Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prej to ma nej grafiku ale je mi to k ***** kdyz to nezpustim protoze nemam grafiku DX11 to nas docela omezili.. spoustu hracu omezili. *16*
    • Chces sa divat na top grafiku? Kup si k tomu kartu vole.
      Co by si nechcel. Na starej 295gt rozbehat Crysis 3 na Ultra v 1080p?
      Btw urobis lepsie ak peniaze na grafiku investujes do niecoho mudrejsieho. Ved je to len hra.
      • Dokonce omezili i ty co mají ješte Dos a 640kB ram
      • Ne vole rozhodne bych to nechtel hrat na max pico, ale rozhodne mohli udelat aby se to rozbehlo i na nizsi detaili na starsich grafikach... mam 5 let starej komp a doted jsem hral vse bud na max a nebo na vysoky az na BF3 ktery je kurevsky narocny taky... a u meho stroje uz to neni jen o koupi GK ale vse takze fakt si nemuzu dovolit koupit celej komp a jestli s tim mate problem ze mi vadi ze to tak udelali a rekl bych ze tak polovina hracu nema nove karty tak pardon blbecci ze tu mam svuj nazor a narazku na hru.
  • Chcete cislo? 3.14159. To je taky cislo. Opravdu se nedokazete rozhodnout zda stoji hra za zahrati kdyz vam k tomu nekdo neudela kolacovej graf? Chapu ze je prijemnejsi jenom rozkliknout recenzi, precist si verdikt, zcekovat cislo a padat, ale takovejhle sh*tstorm....
  • Ciselne hodnoceni tam neni zamerne? Ano, kdyz je to podplacene, at uz primocare nebo jen kvuli dosavani nejake reklame? Me nezajima celkove ciselne hodnoceni cele hry vcetne MP, ale vzdy jsem zasel na games.cz a kdyz sem zde videl hitovku tak jsem se rad podival v rychlovce na ciselne hodnoceni, a podle toho jsem si o tom bud neco dal precetl nebo jsem se na tu hru uplne vy.... Takze diky za nic.
  • Může mi někdo poslat link na video s názorným příkladem stupidní AI v Crysis 3 ? Hru jsem sice nehrál ,ale co jsem se díval na video od TotalBiscuita tak mi ta AI nepřišla vůbec hloupá ba naopak. A obtížnost mi taky nepřipadla zrovna triviální. Ale jak jsem řekl hru jsem nehrál takže nemůžu soudit přímo za sebe.
    Jinak pochvala za recenzi fakt výborně napsaná a vůbec bych se nezlobil kdyby jste to číselný hodnocení vůbec nezveřejňovali :D :D
  • Prosiiim upustte od ciselneho hodnoceni uplne!
  • Recenze ok. Stručné a relativně jsem se dozvěděl zásadní body, které mě zajmali. Ačkoliv to nevypadá na "Trhák" tak jsem rád, že po dlouhé době zase vyšlo něco co zatopí "těm dražším PC" a já konečně budu mít pocit, že sem ty peníze loni nevyhodil jen tak do kanálu...I když ho tedy většinu roku spíš mám...:/
    • Obávám se, že budeš překvapený, jak neskutečně náročné to je. Ve Full HD to na našlapaných strojích bude asi OK (i když bez brutální grafické karty to na nejvyšší detaily podle mě stejně nepojede), ale kdo má doma zobrazovacího miláčka s rozlišením 2560x1440, tak ten zapláče.
      • Náročná hra opravdu je, ale zase to stojí za to, v pohybu to vypadá úžasně.
        Mám doma 27" s 2560x1440, i5 2500k @ 4,4GHz + GTX 680 a singleplayer jede 40-60fps na high detaily bez AA, takže to není zas tak špatné.
        Multiplayer jsem zatím nezkoušel, ale v betě to bylo podobné, cca 45-60 fps.
        Mám zapnuté omezení na 60 fps aby se mi netrhal obraz.
        • i5 2500K @ 4,0GHz + HD7950 2GB + 32GB RAM, mám taktéž 27" s 2560x1440 a na high s AA se nechytám, ale AA vypadá velmi pěkně, nechci se toho vzdávat :) Zkusil jsem vše na full a byla to rychlá přehlídka fotek, nicméně to vypadalo neuvěřitelně fantasticky, chtěl bych to vidět s tímto rozlišení v plném pohybu na plné detaily, musí to být lahoda.
          • Grifus
            Na co mas 32GB RAM? Doufam ze ne na hrani her... *1*
            • Tak místo swap file :)
        • To já jsem podstatně konzervativnější 24" FHD, i5 2600K default, GTX 660Ti AMP..počítám při podobném nastavení co ty tak 35-50 FPS..uvidíme
      • Mám naštestí jen Ful HáDé...
  • AMD 64 X2 6000+, 4Gb DDR2 RAM, GTX 460 1GB a na LOW nebo Medium či High víceméně pořád stejný :D processor jede na 100% a grafika na 35% :D takže v březnu si sjedu pro AMD Phenom X4 965 a novou desku a 8GB DDR3 tak doufám že aspon na medium to utahne. doporučený processor na max je AMD Bulldozer FX4150 což je pro hry slabší než Phenom X4 965 tak doufám že to bude v poho. Na max mi to nedá grafika ale myslim že medium bude ok
    • Mám víceméně tebou zmíněnou sestavu (Phenom X4 955, 8GB RAM DDR3, ATi HD 7770) a jede to ne téměř nejvyšší detaily bez problémů (jen vyhlazování mám stažený na 2x, ale to se při kvalitě modelů stejně ztrácí).
      • Phenom 2 X4 965, 4 GB RAM, GTX 460 768MB -> stredné detaily, bez AA a VSYNC, ide to krásne plynule, občas sa to "spomaľuje" pri veľkých výbuchoch kde je moc plameňa. Procesor sa podľa windowsáckeho task manageru fláka asi na 75%. Kvôli jednej hre ale do grafiky výplatu nedám :-)
  • Hra sa mi páčila až do konca, kým do mňa nevŕtala tá veľká ozruta. Kde sme, kurde? To si nevedeli vymyslieť inak naskriptovaný koniec? Pripadal som si ako pri nejakej B-čkovej hre.

Grafika a ovládanie je ale pekné. Kvôli tej kreatúre som to však nedohral a poslal do koša.
    • jk se ti podarilo ho sejmout ja to hraju us po4 a pokazde tam skoncim a hraju znova
  • Som iba na zaciatku ale zatial sklamanie. Ten luk netusim koho napadol. Hram to na tretej obtaiznosti a s tym lukom tu hru hram ako zadarmo. Dam si cloak vsetkych zabijem lukom a prejdem do dalsieho checkpointu bez toho aby ma vobec niekto zbadal nie to este ze by po mne niekto vystrelil. Som sam komu to pripada az prilis lahke s tym lukom?
    • filias
      Zvyš si o stupeň obtížnost. Třetí úroveň je o ničem - musel jsem to po hodině restartovat protože to bylo opravdu jen benchmark a hra na vybíjenou.
    • Počkej, až ti začnou docházet špíy, né vždy se k nim dá dostat. Ale jinak ano - luk je overpowered.
  • chtěl bych je dodat že hlavní postava je alcatraz jehož osobnost je přepsána nnanosuitem nagenetické urovni četně mysli půodního majitele proroka v podstatě jsou to dvě osobnosti 2 in 1 .rčení hlavní hrdina z jedničky vůbec nepřipadá v uvahu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit