Přejít na výpis diskuzí
Crysis 3 si troufne na nové mety a nezapomene na DirectX 11
24.4.2012 | Adam Homola
105 příspěvků
-
takze Crysis 2 ale pridaju liany a upravia textury? goood!
-
V podstatě příběh z jedničky už neexistuje a jestli dvojka měla příběhově navazovat, tak je to tedy děravý jako ementál. Taky mě celkem zajímalo jak to bude pokračovat, ale totálně to zazdili.
-
Klasický luk....? *4*
-
Luk je tak cool. Používal ho i samotný Rambo. Tahle hra se prodá dobře. Páni z EA mají fakt za ušima...
-
Crysis 2 bola super ale nakolko som nebol v tej hre ADMINOM , tredi diel si
urcite nekupim !!! *10* *10* *10* -
Hudba vykradená z traileru na Promethea?
-
-
asi jako v dalších 50% hudebních motivů, které se od dob Zimmerova Inception používají v trailerech jak na běžícím pásu
-
Asi něco s ušima, ne? *1* Podobnost je skutečně jen zdaliva a to asi tak z 25 %.
-
Pouze podobná, už jsme to řešili u jiného článku o Crysis dneska:)
-
-
Povězte mi.. Co se stalo ve dvojce? Pochopil jsem že je tam nějaká společnost co vyrobila Nano oblek a chce ho z5? To vás jako 23 let honí kvůli nanobleku, který by během té doby dokázali vyvinou 4x?
A velká kopule? Proč? To je jako Simpsonovy ve filmu...
Luk vypadá jako zajímavá myšlenka.
Děkuji za objasnění.. Ke štěstí mi to bude stačit... -
-
1. Ty jsi měl unikátní oblek, ten se "sériově" nevýráběl. Už v prvním díle jsi se "lišil" od svých spolubojovníků, stejně jako opoti speciálním jednotkám KLDR.
2. Asi znáš málo sci-fi, kde by se vyskytoval motiv "kopule":) -
-
Ale tak jak co no.. Ale úplně všechno sci-fi nečtu a nesjíždím... Jen ty kvalitní věci - jako Deus ex *2*
Ani si vlastně nepamatuji jaký sci-fi jsem naposledy četl. *1* -
-
Třeba sci-fi Nonstop (uzavřená loď, co krouží kolem planety, kdy se z ní stala za desítky let letící džungle a kdy ji obyvatelé říkali kopule či džungle smrti) nebo Skleník např.:)
-
-
Lodi v Nonstopu nikdo nikdy neříkal kopule ani džungle smrti.
-
-
No když jsem to četl v originále, tak říkali jedné části lodi: cupola a druhé jungle of death, bohužel český překlad si nepamatuji, je o dlouho, co jsem to četl.
-
-
Tak skleník máme na zahradě... To zas tak sci-fi není *2* . Ale jinak díky *4*
-
-
-
-
-
trailery a wallpapery http://crysis3.cz/index.php
-
Z C1 volnost a z C2 AI, ktera nebyla v nekerych "arenach" vubec spatna, narozdil od tupych vojaku z C1 (kteri to kompenzovali neskutecnyma reflexama a instinktama na to kde clovek je :)
-
Ale notak redakce. Fakt mě to nebaví. Tenhle web o hrách mám opravdu rád, ale opět vás musím upozornit na překlepy. Chápu to, dnes vyšlo dost článků, ale moc dobře vím, že stačí jednou si to po sobě přečíst a překlepy si opravit. *3*