Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak je to ve hře s armor modem? Žere energii celou dobu co je aktivovan, jako ve dvojce, protože kdyby jo tak by to bylo opravdu na ho*no *10* . A ten ,,plástvovej" efekt je při zaplym armoru taky?
    • xMort
      Je to to samé jako ve dvojce. Armor žere tak dlouho jak je zapnutý a je tam i ten plástvový efekt. Má to naprosto stejně namapované ovládání.
    • Pokud funkce nanosuitu nechali tak jako ve staré PC verzi, tak ARMOR žere jen při hitu jinak ne. A ta viněta tam původně nebyla vůbec, to až ve dvojce, takže nevím... teoreticky by tam mohl být jen při CLOAK modu... težko soudit hru, konzolu mám tak akorát tu, která mi drží záclony... *15* na PC bude přeci asi lepší... že bych oprášil Maximum Edici? *4*
  • Radši už napiště recenzi skyrimu
    • Ja o zadnou recenzi Skyrimu nestojim... dik
      • tvůj boj ...
        • Nn prave ze tvuj boj protoze ja nemam problem s tim ze tu zadna recenze skyrimu neni.
    • střílečka se dá recenzovat po pár hodinách hraní ale hra typu skyrim těžko. každopádně nějaké první dojmy tu už měly být.
      • Prvni dojmy tu byly uz davno... http://games.tiscali.cz/prvni-dojmy/the-elder-scrolls-v-skyrim-prvni-dojmy-56035
    • Inquisitor
      Těch recenzí všude je.
      • Vím, něco už sem četl. Ale mám rád zdejší recenze a mrzí mě, že tu sem ještě nečetl
        • Asi proto, že ta hra netrvá 6 hodin a Lukáš Grygar si dává záležet. To, že na ostatních serverech dělají recenze po úvodním intru, to je pouze věc jejich čtenářů.
          • Jestli se nemýlím, tak hru dostali až v den jejího vydání (což je škoda) - a pořádná recenze chce trochu času.
          • http://www.eurogamer.cz/articles/recenze-skyrimu-na-eurogameru-uz-ve-ctvrtek

Recenzi tohoto nového fantasy RPG od Bethesdy si na našich stránkách budete moci přečíst již tento čtvrtek 10. listopadu přesně ve 14:00 středoevropského času. Tedy den před oficiálním datem vydání české verze na pulty obchodů.
            Autor Miloš Bohoněk už některé ze svých názorů na plnou verzi Skyrimu vyjádřil minulý týden v podcastu. Nyní, kdy má za sebou desítky hodin hraní, k nim dodal: "Pořád si připadám, jako bych byl na začátku. Je to dobře, nebo špatně? A ještě něco: v Bethesdě by si konečně měli najmout někoho na AI. A taky na loadingy. Místy si připadám jako v Oblivionu."
  • ".....v pohodlí gauče a s gamepadem v ruce."

no lebo na PC sa takto hrat neda,ze...? *7* *1*
    • pohodlne rhrat strategie, volne stahovat jakekoliv programi... jo sory to ty vlastne nemuzes
      • řekni mi jediný důvod proč by člověk co má doma PC nemohl hrát hru z gauče s ovladačem v ruce ????
      • Tenhle argument by měl nějakou váhu pouze pokud by všichni hráli strategie.
  • tak vydite že to zvladne, pc je dneska uz obsoletni platforma, divim se že se na to dneska ješte delaji hry *11*
    • Tak tendle pobavil *1*
    • Já se divim že ještě dělají konzole na Televize.
  • Ja si myslim keby ze nepride na trh PS3 tak hry novej generacie nikdy nepridu vadaka hracej konzole ps3 prisla nova genercia hier to ze uzteraz nestihaju je problem ten ze uz garfika zesa pokracila...ked bedu na trhu PS4 to bude zase problem pre PC..ako to bolo zo zaciatku ked prisla na trh PS3..konzoly vobec nebrzdia vyvoj hier len vdaka nim mame to co mame teraz...
    • Jses si jisty ze to tak opravdu bolo na zacatku kdyz prisla PS3?
      • Ja si tím jistej nejsem.

Ale jsem si jistej, že když jsem viděl první trailery z Motorstormu, tak jsem opravdu čučel jak z jara.

Ale říká se i, že první next-gen hra bylo Gears of War.
    • Možná se pletu, ale chvili po vydání PS3 vyšla Gforce 8800 a ta strcila konzole do kapsy.
      • Zajímaly by mě důvody těch mínusek. Jestli se totálně pletu, nebo je tam něco jinýho špatně?
        Nebo to jsou mínusy kvůli tomu, že házim špínu na konzole? Jen bych chtěl znát další názor, popřípadě vyvrácení toho mého.
  • A recenze na Skyrim nikde... no ale tak hlavne, ze vycucame z rukavu "neco", abychom naaahodou nemeli na hlavni strane prazdno...
    • Předpokládám, že jsi fanoušek série TES. V tom případě mě převelice překvapuje, že nechápeš, že si Skyrim k relevantnímu zhodnocení ukousne obří kus času.
      • Kdyby byl fanoušek serie, tak za

a, už má dávno Skyrim doma z předobjednávky
        b, už by si recenzi dávno našel na jiném webu.
  • http://www.youtube.com/watch?v=xQ_1mcnH2yQ just a small comparsion.... :-)
    • Hele, když už musíš psát anglicky, co takhle dělat to správně? ;)
      • bylo brzke rano, proste preklik...
  • na PC som ot prešiel vela krat , dnes som si to kupil a tešim sa na archievmenty a novy dizaj uvidime :)
  • Kdyby byl fanoušek serie, tak za

a, už má dávno Skyrim doma z předobjednávky
    b, už by si recenzi dávno našel na jiném webu
    • sory za double post, prosím smazat
  • + o dost lepsi graficky.. :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit