-
Těch recenzí všude je.
-
Radši už napiště recenzi skyrimu
-
inak by som to chcel vidiet ako porovnanie na pc... jedna hra na dvoch enginoch
-
Jednička byla a je co se týče atmosféry, příběhu a řekl bych i hratelnosti o pořádnej krok před dvojkou...
-
pride mi to skorej prezentacia CryEnginu3 na konzole
-
Vůbec, tahle hláška mi přijde naprosto zbytečná. Tak prostě hodnocení platí pro verzi, která byla recenzována a hotovo, ne?
-
Navíc je to i ve prospěch zákazníků, takže proč ne...
-
Jasně. je to každého věc vkusu, ale série uncharted není přece jen o grafice. ;) No na kvalitní závodní hru ti stačí klidně i gamepad x)
-
Mně se daleko lépe ovládá Gothic než "kvedlá" Uncharted a podobné ultrazážitky... Jediná hra, u které ten gamepad má opravdu své opodstatnění, je FIFA.
Na závodní hry má přece každý správný hráč minimálně kvalitní volant, ne? -
Tak to každopádně. Lidi co upřednostňují pouze grafické pozlátko se připravují o hodně skvělých her a mnohem lepších herních zážitků než u takzvaných "áčkových" titulů.
-
Myslíš grafický vývoj? to je smutné že tě třeba nezajímá hratelnost. Některé starší hry ji mají daleko lepší než ty tuctové dnešní (nemluvím o crysis). Například se mi hraje daleko líp Gran turismo 2 než nějaké z posledních NFS x)
-
Maximum...INCOME:)
-
Tak se vydělává na pět let starý hře :)
-
...na těch „zbytečných“ mašinách brzdících vývoj her....
+1*Infinity -
takze nejenom ze budou delat jednu serii 10 let
ale oni uz ani neudelaj novou hru *1* -
Na prvni pohled to vypada lepe. Ale cchtelo by to spis srovnani. Je to dle meho kontrastnejsi a malinko saturovanejsi + vyladenejsi postprocess (bloom atd), coz neni nijak na zavadu.
Spis by mne zajimalo, jak to vypada v dalce a zda to ma stejny neduhy (napr. chybejici posl. lody u sutru, takze v dalce mizely). Kazdopadne tahle hra nezestarne snad nikdy :) -
Jak je to ve hře s armor modem? Žere energii celou dobu co je aktivovan, jako ve dvojce, protože kdyby jo tak by to bylo opravdu na ho*no *10* . A ten ,,plástvovej" efekt je při zaplym armoru taky?
-
Odstrante to "Hodnocení platí pro verze: PC, PlayStation 3, Xbox 360" pokud vim PC verze tu ma svou recenzi uz davno a s jinym bodovym hodnocenim.
-
:D::D prej konečně:D, pobavils
-
+ o dost lepsi graficky.. :D