Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mám doma všechny možné konzole a hraji na nich velice rád ale pocitu hraní na PC se žádná nevyrovná, konzole je nenáročná záležitost přesně pro ty kteří přijdou po práci domu chtěj si sednout a v klidu si zahrát. Ale to nechtěj po HC hráči, co chce SKILL a výzvu! Né nijaké trapné achiv nebo trofeje, které o obtížnosti hry vůbec nic nevypovídají....
  • Od doby kdy na mne vyběhlo prase v Doomu marně čekám na inteligentního počítačového protivníka ,který by nebyl z principu naboostovaný ( množství ,mzdraví , 100% muška , lepší zbraně)
    Už se sice naučili krýt a házet granáty (Half Life), už jen tak nevběhnou do uzavřeného prostoru pokud vědí kde jsem (Far Cry) ... ale aby mi za frontálního útoku koordinovaně vběhli do zad , to se mimo stupidní scripty běžně nevidí na PC ani na konzolích .
    Jukněte k Bohemia Software .... razili cestu trigerů a jednotky se měly mezi dějovými skripty chovat inteligentně ... a po tom co se vzdušná podpora roztřískala o nejbližší horu pak nabíhala pěchota s podporou obranných zbraní přeživších pilotů útočících v první vlně .... se člověk aspoň bavil z absurdity nejreálnějšího vojenského simulátoru ;)
  • tvůj boj ...
  • mmt a co teda je na ni lepší krom grafiky? Všichni tu píší o grafice o ničem jiném. Myslíš že AI je na PC lepší? A neříkej, že je to díky klávesnici a myši, protože to je BLBOST.
  • Mechwarrior_bw
    PC rozhodnie nie je len lepšia grafika ... ale vysvetlovať to konzolistovi je ako hrach o stenu hádzať.
  • Crysis byl tunel , do kterého jste mohli naskočit i z boku . Iluze svobody se lišila misi od mise . Na takové dobývání základny a setkání s tankem si vzpomenu rád . Na neustále se spawnující nepřátele pokud jste leželi na dosah kulometného hnízda už vzpomínám s menší nostalgií .
    V celku to byl dobrý benchmark ale herně nic úžasného oproti FarCry nepřinesl .
  • Maleluku - tos tu psát ani neměl. Takhle jim ženeš akorát vodu na mlejn. Holt PC modla je na X360 a PS3 a to oni nesou nelibě. Jediné čím argumentují, je grafika. Jo na PC je grafika asi lepší, ale stále je to jen naprosto tuctová střílečka. Jednou jsem to dohrál a není důvod to zapínat znova.
  • :) No spílat tomu, že hry na konzole a na PC vypadají poslední dobou "stejně" po tom co se několik let ořezávala konzolová verze PC hitu je jaksi mimo.
    NextGen je už na konci svého životního cyklu a to že PC hry nerozcupujíí konzolové verze v prach je jen o tom , že se dnes jako etalon bere šest let starý konzolový HW .
    Za zvolnění tempa výměny HW jsem rád , ale za konzolové obezličky v PC hrách tleskat nemohu .
  • *Smutnej povzdech* :(
  • Mechwarrior_bw
    lolec:
    - označiť Crysis ako tunel je trochu silná káva aj na teba, ak by sme to brali ako etalón tak potom cod nie je tunel ale vodovodné potrubie.
    - grafika je nepodstatná záležitosť ? možno pre teba, grafika mala vždy v hrách hneď druhú najpodstatnejšiu rolu po hratelnosti a vždy to tak bude. Ten kto marginalizuje úlohu grafiky nevie čo hovorí.
  • To je obrobská výhra a zázrak, že tu hru zvládá ve směšné nízkém rozlišení 720p(či snad i v menším) a FPS nepřekročí 30 a kolikrát jdou krutě dolů. Na takové nastavení a výkon stačí velice starý počítač.
  • Mechwarrior_bw
    v tom prípade musíš byť so súčasnými hrami spokojný a ja ti to prajem ...
  • Mechwarrior_bw
    uvedomuješ si že mali vesty, že ? pri bežných vestách výstrely zo samopalu nemôžu urobiť nič, dokonca zpredu moderné vesty ustoja aj zásah z AK-47 (7,62mm). Crysis je navyše velmi ľahko modifikovatelná hra, takže si môžeš nastaviť účinnosť zbraní akú chceš... ja som tak urobil ako prvé.
  • Hmm, PS3 zvládne 4 roky starou hru, která byla předělána v novém enginu právě kvůli tomu, aby běhala a při tom se na to dalo koukat. To mi nepřijde jako důkaz toho, že konzole nejsou pozadu.
  • jak už tu psal někdo níže: Textury jsou sice rozmazané, modely 3x zjednodušené a o detailech v dálce radši ani nemluvit, ale autoři přidali nové barevné filtry! Jupí!" Vlastně to na tom Xboxu vypadá líp než na PC co? *1*
  • tak ty mas dost, staci si prohlednout tyto konzolove screeny je to des,vypada to priserne, ty jsi nikdy Crysis na PC v plne kvalite nevidel *1*
  • Co to je za debilní módu každýmu říkat že jě někdo fanoušek CoD? Ty sis toho asi nevšiml, ale Crysis ti dávalo pouze iluzi svobody, což jsi jak vidím sezřal i s navijákem.

To že ta hra byla až směšně repetivní ti nevadilo, to že střílení bylo jalový ti taky nevadilo? První Far Cry to nepřekonalo ani omylem...
  • To je vždycky řečí jak je PC daleko před konzolemi a že by konzole hry jako Crysis neutáhly a vidíte to. Neexistuje PC hra, kterou by nezvládly 5 let staré konzole. A to prosím např. PS3 má jen 256MB paměti. Podotýkám, že mám výkonné PC a nejsem žádný pubertální konzolista. Ale můžu si porovnat hry na PS3 i PC a rozdíl je většinou minimální.
  • Crysis jsem dohral snad vickrat nez HL2 a je to jedna z nej FPS co jsem v SP mel tu cest hrat. Proste me opravdu ale opravdu hodne bavila a bavi i kdyz je pravda ze vetsinou to dohraju jen do te casti nez se zacnu prat s generalem korejske armady. CoD je pro me asi stejnej odpad jako Spiderman nebo Transformers a hodne vybuchu a brutalne naskriptovanych sekvenci na tom nic nezmeni. Atmosferu ma pro me CoD uplne nulovou.
  • Jestli se nemýlím, tak hru dostali až v den jejího vydání (což je škoda) - a pořádná recenze chce trochu času.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit