Přejít na výpis diskuzí
Crysis 3 - recenze singleplayeru PC verze
22.2.2013 | Miloš Bohoněk
269 příspěvků
-
Asi tak jako psát, že hra z roku 2005 běží pod DX9
-
proc se neuvadi, tak zasadni vec, a to ze hra bezi vyhradne jen pod DX 11
-
Časem jsem pak dokupoval nvidia 7600gt asi v roce 2005 a 1gb ram navíc. To PC jsem měl až do roku 2007 a v poho na tom hrál oblivion, Crysis 1, unreal tournament 3 bioshock 1, GeofW1 ale je jasné, že né na maximum.
-
To si už nepamatuju, ale HL2 se mi občas poškubaval a musel jsem něco snižovat. Doom3 si nejsem jistej jestli jsem snižoval.
-
Proc Prophet vypda jinak nez v jednicce???
-
Nechci se hádat, ale po celém světě se ukazuje, který ten engin od studií EA je lepší a Frostbite 2 to není... Proč není víc her s Cry Enginem 3? (bude snad jen Sniper GW 2)
-
Přesně! Radši si zahraju hru s originálním vytvárným zpracováním a dobrou AI, než živou fotku s debilama....
-
Metacritics je presne pro tebe, spousta cisel, malo textu. Jako knizka s hodne obrazkama.
-
To jsme minimálně dva, víc mád teda radši multiplayer.
-
a mě je jedno jaký to ma hodnocení v recenzích, mě ta hra prostě parádně baví :)
-
Tak zapoj mozek a číslo si k textu doplň sám
-
Ano, přesně tak, i s tou reklamou ;).
-
rage JE starý jak prase, ten engine měl už všecko dávno za sebou už v době vydání té hry, několik let ho leštili efektama aby schovali že byl tak dlouho ve vývoji až přeleštili....
edit: nemluvě o špatné kompresi textur (které stejně nakonec potřebovaly hd mod), kdy hra má neadekvatních 20gb.. -
Na tu dobu to BYLO celkem dělo. A stejně se ti to občas muselo škubat.
-
aaaa konečně někdo kdo si ještě rád zahraje Hru :)
-
Ono to jede JEN na kartách DX11? nějak sem se nezajímal o info.. no jak říkáš, reklama na DX11 karty .....
-
To aby hra bavila je ovsem nejvyssi meta. Lidi hraji hry, protoze se chteji bavit. Takze jestli nekdo prohlasi, ze ho ta hra bavi, dava ji to nejlepsi oceneni. A nemusi pitvat proc, neni to pro nej dulezite. Jestli nekoho bavi COD a hraje ho 5 hodin denne, tak je to pro nej dobra hra a neni co resit. Tohle je z pohledu hrace. Recenzent ma samozrejme ulohu jinou, posoudit objektivne kvalitu hry bez ohledu na to, co jeho osobne bavi.
-
jedička na tom byla podobně. techdemo. jen ta délka hraní se změnila :/
-
Už ani nepamatuju *1*
-
Trol.diskusní je nejdůležitější prvek každé velké hovadiny, která se v diskusi objeví.