Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hmm, takze stupidni ai, stupidnejsi gameplay (beh nevycerpava energii, strelba nerusi neviditelnost, jedna rana z luku = smrt) to cele zabalene v nablyskanem obalu => nalesteny exkrement.

Autorovi lze na jeho otazku odpovedet, ano, na ferarri se rad podivam, jako na technicky zazrak, nikoli jako nanalestenou kastli s dychavycnymi vnitrnostmi z trabanta. Hra ma byt predevsim o zabave a nekde neviditelny sedet a odstrelovat jeden za druhym tupe panaky jdoucimi do rany za zabavu nepovazuji. A jestli nekoho tohle uspokojuje, prosim, ja mam ale vyssi naroky.
    • Jazz
      Možná proto, že to běh kurv@ není.
      Je to klasickej sprint a ne schopnost -.-
    • AI ve hře je naprosto výborná, nevím co recenzent hraje za hry, asi jenom multiplayer , ale oproti jiným hrám jsou to nebe a dudy.
  • Delka hry +- 6h je ucelova. Za par dnu nas EA zasype dlc za par stovek , ktery to lehce natahnou.... z tohodle obchodniho modelu bych zvracel....
  • smejki
    Nad dvojkou jsem po dvou hodinách zlomil hůl. A tady se evidentně nic zásadně nezměnilo. (jednotku mám rád)
  • Stěží 7...
    • KIMCID
      ano nebyla odvaha dát čislo
  • Tak pánové hru jsem si koupil a bohužel ačkoli mám rád crytek tak ta hra je dojebaná.
    1) Příběh ty VOLE to je takovej haluz ale opravdu hlavně ten konec v jednu chvíli jsem si myslel jestli už jsem neměl něco v tom caji nebo jestli opravdu to vyvojari myslej vazne...

SPOILER:-------------------> Jako to že Prorok je zpátky a ze svím tělem OK, ale to že má už super schopnosti jako že třeba invisibilitu bez obleku jděte do prde** to už bylo moc ... navíc C4 bude pravděpodobně zas na ostrově :D však uvidíte... (Jak trapně a nuceně to tam umístili :-x bože)

2) Delka kampaně za 6 hodin dohrano *7* a toj sem dělal i vedlejší někdy úkoly.
    3) Opravdu nevím jak si mám představit sandbox hru opravdu měla být sandbox ? Mě to přišlo jako dvojka... prostě koridor byť jste mohli pryč z trasy, ale každý normální člověk si vybere tu kradší i když někdy to moc nešlo prostě byla jen jedna cesta WTF prostě...(jsem se těšil že budu "lítat" po NY a vono.... ho**

Opravdu sorry nerad to říkám ale ta HRA je S*IT... Grafika ale nádherná to se musí nechat.
  • maros.goc
    Nuž nič proti recenzentovi, ale polovicu recenzie pisať o svojich spomienkach na doby dávno minulé sa mi zdá absolútne nevhodné, a až nudné ....

Skôr by som tú otrasnú prvú polovicu vyhodil a recenziu doplnil o multiplayer, o ktorom si osobne zase nemyslím, že treba písať toľko, aby to vyšlo na samostatnú recenziu ...

Nestáva sa mi, aby som kritizoval recenzie na tomto portáli, ale toto tu je určite jedna z najhorších čo som tu kedy čítal ...
    • Do tej Kristovej Bohovej Marii Gvadalubskej, by som povedal priatelu ze mas pravdu. Lebo nakolko by som akoze vazne povedal, ta recenzia je by som opat povedal, a naznacil trochu cudna, ze vraj hej ako som uz povedal.A čerešenka ze vraj červena je, hej. A by som neskromne a ani by som mozno nepovedal nejako vazne, ale moderator sa mal by viac sustredit na herne zazitky !!! No a nakolko by som si dovolil, nasledne konstatovat a aj nasledne skonstujem, z hlediska pravniho a multimedialniho, se recenzent mocenky vraci do casti jedna a nasledne do casti dva, cos se opravdu ze vraj naozaj pozastavujem nad tym. Takze naozaj do tej Marie Bohovej Kristovej Nazaretskej by som povedal a naznacil ze recenzent pozna dusledne predchazejici dily, takze neni amater! By som povedal priatelia v Kristu Marii. NO a musim skromne a nesromne povedat a aj tak trochu naznaci,t ze som ze vraj objednal Nvidiu Titan aby som bol majster Cash Flow, a do tej Marie Kalvinskej, hej.NO a na druhej strane by som aj mozno naozaj nieco naznacil, a vraj aj nasledne povedal, ze hre Krysis davam : 7 + , a to z naslednich duvdu. Akoze viac krat som akoze povedal a naznacil ze by som fakt ozaj povedal, a aj poviem ze hra vypada mocenky hezky. Mne ji tata objednal k 7 narozeninam. Na tuto gamesku mi prispjela i babicka z Moravy, by som ozaj povedal ze je moc dobra babicka.A uz na koniec by som len torku naznacil a povedal, akoze uz som aj predtym par krat povedal a musim opat povedat ze na moji 7990 ide hra solidne. Tatinek je nejaky guvernator v bance a furt na mne zve ze strilim lidi. A krici : Jarouši, nestrilej lidi, Pro panička !!! Po pravde furt sedim u PC, sem nemocnej *10* Ale ja mocenky rad ctu Recenze Tiscali, sou tak lidsky, dekuju , by sem povedal ze mam vas moc ale naozaj by som povedal ze rad, Vas mam, aj som to ze vraj vazne povedal *14* AHojte
      • Ksakru ty jsi pobavil. "Takze naozaj do tej Marie Bohovej Kristovej Nazaretskej by som povedal a naznacil ze recenzent pozna dusledne predchazejici dily, takze neni amater!" To jsou slovni spojeni! :-) Ani Slovenština, ani Čeština, ale neco mezi tim a bez toho. :-) Rozhodne originalni prispevek. A Jarousi... NESTRILEJ TY LIDI! ;-)
      • too long; didn't read
        • moc anglicky, nepřečetl sem to.
        • o nic jsi nepřišel, je to nečitelné a slovenštinou to není
  • Vůbec nechápu taky, jak je možné se nezmínit o nepodpoře karet bez DX11? Uvažoval jsem o koupi. Mám Nvidii GTX 260 OC, hraju na max. detaily bez AA (1920 x 1200) v podstatě všechny hry. Za poslední roky bych napočítal tak možná 3 hry u kterých jsem musel nepatrně s detaily dolů (tím chci říct, že to rozhodně není karta ještě do starýho železa). A v článku ani zmínka. Navíc moc nechápu, když Crysis2 chodil na DX9 a efekty DX10 vlastně doteď moc her nepoužívá (ty high end, jako měl Crysis 1), že 3ka DX11 "only" Každopádně je asi nesmysl kartu měnit kvůli jedný hře. Zdar :)
    • Omlouvám se, tesně před tím jsem byl na jiném webu http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry-a-zabava/26363-crysis-3-test-naroku-nejkrasnejsi-hry-soucasnosti?start=2

Hardwarové nároky pro Crysis 3 uvádějí vývojáři velmi obsáhle a dle očekávání nejsou nijak nízké. Engine hry je postaven na rozhraní DirectX 11 bez podpory nižších verzí, naprostým minimem pro hraní tak jsou grafické karty řady ATI Radeon HD 5000 a nVidia GeForce 400. Vývojáři konkrétně uvádějí Radeon HD 5770 anebo GeForce GTS 450 v kombinaci se staršími dvoujádrovými procesory. Na takové sestavě Crysis 3 sice skutečně poběží, počítejte však s nejvýše středními detaily v nízkých rozlišeních. Nutností je samozřejmě také operační systém s podporou DirectX 11, tj. Windows Vista s patřičným opravným balíkem a vyšší.
    • Vždyť to v recenzi jasně píšou jaké je minimum a že pouze DX11 bez podpory starších.
  • trolo
    cislo ani nedavajte. somarina na entu. nech si pekne precitaju recenziu a urobia nazor. a nie ze pozru na cislo a potom sem lezu do diskusie s kecami A CODKO DOSTALO 9 A TOOT 5 OH MEIN GOT
  • Tak tato hra snad ani nestojí za stažení... *11*
  • Počkat to už je jako trojka? *1* Jsem těžce pozadu a jsem na to docela pyšný. Víc pyšný jsem ale na to kolik času jsem strávil s COD sérii. "Poslední díl" jsem hrál Medal of Honor: Allied Assault....
    • CoD 1 a 2 si ještě můžeš dát bez obav *1*
    • Jak se řiká, v nejlepším přestat *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit