Přejít na výpis diskuzí
Crysis 3 - recenze singleplayeru PC verze
22.2.2013 | Miloš Bohoněk
269 příspěvků
-
Kdyby Te slyseli rodice, jak tu machrujes s jejich prachama :D
-
Možná to bude tím, že o Crysis toho není moc co napsat. "Hezky vypadající generická střílečka o trochu jednodušší, než předchůdci"....
-
Tak si těch tisíce hráčů má po 5ti letech koupit nějaký nový HW a ne si pořád stěžovat,že jsou hry špatně optimalizovaný (někdy je to tedy pravda to nepopírám). Ale to,že má v PC pořád nějaký starý 2jádro,2GBram DDR2 a grafiku 4generace starou to už neřešej. V době vydání jsem to hrál normálně na Ultra,stíny na high a hra šlapala dobře.
-
Já zase Proroka. Nevim proč, ale je to maník odjakživa (pro mě). Má parádní hlas :D asi to zní debilně. Jinak Psycho je taky hodně dobře nadabovanej.
-
wow no... tak si kup grafiku za 25k... me staci GTX660Ti za 6k
-
že 660TI tak to seš socka *6* *6* ja si objednal geforce gtx TITAN 6GB
-
nehodlám číst recenzi na každou hru co vyjde, ale přesto chci být v obraze *6*
o to víc, když se poslední dobou recenze na games.cz mění z informativních článků na uměleckou onanii -
Chcete cislo? 3.14159. To je taky cislo. Opravdu se nedokazete rozhodnout zda stoji hra za zahrati kdyz vam k tomu nekdo neudela kolacovej graf? Chapu ze je prijemnejsi jenom rozkliknout recenzi, precist si verdikt, zcekovat cislo a padat, ale takovejhle sh*tstorm....
-
Je to to samé jako kdysi s Pixel Shader. Jak udělat pokrok? Pŕestat podporovat starý HW.
Ano, není to dobré u hry, kde to má hrát co nejvíce lidí (Starcraft 2, CSGO, WoW), ale u dojné krávy jako Crysis jim je to jedno... -
nie, je to nastroj na prezentovanie enginu.
-
sem fanda série... vlastním všechny tri dily na PC, a od toho oznámení že hra bude jen DX11 mi to vrtá hlavou zda nahradit svoji HD4890 2GB, zbytek sestavy byl postupně omlazen ale na grafiku sem nespěchal, protože zatím vše zvladála.... Ale je potřeba posun, každa vášeň má svou cenu, takže zítra jedu pro GTX660Ti a naložím tomu :-D *5*
-
Škoda, že není rovnou recenze celé hry... jako to mají všichni ostatní. Ono by se pendrek stalo, kdyby to vyšlo o pár dnů později a dohromady. *4*
-
Presne toto isté, teda recenzia bez číselného hodnotenia bola okrem bc2 aj u moh warfighter kde sa neokúňali udeliť tak celkom dobrej hre priemerné hodnotenie napriek tomu že tam bol tiež kladený veľký dôraz na multiplayer, ktorý nebol a asi nikdy ani nebude zrecenzovaný.
Tiscali ide dole vodou už od vtedy čo sa tu usídlila zčasti redakcia levelu s výnimkou pána dobrovského. A to nerád hovorím, kedže level som čítal rád pred pár rokmi, taký rybka, fridrich či codr alebo aj prúša mali parádne, detailné a zrozumitelné články. -
Tak to je v loji, Nomada sem měl nejrači
-
Nad dvojkou jsem po dvou hodinách zlomil hůl. A tady se evidentně nic zásadně nezměnilo. (jednotku mám rád)
-
U BF3 to byla velká katastrofa.. tisíce hráčů tuhle hru nemohlo hráč nejméně půl roku od vydání. *3*
-
Tak tato hra snad ani nestojí za stažení... *11*
-
Prosiiim upustte od ciselneho hodnoceni uplne!
-
To bude tím, že ATI vždycky začalo podporavat novější DX drobánek dřív :)
-
2/10