Přejít na výpis diskuzí
Crysis 3 - recenze singleplayeru PC verze
22.2.2013 | Miloš Bohoněk
269 příspěvků
-
Ako by som povedal a nasledne aj poviem neni problem, ale musim mat promile 2.0 a to furt nemuzu *3*
-
Tak tohle me rozstipalo,malem jsem si urval drzku:-)))jen tak dal chlape...tomuhle rikam trolling,ne jak ti mistni retardi ala Troll.diskusni ,Velkoslav atd.Fakt jsi me pobavil *1*
-
Omlouvám se, tesně před tím jsem byl na jiném webu http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry-a-zabava/26363-crysis-3-test-naroku-nejkrasnejsi-hry-soucasnosti?start=2
Hardwarové nároky pro Crysis 3 uvádějí vývojáři velmi obsáhle a dle očekávání nejsou nijak nízké. Engine hry je postaven na rozhraní DirectX 11 bez podpory nižších verzí, naprostým minimem pro hraní tak jsou grafické karty řady ATI Radeon HD 5000 a nVidia GeForce 400. Vývojáři konkrétně uvádějí Radeon HD 5770 anebo GeForce GTS 450 v kombinaci se staršími dvoujádrovými procesory. Na takové sestavě Crysis 3 sice skutečně poběží, počítejte však s nejvýše středními detaily v nízkých rozlišeních. Nutností je samozřejmě také operační systém s podporou DirectX 11, tj. Windows Vista s patřičným opravným balíkem a vyšší. -
Dokonce omezili i ty co mají ješte Dos a 640kB ram
-
Vždyť to v recenzi jasně píšou jaké je minimum a že pouze DX11 bez podpory starších.
-
což je celkem nešťastné řešení když střílíš na větší vzdálenost kam se hned tak nedá dostat
-
Ne vole rozhodne bych to nechtel hrat na max pico, ale rozhodne mohli udelat aby se to rozbehlo i na nizsi detaili na starsich grafikach... mam 5 let starej komp a doted jsem hral vse bud na max a nebo na vysoky az na BF3 ktery je kurevsky narocny taky... a u meho stroje uz to neni jen o koupi GK ale vse takze fakt si nemuzu dovolit koupit celej komp a jestli s tim mate problem ze mi vadi ze to tak udelali a rekl bych ze tak polovina hracu nema nove karty tak pardon blbecci ze tu mam svuj nazor a narazku na hru.
-
paráda xDDDDD
-
Vůbec nechápu taky, jak je možné se nezmínit o nepodpoře karet bez DX11? Uvažoval jsem o koupi. Mám Nvidii GTX 260 OC, hraju na max. detaily bez AA (1920 x 1200) v podstatě všechny hry. Za poslední roky bych napočítal tak možná 3 hry u kterých jsem musel nepatrně s detaily dolů (tím chci říct, že to rozhodně není karta ještě do starýho železa). A v článku ani zmínka. Navíc moc nechápu, když Crysis2 chodil na DX9 a efekty DX10 vlastně doteď moc her nepoužívá (ty high end, jako měl Crysis 1), že 3ka DX11 "only" Každopádně je asi nesmysl kartu měnit kvůli jedný hře. Zdar :)
-
nepyskujte, je to plné docela origo vtipu :)
-
By som povedal aj skonstatoval *4*
-
musíš je po sobě sbírat šmudlo
-
Může mi prosím někdo říct co za kret*na může napsat něco takového?? Né.. vážně rád bych to věděl
-
celkom pekna strielačka ako hovotite že je to muka ,len neviem poradte mi na luk šipy kde zohnať som ich vystrielal a už nemam žiadne od začiatku hry a v štvrtom levely som v kuse bez šípou
-
úroveň? psát "z" místo "ř" to je na psychiatrii...
-
No tak toto ma aspon nejaku uroven. :)
-
vsichni ostatni ? Asi mas na mysli weby v zahranici . Zdejsi Ceske hodnotej jen singl . Na Eur cz taky bude multak hodnocen az ve specialnim clanku . Na bw a doupeti to same .
-
AMD 64 X2 6000+, 4Gb DDR2 RAM, GTX 460 1GB a na LOW nebo Medium či High víceméně pořád stejný :D processor jede na 100% a grafika na 35% :D takže v březnu si sjedu pro AMD Phenom X4 965 a novou desku a 8GB DDR3 tak doufám že aspon na medium to utahne. doporučený processor na max je AMD Bulldozer FX4150 což je pro hry slabší než Phenom X4 965 tak doufám že to bude v poho. Na max mi to nedá grafika ale myslim že medium bude ok
-
si si dal s tym pracu :D Ale k veci...
-
Dobrej den praju ve spolek.
Dneska rano sem nainstaloval Kryzis 3. Je to bomba !!! Rano sem se vzbudil a hnedky sem mocenky upratoval a uklizel pokojicek, aby sem cim skorej instaloval a hral mocenky dobrou graficky extravagandni by som povedal a konstatoval a zaroven podotkol a aj asi hovoril ze ma dost dobre fps.Hraju to na tatkovim pc, ma tam nejakeho Aresa, nevim co to je, ale obrovska karta grofična to jesti. Mama zika, ze nam vytopi pul baraku. Tata je politik. Moc rad posloucha uja Schwanzerberga. Furt zika ze je to dobrej strejda z Austrie a ze jednou nas proda do rakouska na maso . To jako vazne ? nevim, nekdy se i bojim. Ale k veci kamaradickove moji. Crysis sem nastavil na ultra detail, moc dobre jede. Kamos Peťa mi zekl ze ten Ares je supr karta a proto dava hodne fps ale tata zika ze koupi mne za dobry znamky ve skole 3 karty velky Titany, waw. Ale k veci. Ako sem uz povedal, aj naozaj poviem , a skutocne by som aj naznacil a upozornil fakty tykajice sa hry Chrisis 3, su zaujimave. Bod prvni. Instlace : davam next, next a uz to instaluje. Popijim u toho teple granko, moc dobre by som povedal ze vraj naozaj! Potom spustam gamesu. Waw krasa a jak hituje. To sem zazil jenom kdyz sem hrat na Antiku BF2. JEJ JEJ. Ale uz k veci. Mam hodne krasnou mys, je to nejaka Logitech g9x, tata zika ze tam nacpal moc olova, a je tezka aby sem si neublizil prudkyma pohybama. Ale k veci. Ako som uz dneska naznacil a aj uz ako ze aj par krat povedal a hovoril a nasledne aj konstatoval Chrisis je dobra hra!Ja si pamatuju i na crysis 2 bola to dobra akce. Tonda povedal a taky nasledne konstatoval ze umim hrat crysis. Ale k veci. Mozna sem jeste malej ale ja ctu kazdej den tiscali.cz a vsude davam na neho reklamu! Ja miluju Re-play a sem zamilovanej do ALzbety *14* je krasna a nadherna. Tata zikal ze kdyby sem byl starsi tak mi pujci Bentley abych ji pozval na veceri. Dneska nejsem svuj,. Sem ukrad ze sklepa nejaky tatkovo vino. Nejaky Bordeaux , ze prej z roku 1976 to se neskazi ? ale je moc dobry. Ale k veci. Po objede sem si uklizel a pak mama zekla ze si muzu hrat na tatkovim PC. A pak to prislo. Ja sem nasledne zapnul chrisis je to graficky supr hra.A akoze som uz dneska par krat hovoril a nasledne aj konstatoval, crisis je hard-core performance gameska. Je krasny hrat, sedi pri mne muj jezevcik Bonifacek, dava si Prazskou sunku a ja hraju. Ale ten pes furt prdi Nevite cim to je ? no nic ja si to najdu na google.cz a pak vam poviem a skonstatujem ze vraj ako som to poriesil. Tetka sedim na netu a skladam si novy PC, tata zikal mamce ze chteji prodat nejaky pozemky u šumperka za 200 milionu korun, a ze kdyz to klapne tak mi koupi nove PC, to moje stare ma uz 3 mesice,a krisis na tech 3 lcd sklube. Pockejte du si jeste odpit z toho vina, schoval sem ho do poslele :) Na jaky rozliseni hrate crisis?, mne tatka kupil nejaky 4K LCD, je to krasny.Mam telefon Iphone 5, dostal sem ho od dedy, ze sem mnel sami jednicky ve skole.Ale deda furt zve na tatu aby prodal temelin, co to je ? nejaka firma ? ja nevim...Ale k veci. Pockejte prisla mama !