Přejít na výpis diskuzí
Crysis 3 si troufne na nové mety a nezapomene na DirectX 11
24.4.2012 | Adam Homola
105 příspěvků
-
..."Těm se váš vymakaný nano oblek moc líbí a chtěli by ho pro sebe."...
Přijde mi trochu nelogický, že po 23 letech ten oblek pořád nemají. Vždyť už v Crysis 1 ho měli i KOREJCI. -
-
No ten oblek je ještě okey (tam de o to, že se nějak záhadně propojil s tím mimozemským sajrajtem ne?) .. já sem spíš zvědavej jak vysvětlí to pařeniště co tam postavili, ehm jestli je teda nehodlají vysvětlit tím, že by nám to řekl hlavní hrdina dvojky .. ten "ukecanej týpek". *11*
-
-
hype train startuje! rychlo naskocte ale potom nebudte prekvapeny ked vas na konci cesty vykopnu a zavru dvere so slovami "zbohom, mame vase prachy"
potom cakajte dalsi vlacik v zmysle "polepsime sa! naskocte na dalsi crysis 4 train!"
z clanku:
"Jednička skutečně posunula hranice, dvojka vypadala i na konzolích skvěle" - pekne diplomaticky zahrate.
"Navíc by prý podle Rasmuse měl být mezi PC a konzolovými verzemi naprosto minimální rozdíl"
:-D no uz si aspon neseru do huby ako s dvojkou
"crysis 3 by měla podporovat DirectX 11 a to možná už od vydání. “Jo, jsem si celkem jistý, že to budeme podporovat. Nevím, jestli jsme to už oznámili, ale pochopitelně tam budeme podporu DirectX 11 mít, když už byla v Crysis 2. "
jednotka mala dx10 od vydania a to bolo pred 5 rokmi? je super ze v roku 2012 uvazuju o implementacii dx11 ked uz to teda museli pridat ako patch do dvojky co bola vyvyjana v dx9 press start to enter :-D. co si to ti pc hraci dovoluju pozadovat dx11. nehoraznost -
Volové to jsou .... nic jinýho .... Pamatuju si když jsem dohrál Crysis 1 tak jsem strašně natěšenej jak bude pokračovat Nomádovo dobrodružství a najednou pic .... Nomád v prdeli... a ani zmíňka o něm ...to mě už fakt nasralo a teď tohle ... 23 let po událostech dvojky .... to jsem neviděl .... člověk je vždycky natěšenej jak to bude pokračovat a voni to akorát zkazej ... prostě to jsou čů...i
-
Tož na konzolích "opět na full", jo? *5*
-
-
Ono vastne 720 je lepsi jak 1080 protoze to staci. Low detaily jsou taky lepsi, protoze to staci. Ona konzole je lepsi, protoze ma mensi spotrebu. A taky na ni jsou hry delany podle velikosti pixelu. (c) jejdasek
e: a jeste si uvedomuju, ze diky tomu jak hry na konzoli nejsou zamereny na grafiku, tak maji daleko vic propracovany level design, herni mechanismy a celkove... *15* -
-
Počkej až tu přileze a zase nám bude vysvětlovat, že hry jsou dělané na televize.
-
-
Ja se divim, ze uz neni v diskuzi o Uncharted 3, to ze se toho prodalo 17 mega mu muselo znacne zvednout ego.
-
-
To nevím. O té hře moc nevím, sám jsem ji nehrál, takže mi přijde zbytečné tam jít otravovat a ničit ostatním dikuzi, když o dané téma nemám zájem a ani znalosti, abych si s nimi pokecal. Maximálně se zeptat, jaké to vlastně je.
-
-
Ne přišel by zase jejdásek, dexter a redakce by to stejně nakonec promazala. To nemá cenu. Jenom je sranda vidět v mém okol, jak někteří nadávají na pcčkáře, že kopírují a pak člověk u nich doma zjistí, že má upirátěných her na pc. Když se zeptám, proč to má, když má konzoli, tak mi napíše, abych zkusil.....
-
Ja taky ne, ale s nim bych si o tom, jak konzole opet vydrtila PC rad popovidal.
-
-
-
-
-
-
Hm....Takže vlastne použijou textury z 2 ( možá trochu upravené ) do toho hodej stromy a nákou tu zelenou + luk. A je z toho Crysis 3....... joo jeste jsem zapomněl na Direct X 11 fakt bomba už vidim jak to tim bude 100x lepší. Akorát prachy z toho -_-.
Doufám, že se pletu. -
-
Souhlas, je to datadisk k Crysis 2
-
-
Vypadá to jak Crysis 2, akorát tam je víc trávy.
Mohli se trochu víc odvázat. Krom toho ukázat v prvním traileru jeden ze dvou typů nepřátel z předchozího dílu není zrovna způsob jak zaujmout. -
-
Na druhou stranu člověk může zase srovnat. Já osobně moc nemám rád, když se objeví něco převratného v traileru, ale je pravda, že nový nepřítel neuškodí na "návnadu".
-
-
takže už nestačí, že vôbec v hre nejaký ten cloak je a že je možné sa v ňom volne pohybovať, teraz bude možná v ňom aj strielať ? ... nebolo by lepšie rovno do konzole napísať ai_IgnorePlayer 1 ?
edit: inak pre fanúšikov C1, poslednú dobu chystám mod v ktorom prejsť Crysis by mohla byť pomerne výzva : http://goo.gl/Zn3l0 ... ak máte nejaké námety čo by sa ešte malo vyladiť tak napíšte (alebo aj sem : nominalmod@gmail.com ) -
-
Vypadá to solidně, úpravy se mi zamlouvají. Držím palce, soudruhu ve zbrani!
-
-
díky, keby si mal nejaký návrh tak napíš na mail *3*
-
-
nesúhlasím s úpravou: regenerácie zdravia, nefunkčný cloak pri pohybe, znížený speed mode, spätný ráz a tlmič. Tým rušíš všetky vlastnosti obleku, ktorý je podstatou hry. Zdravie sa regeneruje vďaka nanitom rýchlejšie, cloak pri pohybe, ako WTF? Speed mode je bezchybný, v C2 to bol len úbohý šprint, spätný ráz...ako, pri tak masívnom obleku a sile aby zbraň kopala? A tlmič...on v skutočnosti slúži na to, aby nebolo nič počuť.
-
-
- tebe sa regenerácie plného zdravia za 2-3 minúty nezdá dosť rýchla ? kolko by trvala "samoliečba" tela bez neho ? týždne ? *3*
- úlohou tlmiča je tlmiť výstrel ale ak použiješ nadzvukové strelivo tak ultmíš iba časť zvuku keďže vznikne aerodynamický tresk ktorý ti žiaden tlmič neutlmý (v mode je preto počuť aj tlmenú zbraň ale na menšiu vzdialenosť ako bez neho)
- spätný ráz môžeš predsa znížiť v strenght móde, samotný nanooblek sám o sebe nie je ťažký, to je docela častý omyl, spätný raz nijak výrazne neutlmý.
- pri tak rýchlom pohybe ako bol pôvodne v speed mode by sa nedali kontrolovať žiadne pohyby, je to nezmysel.
- a cloak som týmto spôsobom obmedzil pretože bol zneužívaný na hru štýlom cloak-kill-cloak-kill ... a to som ho chcel pôvodne úplne vypnúť ale toto je jediný rozumný kompromis.
-
-
-
"Tradiční luk" mi ve světě crysis přijde trošku jako pěst na oko *15* . Ale což...takovou chybu, abych si koupil crysis už dlouho neudělám. Dvojka mě svou koridorovostí neskutečně zklamala.
-
-
Tak zrovna luk mi nevadí. Kde jsou ty časy, kdy jsem si vzal v Half Life 1 raději kuš než nějakou supermoderní zbraň. S kuší to prostě bylo ono. *4*
-
-
Časy to byl skvělý, ale těch nábojů do kuše zrovna moc nebylo *3*
-
Ale do HL to tak nejak sedi.V Crysis to na me pusobi tak trochu jako z jineho sveta.
-
-
mě to připadá trochu komické
-
-
-
Ten luk tam opravdu pusobi trochu mimo,stejne tak jako skoro vse ostatni pusobi,jako z uplne jine hry,nez prave z prniho dilu.
Nebyt toho nano obleku ,tak skoro ani nepoznam,ze jde o crysis.
-
-
No nevím nevím ale musím se zastat Crysis 2 v jedné věci, které podle mne dost lidí tady na fóru křivdí a to jest grafika. Grafika byla lepší než v Crysis 1 ale ne co se týká vizuálního dojmu, ale náročnosti na systém. Četl jsem na toto zajímavý článek na jednom webu (českém) zabývajícím se hardwarem, kde stanovisko autora bylo takové, že kvality enginu nejsou vidět, jelikož si je běžně člověk ani neuvědomuje.
Já za sebe každopádně musím říct, že hra vypadal skvěle bez krvavých nároků, resp. pro běžného uživatele hratelná a hezky vypadající hra. -
Už podle prvního videa je vidět, že to bude koridorová předscriptovaná ubohost bez nápadu.