Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • takze Crysis 2 ale pridaju liany a upravia textury? goood!
  • V podstatě příběh z jedničky už neexistuje a jestli dvojka měla příběhově navazovat, tak je to tedy děravý jako ementál. Taky mě celkem zajímalo jak to bude pokračovat, ale totálně to zazdili.
  • Klasický luk....? *4*
  • Luk je tak cool. Používal ho i samotný Rambo. Tahle hra se prodá dobře. Páni z EA mají fakt za ušima...
  • Crysis 2 bola super ale nakolko som nebol v tej hre ADMINOM , tredi diel si
    urcite nekupim !!! *10* *10* *10*
  • Hudba vykradená z traileru na Promethea?
    • asi jako v dalších 50% hudebních motivů, které se od dob Zimmerova Inception používají v trailerech jak na běžícím pásu
    • Asi něco s ušima, ne? *1* Podobnost je skutečně jen zdaliva a to asi tak z 25 %.
    • Veskoslav
      Pouze podobná, už jsme to řešili u jiného článku o Crysis dneska:)
  • Povězte mi.. Co se stalo ve dvojce? Pochopil jsem že je tam nějaká společnost co vyrobila Nano oblek a chce ho z5? To vás jako 23 let honí kvůli nanobleku, který by během té doby dokázali vyvinou 4x?

A velká kopule? Proč? To je jako Simpsonovy ve filmu...
    Luk vypadá jako zajímavá myšlenka.

Děkuji za objasnění.. Ke štěstí mi to bude stačit...
    • Veskoslav
      1. Ty jsi měl unikátní oblek, ten se "sériově" nevýráběl. Už v prvním díle jsi se "lišil" od svých spolubojovníků, stejně jako opoti speciálním jednotkám KLDR.

2. Asi znáš málo sci-fi, kde by se vyskytoval motiv "kopule":)
      • Ale tak jak co no.. Ale úplně všechno sci-fi nečtu a nesjíždím... Jen ty kvalitní věci - jako Deus ex *2*
        Ani si vlastně nepamatuji jaký sci-fi jsem naposledy četl. *1*
        • Veskoslav
          Třeba sci-fi Nonstop (uzavřená loď, co krouží kolem planety, kdy se z ní stala za desítky let letící džungle a kdy ji obyvatelé říkali kopule či džungle smrti) nebo Skleník např.:)
          • Lodi v Nonstopu nikdo nikdy neříkal kopule ani džungle smrti.
            • Veskoslav
              No když jsem to četl v originále, tak říkali jedné části lodi: cupola a druhé jungle of death, bohužel český překlad si nepamatuji, je o dlouho, co jsem to četl.
          • Tak skleník máme na zahradě... To zas tak sci-fi není *2* . Ale jinak díky *4*
  • trailery a wallpapery http://crysis3.cz/index.php
  • Z C1 volnost a z C2 AI, ktera nebyla v nekerych "arenach" vubec spatna, narozdil od tupych vojaku z C1 (kteri to kompenzovali neskutecnyma reflexama a instinktama na to kde clovek je :)
  • Ale notak redakce. Fakt mě to nebaví. Tenhle web o hrách mám opravdu rád, ale opět vás musím upozornit na překlepy. Chápu to, dnes vyšlo dost článků, ale moc dobře vím, že stačí jednou si to po sobě přečíst a překlepy si opravit. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit