Přejít na výpis diskuzí
Crysis 3 - recenze singleplayeru PC verze
22.2.2013 | Miloš Bohoněk
269 příspěvků
-
V skratke sa da povedat, ze je to strasne slaba hra, singlac som presiel za 6,5 hodiny, a to som to hral na najtazsej obtiaznosti, chodil hore dole a aj vedlajsie misie urobil...AI protivnikov primitivna, ale to tak bolo v celej tejto serii, ale tu vidiet najviac, okrem luku fakticky nie je dovod pouzivat ine zbrane...Koniec je "bohovy", nebudem spoilovat. Ak by nebolo grafickeho spracovania, nie je pri tej hre o com rozpravat, vyhodene peniaze, odporucam upiratit, neurobte rovnaku chybu ako ja, po Crysis 2 som im naletel opat, posledna hra od Cryteku, okrem tech dem nevedia urobit poriadnu hru. Asi rataju s tym, ze budem 10 hodin "zirat" na grafiku alebo co. Slabota 5,5 z 10.
-
-
Kvůli tomu si koupím(kdekoliv) hru na PS3,zahraju,dohraju chvíli pařím mulťák když mě baví a pak jdu do JRC a tam hru prodám :) A aspoň nějáké peníze zpátky a koupím přídavek do Simsu :)
-
s tímto jsem si vystačil, díky za strohost a informativnost *4*
-
Bud to stoji za zahrani a pak je cestne za to zaplatit a nebo to za to nestoji a pak je zbytecne s tim ztracet cas.
-
-
Trojku vynechám. I na polygonu tomu dali 7 a to je spíš zlatej středovej průměr. Průměrnejch fps už mám dost.
-
práve som to dohral a to si doprajem dobru hru na dobré kvalite, tato hra nie je odpad ozvučenie hudba-zvuky-efekty-strelba je špička môže fimový priemysel iba zavideť , zbraňe a spad hry su super efekty hry su úžasné. Rohodne tato hra nie je bordel ,ale je to zažitok aj ked nie dejovo ale po akčnej stranke a super zvukmi to zvladli na jednotku mam jeden minus a to auto motokára ta sa ovlada strašne
-
-
Tak to máš naprostou pravdu, současné herní tituly se mohou s klidem rovnat dnešním hollywoodským trhákům - nádherný vizuál, obsahově tragédie. *3*
-
-
Kde je číslo? Kde je verdikt?... To je jediné co mě na recenzi zajímá, protože většinou je zbytek dost zaujatý :D Radši mám videorecenze, protože tam aspoň vidím, o čem recenzent mluví.
-
-
Tady máš plno čísel, vyber si - http://www.zkracovatko.cz/DqsXrE
-
-
Tohle neni hra, tohle je benchmark...
-
-
Copak, Kratoušek nemá dost pixelků, tak si vylejváš zlost tady ? *1* *1*
-
nie, je to nastroj na prezentovanie enginu.
-
jedička na tom byla podobně. techdemo. jen ta délka hraní se změnila :/
-
-
mě například velice překvapil MP ve Far Cry 3, ze kterýho jsem moc neočekával, hned zpočátku se mi vryl pod kůži...jednoduchý, ale elegantní...U Crysis 3 mi stačila beta a vytvořil jsem si svůj obrázek...už nikdy více ;)
-
Číselné hodnocení je nejdůležitější prvek každé recenze.
-
-
Metacritics je presne pro tebe, spousta cisel, malo textu. Jako knizka s hodne obrazkama.
-
Trol.diskusní je nejdůležitější prvek každé velké hovadiny, která se v diskusi objeví.
-
http://www.youtube.com/watch?v=EXjfvx-k1Ms
-
-
Tak to je v loji, Nomada sem měl nejrači
-
-
Já zase Proroka. Nevim proč, ale je to maník odjakživa (pro mě). Má parádní hlas :D asi to zní debilně. Jinak Psycho je taky hodně dobře nadabovanej.
-
-
Vraj naschval este nie je ciselne hodnotenie koli online hlavna vec,ze niektore hry,ktore maju prepracovanejsi multak hodnotia,singel a oddelene multak,alebo aby nenasrali fanusikov tak pockaju ake bude mat vo svete ohlasy a tak sa budu moct branit,ked tam daju 7
-
Mno, inak... v tomto pripade musim povedat, ze klobuk dole pred tvorcami Crysis 3. Jednak i ten samotny engine je cela hra este stale hratelna aj na cca 5 rokov starom compe (akurat s vymenenou DX11 grafikou), takze reci o brutalnych HW narokoch sa vlastne celkom nenaplnili. A druhak, celkove spracovanie, pribeh, vyprava, scenar... Mam dojem, ze ide vlastne zaroven o najlepsi diel v celej serii, aspon co sa danych elementov tyka. Dnes som to konecne dohral a mam taky pocit, ze si napokon znova prejdem celu trilogiu od zaciatku. Ono sa to na prvy pohlad nezda, ale Crysis -- podla mojho nazoru -- nikdy nebol len o tom engine a uzasnej grafike. Ten, kto sledoval cely pribeh mi da iste za pravdu. Avsak priznam sa, ze pri tretom dieli mi primarne imponovali levely, kde sa clovek pohyboval v post-apoc uliciach NY, ta faza, kedy uz su vsade sami mimozemstania ma zase az tak strasne neuchvatila. Kazdopadne, toto proste tvorcom vyslo, myslim si...