Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na prvni pohled to vypada lepe. Ale cchtelo by to spis srovnani. Je to dle meho kontrastnejsi a malinko saturovanejsi + vyladenejsi postprocess (bloom atd), coz neni nijak na zavadu.
    Spis by mne zajimalo, jak to vypada v dalce a zda to ma stejny neduhy (napr. chybejici posl. lody u sutru, takze v dalce mizely). Kazdopadne tahle hra nezestarne snad nikdy :)
    • mimochodem postprocess je tu udelan materialem, stejne jako v unreal enginu. Zase o nic velkeho nejde. A zpetne kompatibilni to maji zrejme take - otevreli,jen poupravili...
  • Trol.diskuzni
    ...na těch „zbytečných“ mašinách brzdících vývoj her....

+1*Infinity
    • No jo ty jsi tu fakt chyběl.
    • El-Bravo
      Myslíš grafický vývoj? to je smutné že tě třeba nezajímá hratelnost. Některé starší hry ji mají daleko lepší než ty tuctové dnešní (nemluvím o crysis). Například se mi hraje daleko líp Gran turismo 2 než nějaké z posledních NFS x)
      • Trol.diskuzni
        Mně se daleko lépe ovládá Gothic než "kvedlá" Uncharted a podobné ultrazážitky... Jediná hra, u které ten gamepad má opravdu své opodstatnění, je FIFA.

Na závodní hry má přece každý správný hráč minimálně kvalitní volant, ne?
        • El-Bravo
          Jasně. je to každého věc vkusu, ale série uncharted není přece jen o grafice. ;) No na kvalitní závodní hru ti stačí klidně i gamepad x)
      • Inquisitor
        Tak to každopádně. Lidi co upřednostňují pouze grafické pozlátko se připravují o hodně skvělých her a mnohem lepších herních zážitků než u takzvaných "áčkových" titulů.
  • pokus o flame od autora:)? Už perex mluví sám za sebe, nemá smysl číst:)
  • To je vždycky řečí jak je PC daleko před konzolemi a že by konzole hry jako Crysis neutáhly a vidíte to. Neexistuje PC hra, kterou by nezvládly 5 let staré konzole. A to prosím např. PS3 má jen 256MB paměti. Podotýkám, že mám výkonné PC a nejsem žádný pubertální konzolista. Ale můžu si porovnat hry na PS3 i PC a rozdíl je většinou minimální.
    • To je obrobská výhra a zázrak, že tu hru zvládá ve směšné nízkém rozlišení 720p(či snad i v menším) a FPS nepřekročí 30 a kolikrát jdou krutě dolů. Na takové nastavení a výkon stačí velice starý počítač.
    • Hmm, PS3 zvládne 4 roky starou hru, která byla předělána v novém enginu právě kvůli tomu, aby běhala a při tom se na to dalo koukat. To mi nepřijde jako důkaz toho, že konzole nejsou pozadu.
    • jak už tu psal někdo níže: Textury jsou sice rozmazané, modely 3x zjednodušené a o detailech v dálce radši ani nemluvit, ale autoři přidali nové barevné filtry! Jupí!" Vlastně to na tom Xboxu vypadá líp než na PC co? *1*
    • tak ty mas dost, staci si prohlednout tyto konzolove screeny je to des,vypada to priserne, ty jsi nikdy Crysis na PC v plne kvalite nevidel *1*
      • ty máš asi dost protože ty jsi mohl tak videt crysis 1 s modifikovanou grafikou (to dělá hodne lidí) tak si nevyskakuj
      • :) No spílat tomu, že hry na konzole a na PC vypadají poslední dobou "stejně" po tom co se několik let ořezávala konzolová verze PC hitu je jaksi mimo.
        NextGen je už na konci svého životního cyklu a to že PC hry nerozcupujíí konzolové verze v prach je jen o tom , že se dnes jako etalon bere šest let starý konzolový HW .
        Za zvolnění tempa výměny HW jsem rád , ale za konzolové obezličky v PC hrách tleskat nemohu .
  • pride mi to skorej prezentacia CryEnginu3 na konzole
    • Řekl bych, že hra na CryEnginu3 už tu je ne? *15*...
  • Maleluku - tos tu psát ani neměl. Takhle jim ženeš akorát vodu na mlejn. Holt PC modla je na X360 a PS3 a to oni nesou nelibě. Jediné čím argumentují, je grafika. Jo na PC je grafika asi lepší, ale stále je to jen naprosto tuctová střílečka. Jednou jsem to dohrál a není důvod to zapínat znova.
    • Jedna z nejlepších, ne jen grafika a rozloha, jako tomu bylo u Far Cry 1 (jinak pičovina), ale zábava, destrukce, spousta druhu taktiky a taky docela obtížnost, nevodí hráče za ručičku apod. Serie Half Life je jedna z těch her co jsou obsahově lepší, ale zde si ten obsah hráč do určité míry tvoří sám. Konzolistům přeju jejich verzi, ačkoliv mi připadá pasteková a trochu kýčovitá. Je to mazec, že to tvůrci zmákli a prodávají za za budget cenu.
    • Mechwarrior_bw
      PC rozhodnie nie je len lepšia grafika ... ale vysvetlovať to konzolistovi je ako hrach o stenu hádzať.
      • bych si dovolil nesouhlasit já jsem taky pcčkář a nevadí mi že hraju i na ps3 proste mi to nevadí a to že nekomu to vadí tak ukazuje jen na to že na to nemá ale držet jen posranou myš bez vybrací a bez pohybových senzoru tak to je pro me trochu málo ps3 forever treba takovej crysis 2 na ps3 jde taky upravovat grafika ale chce to mít hacklou konzoly jako mám já ps3 FW 3.55 kmeaw + multiman ps3 je proste pecková a nehlede na jeste vetší pecky jako je uncharted 1.2.3 killzone 2.3 heavy rain a god of war 3 ted neco pcčkáři kecejte když nestojíte ani o tyhle pecky tak nestojíte o nic stejne si to stahujete z CZtorrent nebo warforek atd.Já stahuju taky ale hry na ps3 si poctive platím abych si je mohl stáhnout tak tady nemelte píčoviny
        • Mechwarrior_bw
          najprv som chcel normálne reagovať ale keď som čítal dalej ...

"držet jen posranou myš"
          "ps3 forever"
          "proste pecková...jeste vetší pecky ...o tyhle pecky"
          "když nestojíte ani o tyhle pecky tak nestojíte o nic"
          "stejne si to stahujete z CZtorrent nebo warforek "
          "tady nemelte píčoviny"

... tak ma prešla chuť, sry.
          • dík ale nepochopil jsi to no :D
            • Mechwarrior_bw
              to je možné ... evidentne fungujeme na inej vlnovej dĺžke.
      • Od doby kdy na mne vyběhlo prase v Doomu marně čekám na inteligentního počítačového protivníka ,který by nebyl z principu naboostovaný ( množství ,mzdraví , 100% muška , lepší zbraně)
        Už se sice naučili krýt a házet granáty (Half Life), už jen tak nevběhnou do uzavřeného prostoru pokud vědí kde jsem (Far Cry) ... ale aby mi za frontálního útoku koordinovaně vběhli do zad , to se mimo stupidní scripty běžně nevidí na PC ani na konzolích .
        Jukněte k Bohemia Software .... razili cestu trigerů a jednotky se měly mezi dějovými skripty chovat inteligentně ... a po tom co se vzdušná podpora roztřískala o nejbližší horu pak nabíhala pěchota s podporou obranných zbraní přeživších pilotů útočících v první vlně .... se člověk aspoň bavil z absurdity nejreálnějšího vojenského simulátoru ;)
        • Zkus FEAR 1. Jinak co se Army tyce tak je to porad nejrealnejsi vojensky simulator i kdyz nema perfektni AI.
      • mmt a co teda je na ni lepší krom grafiky? Všichni tu píší o grafice o ničem jiném. Myslíš že AI je na PC lepší? A neříkej, že je to díky klávesnici a myši, protože to je BLBOST.
        • Mechwarrior_bw
          - grafika i celková technologická stránka (napr. viac výkonu na fyzikálne výpočty)
          - 2-3x vyššie rozlíšenie obrazu, vyššie framerate
          - klávesnic+myš (v FPS hrách, stratégiách ale i RPG gamepad nikdy nemôže plnohodnotne nahradiť túto kombináciu)
          - ľahká úprava hier, lepšie vyladenie hry, mody, konverzie
          - na PC spustíš prakticky akúkolvek hru aká bole kedy na PC vyrobená
          - vďaka emulátorom spustíš i hry z iných starších platforiem
          - veľký výber periférií
          - lepší multiplayer vďaka vyššiemu počtu hráčov
          - lacnejšie hry
          - celková filozofia zameraná na náročnejších hráčov
          • Pane mi si nerozumíme. Já chtěl vysvětlení v čem krom grafiky je Crysis na PC lepší. A né psát PC vs PS3 nebo Xbox. A bezesrandy mam doma Xbox360, PS3 a PC a popravdě mě točej lidi, kteří jsou slepí a haní vše, co není na jejich platformě. PC má řadu výhod ale hraní her to určitě není.
          • Mechwarrior_bw
            Miki Hoshii : obávam sa, konzolisti o ktorých píšeš už vyhynuly, to boli úplne iné časy, veď vtedy na konzole vychádzali hry ktoré patria k najobtiažnejším vôbec ... dnes je situácia diametrálne odlišná... počet konzolí a teda hráčov stúpa a tým stúpa dopyt po jednoduchej až primitívnej zábave (samozrejme nič proti, tiež si raz za čas pozriem béčkový film i primitívnu hru na odreagovanie, problém je ak takéto produkty úplne vytlačia tie ostatné).
            • Ano ano, přesně můj názor.

Taky jsem si hodně užil např. Space Marine, na PC s X360 gamepadem, ale nechtěl bych aby všechny hry byly takové.

K tomu se váže ten společný nepřítel, kterého jsem zmiňoval... casual hry na mobilech a tabletech. Ať si tu jsou, ať si jsou úspěšné, ale ať nešahají na to, co tu už máme.
          • Mechwarrior_bw
            Drasťa napsal : "Na starsi PC hry teda emulatory potrebujes!"

ja som myslel samozrejme staršie hry z poslednej dekády alebo až 12-14 rokov dozadu. 95% mojich oblúbených starých hier rozbehnem bez vážnejších problémov.
          • - grafika na konzolích spoustě lidem stačí, za chvilu je tady nová generace konzolí s lepší grafikou... ale ano, toto beru, někteří potřebují falešný pocit nadřazenosti založený na grafice
            - no toto je zase úplně jedno... na některé hry je lepší to a na jiné to, takže KB+M nemůžeš objektivně předkládat jako přednost
            - ok, toto je pravda
            - hmm, no ano... a na PS3 spustíš všechny PS3 hry... no a na PS2 hry máš PS2... pro nové PC hry taky musíš kupovat nové komponenty, takže to máš prašť jak uhoď, buď si koupíš novou konzoli, nebo novej procesor a grafiku... ale ano, u PC spustíš všechny hry na jednon dost silným stroji... u konzolí ne
            - hmm... na hacklý konzole jsou taky emulátory starších konzolí... a emulace na PC i na konzolích je podobně v šedé zóně
            - třeba na NES a SNES bylo milion periferii a na dnešní konzole jsou taky... že o něčem nevíš neznamená, že to neexistuje
            - zkus se podívat na statistiky kolik lidí hraje třeba CoD na PC a kolik na konzolích...
            - hmm, no ano, v ČR jsou konzolový hry dražší
            - falešný pocit nadřazenosti - až do této generace byly konzole taky pro náročnější hráče... a pořád mohou být... ne každej totiž hraje na konzoli jen CoD, Halo a Gears of War a podobný nenáročný výbuch festy
            • Hry typu God of War mi nastesti vubec nechybi mozna i proto nemam konzoli :D Jediny trosku srovnatelny co jsem hra je mozna Space Marine ktery me moc bavil a Darksiders ktery me moc nebavil. Rozhodne nerikam ze jedno je lepsi nebo horsi ale ja jen ze jste se bavili o narocnejsich hracich a narocnejsi hrac je podle me prave ten co vyzaduje simulaci a strategii a ne jen mackat tlacitka ve spravnem rytmu a poradi aby udelal kombo.
            • A závěr -> ano, na PC je lepší něco, spousta něčeho.
              Na konzolích je lepší něco jiného.

Pokud to s hrami myslíš vážně, tak není důvod nemít PC + PS3. Pokud opravdu vážně tak přidíš i Wii. Pokud extrémně vážně, tak i PSP (+DS emuluješ). No a pokud si chceš zahrát Halo, Gears, Forzu a Alana Wakea, tak přidáš i X360.
            • No ano, fakta jsou taková, že PC poskytuje více možností.

A vskutku žel bohu velké procento konzolistů hraje výbuch festy. Ale to nejsou praví konzolisti v ným očích. Teď sám projevuju možná falešný pocit nadřazenosti, ale konzolista je u mě někdo, kdo na SNESu hrál ALttP, na PS1 FFVII, MGS, GT, RE atd., na PS2 MGS3, FFX atd.
              Konzolista u mě není týpek, co si koupil X360 a jednou za týden si švihne CoD s pár kámoši.

Každopádně pokud PCčkáři a konzolisti musí nadávat, tak bych byl tadši kdyby nadávali společně na možného společného nepřítele...

Drasťa: No ano... na konzole nejsou strategie (no asi až na Kessen a GrimGrimoire, jo a tu tunu tahových RPG na všemožné konzole... i když tahové RPG není 100% to samé jako strategie... a ty jsi stejně asi myslel RTS) a simulátory... na PC zase není moc her na styl DMC nebo God of War. Prostě na něco je lepší KB+M na něco gamepad. A ano, k PC si můžeš připojit gamepad, jistě... ke konzolím KB+M taky, ale moc her to nepodporuje.
            • 2Mechwarrior: Na starsi PC hry teda emulatory potrebujes!

2Miki: Jinak na PC rozhodne vznikaji narocne tituly ktere o konzole nikdy vubec nezavadi uz jen kvuli volnosti periferii kterou na PC mas. Staci se podivat na simulatory a strategie.
            • Mechwarrior_bw
              1.- "falešný pocit nadřazenosti založený na grafice " - pri všetkej úcte na miesto takýchto kecov o falošnej nadrazenosti sa venuj faktom, na toto naozaj nie som zvedavý.
              2.- nie je to jedno, pretože na PC si zahráš hru s akýmkolvek typom ovládačov, na konzolách nie.
              5.- lenže na staršie PC hry emulátory nepotrebuješ !
              6.- na PC pripojíš prakticky akúkolvek perifériu na konzole nie
              7.- a na čo ? to že na konzolách hra viac ludi je predsa jasné, keďže sú určené predovšetkým nenáročným masám.
              9.- znovu ten tvoj "falešný pocit nadřazenosti" - pozri sa ako sa konzolové hry neustále zjednodušujú len aby ich mohli hrať aj hráči ktorý hrajú len raz do roka. A žial 95% konzolistov hrá práve tie (ako si označil) : nenáročný výbuch festy.
        • mám doma všechny možné konzole a hraji na nich velice rád ale pocitu hraní na PC se žádná nevyrovná, konzole je nenáročná záležitost přesně pro ty kteří přijdou po práci domu chtěj si sednout a v klidu si zahrát. Ale to nechtěj po HC hráči, co chce SKILL a výzvu! Né nijaké trapné achiv nebo trofeje, které o obtížnosti hry vůbec nic nevypovídají....
          • Hochu o tom silně pohybuju, že ty máš doma všechny možné konzole!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit