Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo, hra je pěkná, ale jak autor píše o AI, tak je jasně vidět, na čem je třeba makat.
    Naco mi bude super pěkná hra, která vypadá skoro jako film, když nepřátelé budou mít AI prvního Crasha Bandicoota? Kdyby se vývojáři (nejen Crytek, všichni) zaměřili spíše na AI pro pár příštích let namísto honěním se za grafikou, určitě by to pomohlo do budoucna více, než pár polygonů navíc.
    • shmeck
      Přesně! Radši si zahraju hru s originálním vytvárným zpracováním a dobrou AI, než živou fotku s debilama....
  • inak...zabudlo sa ešte spomenúť, že Crysis3 je ako hra veľmi dobre optimalizovaná. Čo ja vidím ako plus. Lebo aj keď mám doma Battlefield 3 Priemium, a mám tu hru rád, pri jej vydaní to bola malá katastrofa *1*
    • U BF3 to byla velká katastrofa.. tisíce hráčů tuhle hru nemohlo hráč nejméně půl roku od vydání. *3*
      • Stillson
        Tak si těch tisíce hráčů má po 5ti letech koupit nějaký nový HW a ne si pořád stěžovat,že jsou hry špatně optimalizovaný (někdy je to tedy pravda to nepopírám). Ale to,že má v PC pořád nějaký starý 2jádro,2GBram DDR2 a grafiku 4generace starou to už neřešej. V době vydání jsem to hrál normálně na Ultra,stíny na high a hra šlapala dobře.
        • Když nevíš, o čem se mluví, nevyjadřuj se. Nefunkčnost BF3 neměla nic společného s aktuálností HW, ale šlo o zásadní chybu v enginu hry, která znemožňovala velké části hráčů si hru zahrát. *7*
  • jak to, že v tom videu, který shrnuje události s jedničky a dvojky, říkaj, že v jedničce přežili jenom dva raptoři psycho a prophet?!! *10*
    • Radioaktivni_surikata
      Protože ti ušel komiks. Přežili skutečně jen Psycho a Propeht.
  • Tohle se nedá považovat za recenzi, když není číselné hodnocení. Číst se mě ten patvar o ničem nechce
  • MrSanta
    Jej, Doom 3. Kde jsou ty doby. Demo v 800x600, skoro všecko hozený na minimum a vykakanej strachy *15*.
    Hezky napsaná recenze.
    • Co jsi to měl za PC? Ja v té době vše na Max. To moje PC nebylo žadné dělo 2,6ghz pentium4, 512 ram, Radeon 9800
      • Na tu dobu to BYLO celkem dělo. A stejně se ti to občas muselo škubat.
        • Časem jsem pak dokupoval nvidia 7600gt asi v roce 2005 a 1gb ram navíc. To PC jsem měl až do roku 2007 a v poho na tom hrál oblivion, Crysis 1, unreal tournament 3 bioshock 1, GeofW1 ale je jasné, že né na maximum.
        • To si už nepamatuju, ale HL2 se mi občas poškubaval a musel jsem něco snižovat. Doom3 si nejsem jistej jestli jsem snižoval.
          • deridon
            mně přišel Doom 3 na mém starém pc teda náročnější než HL2.. to jsem měl FX5800, 512 ram a procesor ani nevim už
            • Doom 3 je rozhodně náročnější než původní HL2 (a taky líp vypadá).
      • MrSanta
        Už ani nepamatuju *1*
  • neni to tak davno co se tady hry recenzovali takovym zpusbome, ze singl a multak byl hodnocen zvlast, tak proc to nejde u teto gamesy ?
  • Veskoslav
    Takže asi si dám do seznamu Koupit později ze seznamu Nekoupit:)
  • kubi-wan
    Crysis 3 mě nechává chladnym... ale ta recenze je zábavně napsaná! *5*
    • Mart9
      Celou recenzi jsem nečetl, zkusil jsem jen ty první dva odstavce na hlavní stránce a dozvěděl jsem se jen to, co pan Bohoněk dělal před deseti lety, a o Crysis 3 nic. To je tam asi trochu navíc *4*
      Ale věřím, že samotná recenze bude stát za to!
  • Dobrej den praju ve spolek.
    Dneska rano sem nainstaloval Kryzis 3. Je to bomba !!! Rano sem se vzbudil a hnedky sem mocenky upratoval a uklizel pokojicek, aby sem cim skorej instaloval a hral mocenky dobrou graficky extravagandni by som povedal a konstatoval a zaroven podotkol a aj asi hovoril ze ma dost dobre fps.Hraju to na tatkovim pc, ma tam nejakeho Aresa, nevim co to je, ale obrovska karta grofična to jesti. Mama zika, ze nam vytopi pul baraku. Tata je politik. Moc rad posloucha uja Schwanzerberga. Furt zika ze je to dobrej strejda z Austrie a ze jednou nas proda do rakouska na maso . To jako vazne ? nevim, nekdy se i bojim. Ale k veci kamaradickove moji. Crysis sem nastavil na ultra detail, moc dobre jede. Kamos Peťa mi zekl ze ten Ares je supr karta a proto dava hodne fps ale tata zika ze koupi mne za dobry znamky ve skole 3 karty velky Titany, waw. Ale k veci. Ako sem uz povedal, aj naozaj poviem , a skutocne by som aj naznacil a upozornil fakty tykajice sa hry Chrisis 3, su zaujimave. Bod prvni. Instlace : davam next, next a uz to instaluje. Popijim u toho teple granko, moc dobre by som povedal ze vraj naozaj! Potom spustam gamesu. Waw krasa a jak hituje. To sem zazil jenom kdyz sem hrat na Antiku BF2. JEJ JEJ. Ale uz k veci. Mam hodne krasnou mys, je to nejaka Logitech g9x, tata zika ze tam nacpal moc olova, a je tezka aby sem si neublizil prudkyma pohybama. Ale k veci. Ako som uz dneska naznacil a aj uz ako ze aj par krat povedal a hovoril a nasledne aj konstatoval Chrisis je dobra hra!Ja si pamatuju i na crysis 2 bola to dobra akce. Tonda povedal a taky nasledne konstatoval ze umim hrat crysis. Ale k veci. Mozna sem jeste malej ale ja ctu kazdej den tiscali.cz a vsude davam na neho reklamu! Ja miluju Re-play a sem zamilovanej do ALzbety *14* je krasna a nadherna. Tata zikal ze kdyby sem byl starsi tak mi pujci Bentley abych ji pozval na veceri. Dneska nejsem svuj,. Sem ukrad ze sklepa nejaky tatkovo vino. Nejaky Bordeaux , ze prej z roku 1976 to se neskazi ? ale je moc dobry. Ale k veci. Po objede sem si uklizel a pak mama zekla ze si muzu hrat na tatkovim PC. A pak to prislo. Ja sem nasledne zapnul chrisis je to graficky supr hra.A akoze som uz dneska par krat hovoril a nasledne aj konstatoval, crisis je hard-core performance gameska. Je krasny hrat, sedi pri mne muj jezevcik Bonifacek, dava si Prazskou sunku a ja hraju. Ale ten pes furt prdi Nevite cim to je ? no nic ja si to najdu na google.cz a pak vam poviem a skonstatujem ze vraj ako som to poriesil. Tetka sedim na netu a skladam si novy PC, tata zikal mamce ze chteji prodat nejaky pozemky u šumperka za 200 milionu korun, a ze kdyz to klapne tak mi koupi nove PC, to moje stare ma uz 3 mesice,a krisis na tech 3 lcd sklube. Pockejte du si jeste odpit z toho vina, schoval sem ho do poslele :) Na jaky rozliseni hrate crisis?, mne tatka kupil nejaky 4K LCD, je to krasny.Mam telefon Iphone 5, dostal sem ho od dedy, ze sem mnel sami jednicky ve skole.Ale deda furt zve na tatu aby prodal temelin, co to je ? nejaka firma ? ja nevim...Ale k veci. Pockejte prisla mama !
    • :-)¨Vtipalek, ale dobry, pobavil jsem se :-)
    • Tak tohle me rozstipalo,malem jsem si urval drzku:-)))jen tak dal chlape...tomuhle rikam trolling,ne jak ti mistni retardi ala Troll.diskusni ,Velkoslav atd.Fakt jsi me pobavil *1*
      • Ako by som povedal a nasledne aj poviem neni problem, ale musim mat promile 2.0 a to furt nemuzu *3*
    • paráda xDDDDD
    • conflig
      Může mi prosím někdo říct co za kret*na může napsat něco takového?? Né.. vážně rád bych to věděl
    • Preed
      No tak toto ma aspon nejaku uroven. :)
      • By som povedal aj skonstatoval *4*
      • úroveň? psát "z" místo "ř" to je na psychiatrii...
    • si si dal s tym pracu :D Ale k veci...
      • Rorschah
        nepyskujte, je to plné docela origo vtipu :)
        • Je to moc dlouhy, proto jsem ten trolling dal jen do pulky.. Priste to vyjde... ;)
        • Možná pro děti, které hltají facebook, twitter a jim podobné kraviny.
  • Vrook
    Než jsem to dočetl, už jsem se chtěl radovat, že jste od číselnýho hodnocení upustili úplně. Podle mě by to bylo ideální.
    • kostejnesmrtelny
      +1(0000000)
      Polovička debilů by z diskuzí vypadla, kdyby si nemohli stěžovat, že tahle hra o který si právě přečetli si rozhodně desítku nezaslouží.
      • MrSanta
        Obávám se, že by se objevili debilové noví, kteří by prskali, že jim chybí číselné ohodnocení *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit