-
Na prvni pohled to vypada lepe. Ale cchtelo by to spis srovnani. Je to dle meho kontrastnejsi a malinko saturovanejsi + vyladenejsi postprocess (bloom atd), coz neni nijak na zavadu.
Spis by mne zajimalo, jak to vypada v dalce a zda to ma stejny neduhy (napr. chybejici posl. lody u sutru, takze v dalce mizely). Kazdopadne tahle hra nezestarne snad nikdy :) -
-
mimochodem postprocess je tu udelan materialem, stejne jako v unreal enginu. Zase o nic velkeho nejde. A zpetne kompatibilni to maji zrejme take - otevreli,jen poupravili...
-
-
Jak je to ve hře s armor modem? Žere energii celou dobu co je aktivovan, jako ve dvojce, protože kdyby jo tak by to bylo opravdu na ho*no *10* . A ten ,,plástvovej" efekt je při zaplym armoru taky?
-
-
Je to to samé jako ve dvojce. Armor žere tak dlouho jak je zapnutý a je tam i ten plástvový efekt. Má to naprosto stejně namapované ovládání.
-
Pokud funkce nanosuitu nechali tak jako ve staré PC verzi, tak ARMOR žere jen při hitu jinak ne. A ta viněta tam původně nebyla vůbec, to až ve dvojce, takže nevím... teoreticky by tam mohl být jen při CLOAK modu... težko soudit hru, konzolu mám tak akorát tu, která mi drží záclony... *15* na PC bude přeci asi lepší... že bych oprášil Maximum Edici? *4*
-
-
Odstrante to "Hodnocení platí pro verze: PC, PlayStation 3, Xbox 360" pokud vim PC verze tu ma svou recenzi uz davno a s jinym bodovym hodnocenim.
-
-
Vůbec, tahle hláška mi přijde naprosto zbytečná. Tak prostě hodnocení platí pro verzi, která byla recenzována a hotovo, ne?
-
-
Možná mě někdo blbě pochopil, mluvil jsem o hlášce "hodnocení platí...", která je u každé recenze. Prostě bych ji tam vůbec nepsal, protože mi přijde zbytečná, občas zavádějící.
-
-
-
+ o dost lepsi graficky.. :D
-
konecne konzolisti taky budou mit poradnej singl fps na +10 hod. herni doby . a ne to cod za 5 hodin dohrano.. tak enjoy..
-
-
:D::D prej konečně:D, pobavils
-
-
na PC som ot prešiel vela krat , dnes som si to kupil a tešim sa na archievmenty a novy dizaj uvidime :)