Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chces sa divat na top grafiku? Kup si k tomu kartu vole.
    Co by si nechcel. Na starej 295gt rozbehat Crysis 3 na Ultra v 1080p?
    Btw urobis lepsie ak peniaze na grafiku investujes do niecoho mudrejsieho. Ved je to len hra.
  • Prej to ma nej grafiku ale je mi to k ***** kdyz to nezpustim protoze nemam grafiku DX11 to nas docela omezili.. spoustu hracu omezili. *16*
  • Ksakru ty jsi pobavil. "Takze naozaj do tej Marie Bohovej Kristovej Nazaretskej by som povedal a naznacil ze recenzent pozna dusledne predchazejici dily, takze neni amater!" To jsou slovni spojeni! :-) Ani Slovenština, ani Čeština, ale neco mezi tim a bez toho. :-) Rozhodne originalni prispevek. A Jarousi... NESTRILEJ TY LIDI! ;-)
  • Tohle se nedá považovat za recenzi, když není číselné hodnocení. Číst se mě ten patvar o ničem nechce
  • Když nevíš, o čem se mluví, nevyjadřuj se. Nefunkčnost BF3 neměla nic společného s aktuálností HW, ale šlo o zásadní chybu v enginu hry, která znemožňovala velké části hráčů si hru zahrát. *7*
  • Když má člověk možnost se pokochat lepší grafikou, tak nevidím důvod proč hrát na pokulhávající konzoli? :) A navíc Crysis je značka, která začínala na PC.
  • s tímto jsem si vystačil, díky za strohost a informativnost *4*
  • Obavam se, ze nevis co to je ironie, na tvem prispevku neni ironickeho vubec nic.
  • Bud to stoji za zahrani a pak je cestne za to zaplatit a nebo to za to nestoji a pak je zbytecne s tim ztracet cas.
  • moc anglicky, nepřečetl sem to.
  • Proč recenzujete PC verzi, když podle české Asociace Honičů Pér už prodeje konzolových her překonávají prodeje PC her? Targetujete na piráty?
  • o nic jsi nepřišel, je to nečitelné a slovenštinou to není
  • too long; didn't read
  • V skratke sa da povedat, ze je to strasne slaba hra, singlac som presiel za 6,5 hodiny, a to som to hral na najtazsej obtiaznosti, chodil hore dole a aj vedlajsie misie urobil...AI protivnikov primitivna, ale to tak bolo v celej tejto serii, ale tu vidiet najviac, okrem luku fakticky nie je dovod pouzivat ine zbrane...Koniec je "bohovy", nebudem spoilovat. Ak by nebolo grafickeho spracovania, nie je pri tej hre o com rozpravat, vyhodene peniaze, odporucam upiratit, neurobte rovnaku chybu ako ja, po Crysis 2 som im naletel opat, posledna hra od Cryteku, okrem tech dem nevedia urobit poriadnu hru. Asi rataju s tym, ze budem 10 hodin "zirat" na grafiku alebo co. Slabota 5,5 z 10.
  • Do tej Kristovej Bohovej Marii Gvadalubskej, by som povedal priatelu ze mas pravdu. Lebo nakolko by som akoze vazne povedal, ta recenzia je by som opat povedal, a naznacil trochu cudna, ze vraj hej ako som uz povedal.A čerešenka ze vraj červena je, hej. A by som neskromne a ani by som mozno nepovedal nejako vazne, ale moderator sa mal by viac sustredit na herne zazitky !!! No a nakolko by som si dovolil, nasledne konstatovat a aj nasledne skonstujem, z hlediska pravniho a multimedialniho, se recenzent mocenky vraci do casti jedna a nasledne do casti dva, cos se opravdu ze vraj naozaj pozastavujem nad tym. Takze naozaj do tej Marie Bohovej Kristovej Nazaretskej by som povedal a naznacil ze recenzent pozna dusledne predchazejici dily, takze neni amater! By som povedal priatelia v Kristu Marii. NO a musim skromne a nesromne povedat a aj tak trochu naznaci,t ze som ze vraj objednal Nvidiu Titan aby som bol majster Cash Flow, a do tej Marie Kalvinskej, hej.NO a na druhej strane by som aj mozno naozaj nieco naznacil, a vraj aj nasledne povedal, ze hre Krysis davam : 7 + , a to z naslednich duvdu. Akoze viac krat som akoze povedal a naznacil ze by som fakt ozaj povedal, a aj poviem ze hra vypada mocenky hezky. Mne ji tata objednal k 7 narozeninam. Na tuto gamesku mi prispjela i babicka z Moravy, by som ozaj povedal ze je moc dobra babicka.A uz na koniec by som len torku naznacil a povedal, akoze uz som aj predtym par krat povedal a musim opat povedat ze na moji 7990 ide hra solidne. Tatinek je nejaky guvernator v bance a furt na mne zve ze strilim lidi. A krici : Jarouši, nestrilej lidi, Pro panička !!! Po pravde furt sedim u PC, sem nemocnej *10* Ale ja mocenky rad ctu Recenze Tiscali, sou tak lidsky, dekuju , by sem povedal ze mam vas moc ale naozaj by som povedal ze rad, Vas mam, aj som to ze vraj vazne povedal *14* AHojte
  • maros.goc
    Nuž nič proti recenzentovi, ale polovicu recenzie pisať o svojich spomienkach na doby dávno minulé sa mi zdá absolútne nevhodné, a až nudné ....

Skôr by som tú otrasnú prvú polovicu vyhodil a recenziu doplnil o multiplayer, o ktorom si osobne zase nemyslím, že treba písať toľko, aby to vyšlo na samostatnú recenziu ...

Nestáva sa mi, aby som kritizoval recenzie na tomto portáli, ale toto tu je určite jedna z najhorších čo som tu kedy čítal ...
  • a co cekas od 12 rocnieho redaktora ? *11*
  • ...hej, hej. Pamätám si časy, keď recenzia nebola o tom, kto má aký spisovateľský talent a aké slovné hračky tam frajeriny napchá. Pekne som sa dočítal o tom, aké má hra technické spracovanie, ako šľape na akom hardware atď... Pri správne napísanej recenzii to má začať rozborom hry. Potom by mala prísť kritika hry. Hlavne by sa mala odlišovať od bežného príspevku do diskusie na diskusnom fóre :) Kvalitnú recenziu odlišuje vedomé úsilie jej autora argumenty zdôvodniť a to nielen čisto subjektívne. Na konci recenzie by malo byť odôvodnené hodnotenie. Nemali by tam byť nejaké útoky, myslím hlavne osobného rázu voči hre ako takej, ktoré sú nehodné skutočného recenzenta. A myslím, že by nebolo od veci na konci recenzie uviesť, parametre hardware, na ktorom sa hra recenzovala. To len taký postreh o amatéra.
  • Tak zdrbu ji, protože se mi nelíbí, stejně jako ty ji pochválíš, protože se ti líbí...

Já v tom žádnou vědu nehledám, ale chápu že někteří by byly šťstní kdyby se nediskutovalo vůbec...
  • XXDarthVaderXX
    Někteří lidé umí tak akorát kritizovat a jinak ho_no, s tím se prostě musíme smířit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit