Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • řekni mi jediný důvod proč by člověk co má doma PC nemohl hrát hru z gauče s ovladačem v ruce ????
  • Jedna z nejlepších, ne jen grafika a rozloha, jako tomu bylo u Far Cry 1 (jinak pičovina), ale zábava, destrukce, spousta druhu taktiky a taky docela obtížnost, nevodí hráče za ručičku apod. Serie Half Life je jedna z těch her co jsou obsahově lepší, ale zde si ten obsah hráč do určité míry tvoří sám. Konzolistům přeju jejich verzi, ačkoliv mi připadá pasteková a trochu kýčovitá. Je to mazec, že to tvůrci zmákli a prodávají za za budget cenu.
  • conflig
    hele já su taky velké fanoušek COD *14* , ale CRYSIS je moje srdcovka *14* a navíc soundtrack u crysis a crysis warhead je boží
  • Tenhle argument by měl nějakou váhu pouze pokud by všichni hráli strategie.
  • pohodlne rhrat strategie, volne stahovat jakekoliv programi... jo sory to ty vlastne nemuzes
  • pokus o flame od autora:)? Už perex mluví sám za sebe, nemá smysl číst:)
  • ty máš asi dost protože ty jsi mohl tak videt crysis 1 s modifikovanou grafikou (to dělá hodne lidí) tak si nevyskakuj
  • Mechwarrior_bw
    to je možné ... evidentne fungujeme na inej vlnovej dĺžke.
  • Pane mi si nerozumíme. Já chtěl vysvětlení v čem krom grafiky je Crysis na PC lepší. A né psát PC vs PS3 nebo Xbox. A bezesrandy mam doma Xbox360, PS3 a PC a popravdě mě točej lidi, kteří jsou slepí a haní vše, co není na jejich platformě. PC má řadu výhod ale hraní her to určitě není.
  • Hochu o tom silně pohybuju, že ty máš doma všechny možné konzole!!
  • Tak to jsi měl ale proklínat Crytek a ne konzole to oni neudělali maximum jak na PC tak na konzolích. Já si na nic nestěžuju nijak mi to nebránilo v tom si tu hru užít. Chyby jsem spíš viděl v jiných věcech než v grafice.
  • dík ale nepochopil jsi to no :D
  • Mechwarrior_bw
    najprv som chcel normálne reagovať ale keď som čítal dalej ...

"držet jen posranou myš"
    "ps3 forever"
    "proste pecková...jeste vetší pecky ...o tyhle pecky"
    "když nestojíte ani o tyhle pecky tak nestojíte o nic"
    "stejne si to stahujete z CZtorrent nebo warforek "
    "tady nemelte píčoviny"

... tak ma prešla chuť, sry.
  • Takhle to vyznít nemělo. Takhle to před lety řekl Crytek... na druhou stranu, když jsem hrál Crysis 2, tak jsem díky té super grafice ty konzole fakt proklínal *15*
  • Příspěvěk za 100 bludišťáků *1*
  • Ale tady jsem přece nemluvil o nějaké nepřejícnosti *3*. Já bych třeba taky byl rád, kdyby na PC vyšel Alan Wake, Killzone nebo Unchartred. Jen mi šlo o to, že Crysis byla taková malá revoluce v grafice na PC... no prostě mi to na ty konzole nesedí... jsem takový patriot *15*. Ať si třeba hodí na konzole WoW (když to dokážou *3*), mě to vadit nebude.
  • A proč by nemohla vypadat líp? Není vše jen o rozlišení textur, ale o celkovém pocitu ze hry.
    Pokud se bavíš o grafice, tak je rozlišení textur celkem zásadní... už proto nemůže vypadat líp než na PC.
  • To lolec:
    Tak pozor soudruhu! Dohrál jsem Crysis 3 krát a pokaždé jinak. Jednou rambo stylem, podruhé s minimem střílení a potřetí s kombinaci obou. Hratelnost je výborná, rozlehlost úseků tak akorát, pořád si měl dost prostoru kudy se vydat! Jo, kromě čistě koridorovejch lokací jako je mimozemská loď a letadlová loď... nepřijde ti to logické? Grafika pro mě dodnes nepřekonaná. A Stalkera mám taky doma na poličce a rozhodně nechápu proč by měl někdo, kdo má rád Crysis před ním utíkat. Já ho dohrál dvakrát a hodnotil bych ho u mě na stejné úrovni jako Crysis. Vždyť ty ani nevíš o čem plácáš!
  • bych si dovolil nesouhlasit já jsem taky pcčkář a nevadí mi že hraju i na ps3 proste mi to nevadí a to že nekomu to vadí tak ukazuje jen na to že na to nemá ale držet jen posranou myš bez vybrací a bez pohybových senzoru tak to je pro me trochu málo ps3 forever treba takovej crysis 2 na ps3 jde taky upravovat grafika ale chce to mít hacklou konzoly jako mám já ps3 FW 3.55 kmeaw + multiman ps3 je proste pecková a nehlede na jeste vetší pecky jako je uncharted 1.2.3 killzone 2.3 heavy rain a god of war 3 ted neco pcčkáři kecejte když nestojíte ani o tyhle pecky tak nestojíte o nic stejne si to stahujete z CZtorrent nebo warforek atd.Já stahuju taky ale hry na ps3 si poctive platím abych si je mohl stáhnout tak tady nemelte píčoviny
  • bylo brzke rano, proste preklik...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit