Přejít na výpis diskuzí
Crysis 3 si troufne na nové mety a nezapomene na DirectX 11
24.4.2012 | Adam Homola
105 příspěvků
-
Vypadá to jak Crysis 2, akorát tam je víc trávy.
Mohli se trochu víc odvázat. Krom toho ukázat v prvním traileru jeden ze dvou typů nepřátel z předchozího dílu není zrovna způsob jak zaujmout. -
-
Na druhou stranu člověk může zase srovnat. Já osobně moc nemám rád, když se objeví něco převratného v traileru, ale je pravda, že nový nepřítel neuškodí na "návnadu".
-
-
Kludne by som si to zahral aj na dx 9 ale s poriadnym designom...
-
EAgaems.cz opět zasahuje!!! Tak kolik PáRek pro EA jsme dneska udělali? Čtyři? To není vůbec špatný.
-
Hm....Takže vlastne použijou textury z 2 ( možá trochu upravené ) do toho hodej stromy a nákou tu zelenou + luk. A je z toho Crysis 3....... joo jeste jsem zapomněl na Direct X 11 fakt bomba už vidim jak to tim bude 100x lepší. Akorát prachy z toho -_-.
Doufám, že se pletu. -
-
Souhlas, je to datadisk k Crysis 2
-
-
To ide cez nejaký emulátor xbosu? Viem, že moje dvojjadro zvládne Shadow of Collosus v poho cez nejaký emulátor, to miesto na disku je pre nejaké procesy?
*1* -
-
Svému zadku dej jméno "mozek", alespoň k něčemu bude *3*
-
tohle by me zajímalo jak jsi to myslel
-
?
-
-
Uz sa ani nepamatam kedy naposledy som hral nejaku FPS, ktora mala znovuhratelnost (ak teda neratam HL)
-
-
zkus nekdy kliknout na multiplayer
-
-
AK by som bal do uvahy MP tak napr. taky CS 1.6 ma obrovsku znovuhratelnost.. dust2, dust2, dust2, inferno, inferno, aztec.. *1*
-
*1* jasne, ale tu je rec o SP.
-
-
Metro, Stalker iné sú fakt neni
-
-
Crysis u mňa skončil jednotkou, dvojka bola podla mňa nezáživná, nudná a trocha mi vadila aj ta až príliš farebná grafika. A keďže trojka vyzerá takmer totožne ako dvojka, teda samozrejme až na to že na asfalt nalepii zelene textury a pridali zopár stromov + ten pre mňa nepochopitelný luk a cele to dali do modreho odtieňa. Čisto môj názor. :)
-
-
"podle Rasmuse měl být mezi PC a konzolovými verzemi naprosto minimální rozdíl" takmer som sa počural od smiechu *13* *1* *15*
-
-
Ale uvědomuješ si co to znamená...?
Že na PC bude úplně totožná kopie co na na konzole! *11*
A myslím, že si už dokážeš domyslet co to znamená... *7* -
-
pravda, takto som sa nad tym nezamýšlal :)
-
-
-
Je to tak. Jednicka byla dobra do te doby nez si zacal bojovat proti ufounum. Od te doby to stalo za prd. Dvojka byla nuda od zacatku, trojku uz snad ani hrat nebudu.
-
-
..."Těm se váš vymakaný nano oblek moc líbí a chtěli by ho pro sebe."...
Přijde mi trochu nelogický, že po 23 letech ten oblek pořád nemají. Vždyť už v Crysis 1 ho měli i KOREJCI. -
-
No ten oblek je ještě okey (tam de o to, že se nějak záhadně propojil s tím mimozemským sajrajtem ne?) .. já sem spíš zvědavej jak vysvětlí to pařeniště co tam postavili, ehm jestli je teda nehodlají vysvětlit tím, že by nám to řekl hlavní hrdina dvojky .. ten "ukecanej týpek". *11*
-
-
Nejdřív povedené Dragon age 2 teď "povedeném Crysis 2", ten pán vážně něco hulí.
-
-
Mohl jsi mít na Crysis 2 velká očekávání a hra tě pak mohla zklamat. To chápu. Ale rozhodně to povedená hra byla. Povedená nerovná se 10 z 10. A při psaní sem nic nekouřil. :)
-
Bože ty jsi ale v ů l
-
Crysis 2 nebol vobec špatný... bol iný ako 1 ale rozhodne nie špatný... nechápem čo majú všetci proti
-
-
Co treba oproti Crysis 1 miniaturni mapy, slaba grafika, hloupi nepratele a vubec od pohledu konzolovy port?
Porad nechapes, co na Crysis 2 hodne PC hracum vadilo? -
-
Stale mnohem otevrenejsi mapy nez u konkurence, stale lepsi grafika nez u konkurence a stale mnohem chystrejsi nepratele nez u konkurecne. Dobra, horsi jak prvni dil, ale lepsi nez temer cokoli jineho. Porad nechapes, proc nechapeme, co se hracum na Crysis 2 nelibilo?
-
-
-
A co se ti na tom nelíbí?
-
-
Ale notak redakce. Fakt mě to nebaví. Tenhle web o hrách mám opravdu rád, ale opět vás musím upozornit na překlepy. Chápu to, dnes vyšlo dost článků, ale moc dobře vím, že stačí jednou si to po sobě přečíst a překlepy si opravit. *3*