy nyní Crytek tlačí na multiplayerovou pilu, bez níž nelze Crysis 3 zrecenzovat jako celek. Brzy tedy ještě publikujeme zhodnocení online části a spolu s ním i výslednou cifru."

Jasně, neradi bychom dali Crysis horší známku než 8/10 a obhájili to touto alibistickou větou. Je velmi zajímavé že např. Battlefield BC2 (a těch příkladů je tady víc) vám nevadilo ocenit známkou i když jste multiplayer pomalu ani nehráli. Tady jste si zahráli singl, na kterém tato série vždy stavěla (i když ten dementní příběh se nás vždy snaži přesvědčit o opaku) a hráči to od ní očekávali. Já se jim ani nedivím, protože multiplayer v jedničce byl nehratelný, ve dvojce nudný (pokud by tam nebyl ten oblek, tak ani nevím že hraju Crysis, navíc většina map měla tak 10m čtverečních, takže potenciál obleku stejně autoři zabili sami) a tak mě fakt u trojky multiplayer vůbec nezajímá.
    Z toho co tak čtu je jasně vidět že se hra táhne opět směrem "už dříve to bylo jednoduché, tak proč to ještě neulehčit" viz sprint, který už nežere energii obleku. Co bude dál? Patch, který deaktivuje spotřebu energie při zapnuté neviditelnosti? Nepřátelé, kterým je jedno že jim zabíjíte kamarády bych už v této době taky nebral jako samozřejmost a takové nedostatky bych v recenzi přísně trestal a ne je zmiňoval jen tak mimochodem. To že bude luk OP, tak s tím jsem počítal už když ho Crytek hrdě představoval, takže vlastně žádné překvapení, že po výstřelu ani nezruší neviditelnost.

Z recenze jsem se hlavně dozvěděl že krom grafiky a jednoduchosti na té hře není vůbec nic zajímavého. Takže posun od předchozích dílů je.....nikam. Na závěrečnou známku jsem opravdu zvědavý, protože jestli bude celý multiplayer opravdu takový otřesný patvar, jako byl když jsme ho dostali na zkoušku, tak opravdu nevím jestli to výslednou známku spíše ještě nezhorší...
    • Mato1987
      Presne toto isté, teda recenzia bez číselného hodnotenia bola okrem bc2 aj u moh warfighter kde sa neokúňali udeliť tak celkom dobrej hre priemerné hodnotenie napriek tomu že tam bol tiež kladený veľký dôraz na multiplayer, ktorý nebol a asi nikdy ani nebude zrecenzovaný.
      Tiscali ide dole vodou už od vtedy čo sa tu usídlila zčasti redakcia levelu s výnimkou pána dobrovského. A to nerád hovorím, kedže level som čítal rád pred pár rokmi, taký rybka, fridrich či codr alebo aj prúša mali parádne, detailné a zrozumitelné články.
    • Tak zapoj mozek a číslo si k textu doplň sám
      • XXDarthVaderXX
        Někteří lidé umí tak akorát kritizovat a jinak ho_no, s tím se prostě musíme smířit.
    • XXDarthVaderXX
      Ahoj, vždy je to na jednotlivci a ne vždy musí být číselné hodnocení. Číslo ber spíš jako sublejtivní názor :-) Té samé hře může dát redaktor při dobré náladě 8 a při špatné 7. Víš je hezké sledovat jak tu teď křičíte, že to bude určitě hodně a u jiné hry, která dostane řekněme, třeba 8, tak je to zase málo, přitom by ta hra možná dostala za 7, ono by to chtělo vzít v potaz, že každý máme jiný názor.
      Umělá inteligence jen tak asi lepší nebude, ono přece jen dát do hry, která bude i na konzolích super vojíny do kterých se člověk ani netrefí...by také nepřineslo nic. Pro nás PCčkáře je to horší, ale čert to vem. Nikdo mě to hrát nenutí :-)
    • U mě poslední dobou games dost klesá co se týče rezencí, absolutně neumí hodnotit, nemají vkus a často mi připadne, že ani neví jaké číslo mají dát, spousta přešlapů a byla otázka času, kdy se tu objeví AAA hra bez číselného hodnocení :D ... Jasně, je to o jednotlivci, ale pokud ten jednotlivec není schopný udělat subjektivně objektivní recenzi, obhájit si názor a vyresultovat nějaký závěr okořeněný číslem, není to recenzent.
      • XXDarthVaderXX
        Teda pánové, píšte hlouposti pokud chci udělat objektivní recenzi, tak nemohu současně hodnotit singla a mulťák, aniž bych se na jedno tak trochu nevyfláknul, to prostě nejde.

Bylo by dobré pochopit, že každý máme jiný názor. Pánovi támhle v USA se dříve nělíbila jedna hra, no a mě se líbila, prostě každý to vidí jinak. Já Crysis osobně nikdy rád neměl, ale proč nějakou hru hned zdrbat jen proto, že se jmenuje tak, či onak :-)
        • Tak zdrbu ji, protože se mi nelíbí, stejně jako ty ji pochválíš, protože se ti líbí...

Já v tom žádnou vědu nehledám, ale chápu že někteří by byly šťstní kdyby se nediskutovalo vůbec...
  • smajdal
    Další násilná počítačová hra, někdo by už měl konečně udělat hru, kde by se dalo starat o ty, kteří byli postřelení v ostatních hrách O:)
  • Inquisitor
    Pětihodinová kampaň? To už je fakt na hlavu.
  • Sry ale vyplaznout pomalu 1200,- za 5 hod. kampan, tak to opravdu nehodlam. A na MP mam zcela jine hry.
    • Až na to, že se dá sehnat za 950,- a v akci i za 750,- ....
      • lol takovejch mínusů, pravda holt bolí...
      • Pro me penize nejsou zadny problem, ale nerad ztracim cas se spatnou hrou, cas je pro mne mnohem vzacnejsi.

BTW, bude tato hra vyzadovat registraci na steamu?
        • na steamu není, je to přes origin
  • Chybí Číslo. nevím co si mám myslet když mi nikdo neřekne co si mám myslet.
    • číslo takej sracke nemohol recenzent dať, a ani verdikt napísať, nedošli by peniažky a též platí nejakú tú hypotéku.
    • to ti ma kazdy hovorit, co si mas mysliet? to si nevies mysliet nieco aj sam? *4*
      • Podle mně to byl skvělý příspěvek plný ironie ))
        • To víš, naši východní sousedé mají trošku delší vedení ;-)
          • Keby si ho ty mal kratsie, tak by si pravdepodobne pochopil,ze moj prispevok obsahoval este tak o 20% viac ironie ako ten, na ktory som reagoval...zapadny sasek *1*
            • Obavam se, ze nevis co to je ironie, na tvem prispevku neni ironickeho vubec nic.
  • Každej normální člověk teď hraje System Shock 2 a ne tyhle slátaniny.
    • Rorschah
      aaaa konečně někdo kdo si ještě rád zahraje Hru :)
  • nekromant33
    prosim vas dejte tam cislicko at se tady lidi muzou bavit o tom ze ste dali moc nebo malo misto protiargumentovani psanymu textu -_-
  • MidnighT91
    Mám chuť jim napsat, ať si s pětihodinovou kampaní vytřou prd*l!!! Nevydaly nic jiného než debilní tech demo ale říkaj tomu akční hra aby to mohly prodávat za plnou pálku... Fakt už mě tyhle "AAA" hry se*ou...

Víte co bychom si měly vykřičet? Založení mezinárodního úřadu pro kontrolu oprávněnosti ceny AAA her... Pokud by firma jako Crytek chtěla vydat hru prezentovanou jako AAA, musela by ji po dokončení vývoje poslat na tento úřad, tam by si ji zahrály a v případě že by tahle hra měla 5 hodin by jim zkrátka řekly "Hru můžete vydat v současném stavu ale cenu snížíte o polovinu a příjdete o AAA hodnocení nebo, doděláte dalších 5 hodin herní doby, nazdar" Jinak prostě zákaz prodeje nedodělaného škváru s označením AAA za plnou cenu...
    • No jako nevim ja hraju crysis 3 na xboxu pac pc by mi to nedal, mam odehrano 5 hodin a sem ve 4/7 misi..takze to zalezi asi jak to clovek hraje, ja to hraju stealth stylem takze mi to trva dele...
  • Magister_Peditum
    Tech demo s wtf příběhem. Just like always Crytek. *3*
  • firebug
    Jsem nejspíše fanouškem série ale oba díly jsem zakoupil až v akci a s Crysis 3 asi taky počkám...
    Chci se jen zeptat: Je ta umělá inteligence opravdu tak hrozná? Jak je na tom v porvovnaní se staršími díly? AI nikdy nebyla geniální ale v rámci žánru šlo o nadstandart. A jak je to se zničitelností prostředí? Je fajn, že to vypadá senzačně, ale sakra, proč nezaměřit své usílí na něco, co by OPRAVDU oživilo gameplay? Tohle mi fakt hlava nebere. Třeba takový Far Cry 3 je taky graficky vyšperkované, ale hodíte-li granát do dřevěné chajdy, tak si stojí vesele dál. Divné. Když jsem hral poprvé stařičký Red Faction se svým revolučním zničitelným prostředím, tak jsem byl přesvědčen, že koukám na budoucnost FPS her. Jak jsem se mýlil...
    • AI na tom není vůbec špatně, dle mého názoru je celkem nadprůměrná vzhledem k faktu, že máte oblek s neviditelností :)
      http://www.youtube.com/watch?v=RIoUelM-4pk

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit