Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A verdikt? To jsou redaktoři na games takoví trotlové, že neumí vyjádřit hodnocení číslem? Vzít klady, zápory a porovnat to? Sorry, ale takovou recenzi číst nebudu. Raději věnuji čas tomu, že projedu místní komentáře, z toho se možná dozvím víc..
    • Ty si hotovej arcitrotl, pokud si bez číselného hodnocení nedokážeš udělat představu o kvalitě hry. A pokud si přečetl alespoň poslední větu, tak bys měl vědět, že číselné hodnocení bude doplněno po recenzi multiplayeru.
      Ale pochybuji, že sis přečetl alespoň to, nejspíš si jen procházíš recenze a hledáš to svoje vytoužené číslo, které ti řekně víc, než jakýkoliv text. Opravdu ukázkovej pablb *1*
      • Nech troubu zit : )
        Vtipny hlavne je, jak takovejhle vejlupek potom ostatni nazyva hlupakama, nebo cimzetovlastne...
    • ZvacA
      Pro radost

http://youtu.be/SyZkgcAblC4?t=10s
      • : D
        Diky!
        Proc ztracet cas snahou o argumentaci s omezencem, kdyz to takhle krasne udela minutova pisnicka : D
        A robotron to napsal taky hezky.

Jinak nevim co tu vsichni melou o petihodinovy kampani, kdyz v recenzi je jedina zminka ve stylu "na easy a fofrem tak za sest". Myslim ze ja se na tech deset dostanu.
        Zase nejaka rana horecnatyho prujmu ci co...
        • ...tých päť hodín herného času, tak to majú z tej podozrivej poľskej recenzie v CD Action, ktorá bola ešte pred vydaním hry. Myslím, že už 11.2.2013 *1* ...no od vtedy ľudom nejak dr.e. Lebo inde už uvádzali aj čísla 9-10 hodín, čo je štandardný herný čas pri FPS
    • Robotron3
      Vy jste jak malí. Když se dá takové hře známka bez pořádného zahrání multiplayeru, tak zase všichni držkují, že co si to dovolují a hodnocení je uspěchané. A když to chtějí udělat pořádně, tak zase lidi držkují, že to neni hned. :)
    • Ste všetci trotlovia ? Však píšu že dostanete vašu cifričku až potom ako zrecenzujú multiplayer..
      • Já vidím SP recenzi, to je problém zhodnotit SP ? MP ať si hodnotí zvlášť, to mě nezajímá.
        • Radioaktivni_surikata
          Je to problém, protože v kartě hry je kolonka jen pro jedno číslo, a to za hodnocení hry. A jak do tý jedný kolonky vtěsnáš čísla dvě? Upozorňovali na to i dopředu.
    • preci tomu nemužou dat trojku a napsat pravdu jinak by nebyli premie
    • 42!!!! v*le. Nechápu proč pořád lid potřebují něco kvantifikovat... Malého prince na tebe!!!
      • Zamysli se ty omezenče. Proč se asi tak všude na světě hodnotí ?
        • Je to pro degenerovaný lidi, který nechápou význam textu před sebou?
          • Tak ne kazdej ma cas a chut cist celou recenzi, takze koukne na cislo a jede dal. Stejne jde jen o nazor jednoho cloveka (recenzenta), tak je to treba brat s rezervou. Ja obecne preferuju hodnoceni. Vetsinou se s nim sice neztotoznim, ale aspon mi to rychle rekne, nakolik se hra libila recenzentovi. Kdyz chci podrobnosti, ctu celou recenzi
          • Všechno jde kvantifikovat. Dokonce i naše příspěvky jsou kvantifikovány *1* , takže číselné hodnocení singleplayerové části by mělo být vždy. Je to první nebo druhá věc na kterou se v recenzi podívám mimo screenshoty. JInak za mě Crysis 3.
            • Souhlasím s tím, že nějaké závěrečné ohodnocení by být mělo. Už jen ze 3 důvodů ( alespoň pro mě ). Za 1 to takto tiscali dělá i u jiných her a spíše naopak. Pokud Multiplayer stojí za to, tak se mu věnuje zvláštní článek. Takže proč zrovna tady musí čekat na multiplayer byť je součástí hry, ostatně jako i jiné tituly u kterých single hodnotí zcela běžně hned. Což mě vyvstává myšlenka a bod 2. Single je jen předehra a větší tutorial k multiplayeru, na kterém by si měli zakládat jako např u BF3 kde single hraje roli seznámení se hrou. Tam je to pak pochopitelný. Možná je single tak tupej, že radši zhodnotí celou hru i s multi, aby náhodou nemuseli dávat "slabší" hodnocení. No a za 3. číselné hodnocení je první měřítko při srovnání s jinými recenzenty a mezinárodní univerzál.
              BTW než mě začnete kritizovat článek jsem četl a u kamaráda měl možnost vyzkoušet a s článkem se více či méně ztotožňuji. A abych tak nějak dostal svým slovům za mě by dostala hra 7/10. A to hlavně za umělou demenci, která se dle mého za posledních x let neposunula ani o píď. Možná naopak :)
            • A to jako že když si tady nepřečteš recenzi a koukneš že má hra 9/10 tak hned běžíš hru zakoupit aniž by jsi se o ní něco dozvěděl ?
              Čísla jsou přece úplně k h*vnu pokud je recenze objektivní.
  • "...graficky nejpokročilejší hra současnosti..." - fakt? Viac nez Crysis 1 ???
    Inak mali ste hodnotit zvlast single a zvlast MP, tak sa to uz myslim predtym i robilo.
    • Jo, originální crysis se nechytá, možná tak s módama, ale ty jsem nikdy neviděl.
  • Proč recenzujete PC verzi, když podle české Asociace Honičů Pér už prodeje konzolových her překonávají prodeje PC her? Targetujete na piráty?
    • Když má člověk možnost se pokochat lepší grafikou, tak nevidím důvod proč hrát na pokulhávající konzoli? :) A navíc Crysis je značka, která začínala na PC.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit