Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mimochodem postprocess je tu udelan materialem, stejne jako v unreal enginu. Zase o nic velkeho nejde. A zpetne kompatibilni to maji zrejme take - otevreli,jen poupravili...
  • RakeW
    Možná mě někdo blbě pochopil, mluvil jsem o hlášce "hodnocení platí...", která je u každé recenze. Prostě bych ji tam vůbec nepsal, protože mi přijde zbytečná, občas zavádějící.
  • Mechwarrior_bw
    súhlas, to je dôvod prečo je dnes v každej hre naskriptovaný tunel odzačiatku do konca - stačí dať dnešným hráčom do rúk viac slobody a hra sa pre nich stáva nezáživnou lebo nevedia ako s tou slobodou naložiť. Crysis je určený pre tých čo chcú aj trochu rozmýšlať, taktizovať, hľadať rôzne spôsoby ako riešiť situácie a nechcú byť iba "loutkou, kterou tvůrci tahají na špagátech".

Samozrejme ani C1 nie je v tomto smere ideálny a veľká časť misíi je obyčajný skript-tunel ale pasáže kde má človek viac slobody sú niečo čo sa v dnešných hrách vôbec nevidí.
  • lol, ty jsi nejspíš nejaky cod fanoušek ktery potrebuje tunel a skripty. Crysis 1 melo paradni hratelnost a dokonaly leveldesign, no a taky zvraty ktere branili tomu aby cloveka ta dzungle nezacala nudit.
  • Smutné spíš je že každý (včetně tebe jak vidím) hledí pouze na grafiku a jaksi zapomíná že Crysis mělo naprosto příšernou hratelnost (a to je věc, kterou by měl každý rozumný člověk stavět nad grafiku...)
  • Já se divim že ještě dělají konzole na Televize.
  • Smutné, že od toho roku 2007 se grafika her v podstatě nikam neposunula.
  • tak vydite že to zvladne, pc je dneska uz obsoletni platforma, divim se že se na to dneska ješte delaji hry *11*
  • Anal.S
    Bože, hodit recenzi portu "benchmarku" na konzole někomu, komu je technická stránka her asi docela cizí je celkem ostuda.

"Textury jsou sice rozmazané, modely 3x zjednodušené a o detailech v dálce radši ani nemluvit, ale autoři přidali nové barevné filtry! Jupí!" Vlastně to na tom Xboxu vypadá líp než na PC co? *3*
  • Prvni dojmy tu byly uz davno... http://games.tiscali.cz/prvni-dojmy/the-elder-scrolls-v-skyrim-prvni-dojmy-56035
  • Asi proto, že ta hra netrvá 6 hodin a Lukáš Grygar si dává záležet. To, že na ostatních serverech dělají recenze po úvodním intru, to je pouze věc jejich čtenářů.
  • Takže jinak řečeno " je lepší když si to užije jen jedna skupina hráčů než aby to měli všichni". Doufám že jsi teda nikdy nechtěl nějakou konzolovou hru na PC. Nebo takový názor máš jen když se ti to hodí?
  • střílečka se dá recenzovat po pár hodinách hraní ale hra typu skyrim těžko. každopádně nějaké první dojmy tu už měly být.
  • Psychotic
    Prachy? Kdeže. Ale nepřejícnost smrdí, příteli. Zamysli se nad tím.
  • Má pravdu předsedo! *15*
  • Řekl bych, že hra na CryEnginu3 už tu je ne? *15*...
  • Vím, něco už sem četl. Ale mám rád zdejší recenze a mrzí mě, že tu sem ještě nečetl
  • Ale myslím, že PC EXCLUSIVE GAME by taky tak měla zůstat ne... aneb prachy nesmrdí? *15*
  • No jo ty jsi tu fakt chyběl.
  • Pokud funkce nanosuitu nechali tak jako ve staré PC verzi, tak ARMOR žere jen při hitu jinak ne. A ta viněta tam původně nebyla vůbec, to až ve dvojce, takže nevím... teoreticky by tam mohl být jen při CLOAK modu... težko soudit hru, konzolu mám tak akorát tu, která mi drží záclony... *15* na PC bude přeci asi lepší... že bych oprášil Maximum Edici? *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit