Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak to pojede na I5 4670K a MSI R9 290X Gaming 4GB
  • Hele , to je ten nejtěžší Bossfight hry , a ten boss se jmenuje loutkař .
    Ja ho odstranil tak že jsem byl vždy zneviditelnenej a ho vždycky jedním zásobnikem vzal ze zadu do weakpointu , a po mnoho těchto útocích jsem ho odstranil .no ale jak říkám ten Bossfight fakt není žádný máslo , už na střední obtížnost se docela zapotíš...moje jediné štěstí když jsem hrál poprvé na postlidskeno bojovníka bylo , ze se bugnul ve zdi a ja do něj řezal z typhona
  • chtěl bych je dodat že hlavní postava je alcatraz jehož osobnost je přepsána nnanosuitem nagenetické urovni četně mysli půodního majitele proroka v podstatě jsou to dvě osobnosti 2 in 1 .rčení hlavní hrdina z jedničky vůbec nepřipadá v uvahu.
  • Mno, inak... v tomto pripade musim povedat, ze klobuk dole pred tvorcami Crysis 3. Jednak i ten samotny engine je cela hra este stale hratelna aj na cca 5 rokov starom compe (akurat s vymenenou DX11 grafikou), takze reci o brutalnych HW narokoch sa vlastne celkom nenaplnili. A druhak, celkove spracovanie, pribeh, vyprava, scenar... Mam dojem, ze ide vlastne zaroven o najlepsi diel v celej serii, aspon co sa danych elementov tyka. Dnes som to konecne dohral a mam taky pocit, ze si napokon znova prejdem celu trilogiu od zaciatku. Ono sa to na prvy pohlad nezda, ale Crysis -- podla mojho nazoru -- nikdy nebol len o tom engine a uzasnej grafike. Ten, kto sledoval cely pribeh mi da iste za pravdu. Avsak priznam sa, ze pri tretom dieli mi primarne imponovali levely, kde sa clovek pohyboval v post-apoc uliciach NY, ta faza, kedy uz su vsade sami mimozemstania ma zase az tak strasne neuchvatila. Kazdopadne, toto proste tvorcom vyslo, myslim si...
  • jk se ti podarilo ho sejmout ja to hraju us po4 a pokazde tam skoncim a hraju znova
  • bohuzel to nedohraju protoze nemuzu zabit toho zelezneho retardaso je u toho paprsku poradte strilim jak mentos do strilen a nic poradte na payap@seznam.cz
  • :-)¨Vtipalek, ale dobry, pobavil jsem se :-)
  • Hra sa mi páčila až do konca, kým do mňa nevŕtala tá veľká ozruta. Kde sme, kurde? To si nevedeli vymyslieť inak naskriptovaný koniec? Pripadal som si ako pri nejakej B-čkovej hre.

Grafika a ovládanie je ale pekné. Kvôli tej kreatúre som to však nedohral a poslal do koša.
  • Phenom 2 X4 965, 4 GB RAM, GTX 460 768MB -> stredné detaily, bez AA a VSYNC, ide to krásne plynule, občas sa to "spomaľuje" pri veľkých výbuchoch kde je moc plameňa. Procesor sa podľa windowsáckeho task manageru fláka asi na 75%. Kvôli jednej hre ale do grafiky výplatu nedám :-)
  • Kvůli tomu si koupím(kdekoliv) hru na PS3,zahraju,dohraju chvíli pařím mulťák když mě baví a pak jdu do JRC a tam hru prodám :) A aspoň nějáké peníze zpátky a koupím přídavek do Simsu :)
  • Je to moc dlouhy, proto jsem ten trolling dal jen do pulky.. Priste to vyjde... ;)
  • Možná pro děti, které hltají facebook, twitter a jim podobné kraviny.
  • Tak to máš naprostou pravdu, současné herní tituly se mohou s klidem rovnat dnešním hollywoodským trhákům - nádherný vizuál, obsahově tragédie. *3*
  • práve som to dohral a to si doprajem dobru hru na dobré kvalite, tato hra nie je odpad ozvučenie hudba-zvuky-efekty-strelba je špička môže fimový priemysel iba zavideť , zbraňe a spad hry su super efekty hry su úžasné. Rohodne tato hra nie je bordel ,ale je to zažitok aj ked nie dejovo ale po akčnej stranke a super zvukmi to zvladli na jednotku mam jeden minus a to auto motokára ta sa ovlada strašne
  • filias
    Zvyš si o stupeň obtížnost. Třetí úroveň je o ničem - musel jsem to po hodině restartovat protože to bylo opravdu jen benchmark a hra na vybíjenou.
  • Mám víceméně tebou zmíněnou sestavu (Phenom X4 955, 8GB RAM DDR3, ATi HD 7770) a jede to ne téměř nejvyšší detaily bez problémů (jen vyhlazování mám stažený na 2x, ale to se při kvalitě modelů stejně ztrácí).
  • Počkej, až ti začnou docházet špíy, né vždy se k nim dá dostat. Ale jinak ano - luk je overpowered.
  • Som iba na zaciatku ale zatial sklamanie. Ten luk netusim koho napadol. Hram to na tretej obtaiznosti a s tym lukom tu hru hram ako zadarmo. Dam si cloak vsetkych zabijem lukom a prejdem do dalsieho checkpointu bez toho aby ma vobec niekto zbadal nie to este ze by po mne niekto vystrelil. Som sam komu to pripada az prilis lahke s tym lukom?
  • Jazz
    Možná proto, že to běh kurv@ není.
    Je to klasickej sprint a ne schopnost -.-
  • Jazz
    Copak, Kratoušek nemá dost pixelků, tak si vylejváš zlost tady ? *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit