Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak ono je přece jasné, že na konzolích už to "benchmark" nebude, protože by to konzole neutáhly. Určitě stojí za to zmínit technické odlišnosti, ale spíš jen pro zajímavost. Hlavní je, zda je Crysis zábavná stejně jako na PC a na to recenze odpověděla. U mě spokojenost. *4*

A proč by nemohla vypadat líp? Není vše jen o rozlišení textur, ale o celkovém pocitu ze hry. *3*
  • A to jako musím hned automaticky hledět jen na grafiku? Ta dobrou hru nedělá, to je jasné. Ale to letité stagnování to neomlouvá.
  • Jo souhlasím. Po 2letech od koupi jsem se donutil to dohrát. Jinak STALKER to je fakt jiné kafe. Co je ještě hra plná svobody, i když ne takové je FarCry2. COD je opakující se pakárna, která je v pravdě atmosferická. Crysis je hnuj a ani ta grafika není tak bomba, jak mnozí tvrdí.
    Battlefield 3 na Frostbite je asi to nej. Nakonec Cryengine 2 dostal na jednom prestižním veletrhu (nevzpomenu si který) v souboji o engine roku na frak od X-Ray engine 1.5. Musím říci, že dle mého názoru je i STALKER mnohem hezcí.
  • Tak tendle pobavil *1*
  • http://www.eurogamer.cz/articles/recenze-skyrimu-na-eurogameru-uz-ve-ctvrtek

Recenzi tohoto nového fantasy RPG od Bethesdy si na našich stránkách budete moci přečíst již tento čtvrtek 10. listopadu přesně ve 14:00 středoevropského času. Tedy den před oficiálním datem vydání české verze na pulty obchodů.
    Autor Miloš Bohoněk už některé ze svých názorů na plnou verzi Skyrimu vyjádřil minulý týden v podcastu. Nyní, kdy má za sebou desítky hodin hraní, k nim dodal: "Pořád si připadám, jako bych byl na začátku. Je to dobře, nebo špatně? A ještě něco: v Bethesdě by si konečně měli najmout někoho na AI. A taky na loadingy. Místy si připadám jako v Oblivionu."
  • Kez by takhle chtel vydelat rockstar na RDR :/
  • Ja o zadnou recenzi Skyrimu nestojim... dik
  • sory za double post, prosím smazat
  • Kdyby byl fanoušek serie, tak za

a, už má dávno Skyrim doma z předobjednávky
    b, už by si recenzi dávno našel na jiném webu.
  • Kdyby byl fanoušek serie, tak za

a, už má dávno Skyrim doma z předobjednávky
    b, už by si recenzi dávno našel na jiném webu
  • Předpokládám, že jsi fanoušek série TES. V tom případě mě převelice překvapuje, že nechápeš, že si Skyrim k relevantnímu zhodnocení ukousne obří kus času.
  • Hele, když už musíš psát anglicky, co takhle dělat to správně? ;)
  • Mě Crysis bavila parádně, stejně jako Stalker. Ono to asi nebude o tom, kdo je jaký badass gamer, ale o tom, že sto lidí, sto chutí... že?
  • tvoje matka je linearni tunelova nuda
  • xMort
    Je to to samé jako ve dvojce. Armor žere tak dlouho jak je zapnutý a je tam i ten plástvový efekt. Má to naprosto stejně namapované ovládání.
  • co sa tyka mna mam dost rozmyslania, taktizovania a hladania sposobov ako riesit situacie z prace, tak doma ked sa chcem zabavit budem rad "loutkou"
  • jediná věc která byla na crysis děsná byla střelba pocit z ní ještě ušel, ale nutnost vystřílet do korejského vojáka půlku zásobníku podrážela atmosféře nohy v tomhle je třeba CoD lepší
  • Kecy, crisis 1 byla linearni tunelova nuda, ktera me po setkani se s mimozemstanama prestala bavit a ani jsem ji nedohral. Souhlasim s tim, ze crysis ma prisernou hratelnost. A jsem hrac her jako stalker, nebo dark souls, pred kterou bys s hruzou v ocich utekl, nikoli dalsich nudnych linearnich koridoru jako cod. Ale cod ma aspon atmosferu, proto je oblibeny, crysis je nuda, jedine co jde vyzdvihnout je technicka stranka grafiky, ta je ale nepodstatna, povrchni zalezitost.
  • http://www.youtube.com/watch?v=xQ_1mcnH2yQ just a small comparsion.... :-)
  • A recenze na Skyrim nikde... no ale tak hlavne, ze vycucame z rukavu "neco", abychom naaahodou nemeli na hlavni strane prazdno...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit