Přejít na výpis diskuzí
Crystal Dynamics prý pracují na Soul Reaverovi
20.3.2012 | Aleš Smutný
38 příspěvků
-
neboj, z live staženo a hráno *7*, ale nebylo by to v Diablo stylu ono, chce to klasický gotický horor ve třetí osobě a hlavně pořádnej hudební DTS nářez...
-
Tjn nostalgicky vzpomínám jak sem jako malej to hrál u strejdy na PSone .Nezapomenutelná hra ;)
-
Hráli jste to vůbec? *7* Soul Reaver v tomhle provedení by mohl stát za to!
-
Kéž by to byla pravda, už jsem ani nedoufal v to, že bych se zase proháněl s Razielem a nasával zbloudilé duše *4* . I když musím říct, že Blood Omen mě bavil víc, protože i když je Kain jeden z nejarogantnějších záporňáku co znám, je to prostě sympaťák, kterýmu nejde nefandit!!! *4*
-
Soul Reaver 2 je moja srcdovka. Takze super sprava a samozrejme, ze by som uprednostnil Raziela *4*
-
Mě osobně by se velmi, velmi líbilo, kdyby udělali předělávku ve stylu Tomb Raider and The Gurdian of Light, nejlepší hry loňského roku, kterou nikdo nehrál *9*
-
Dal bych Blood Omen 1+2 přednostně. Ale i Soul Reaver by zasloužil, protože ta PC verze mi pořád padala.
-
Soul Reaver jsem na PS1 hrál pořád dokola, skvělá atmosféra, hudba a hratelnost. Pokud to není blábol a hra vyjde i na počítadla, určitě kupuju :-)
-
jak jsem psal níže, u mě to bylo úplně stejné. nejlepší / nejhorší na tom je, že já tu hru ani nějak pořádně nechtěl. brácha byl onehdá větší herní maniak a na narozky si měl vyhrat nějakou hru a já, jako správný mladší otravný brácha, chtěl taky jednu, a tak jsem si náhodně vybral tuto, páč obal vypadal strašně cool. když teď vím, co jsem měl v ruce za klenot, biju se do hlavy, že jsem ji řádně "neznásilnil"... :)
-
Konecne!!cekam na tuhle zpravu celou vecnost *4*
-
Pro mě navždy nejlepší Hra jakou jsem kdy hrál.Srdcová záležitost kterou budu milovat už navždy *3* *4* *14*
-
wau no super :) nedavno som spominal na youtube gameplay *4* spomienky na ps1 , prva hra co som hral ako malý a pri tom to bol horor, som sa bal razielovi dat dolu šatku ked som vysaval duše , tie zuby dva nechutne, a diera v bruchu ... dokonca som to ani nepresiel, stratil som sa tam v tych dymenziach a nevedel som do akej reality ist aby som sa pohol dalej, super atmosfera, hratelnost, hudba :) na pc bol naposledy defiance no to bola trosku somarina, takze som zvedavy co bude toto :)
-
No ty vole... Na psx jedna z nejlepších a nejtěžších her...
-
Probůh, občas si připadám jak herní kmet, když vzpomínám, jaké tohle byly pařby do 5 do rána a na 7 do školy:-D
-
legacy of kain jsem hrál tak ve 12 letech. žal bůh to bylo na mě asi bylo moc náročné, protože jsem to nikdy nedohrál. možná jsem to taky nepochopil, kdoví. každopádně už ten pocit ze hry ve mě zůstal do teď a často na tu hru vzpomínám a rád bych si ji někdy zas zahrál. takže pro mě jen palec hore!
-
LOK série byla až do Defiance proslavená výlučně dabovanými cut-scénami, bez možnosti zapnutí titulků. Na druhou stranu tako kvalitní dubbing se v herní branži do té doby moc často nevyskytoval a mnoho hráčů si na něm zdokonalila angličtinu. Co se týče "rebootu" sérií jsem po novém Syndicate značně skeptický k jakýmkoliv "modernizacím zastaralého" - preferoval bych spíše pokračování děje.
-
Je to prostě srdcovka tohle a Resident Evil na tom jsem vytvářel svou hráčskou závislost.
-
I bez češtiny?!
Ty jo... tak to musí být něco.
*15*
*3* -
No standarty se od starých dobrých časů změnili. Také se obavám co s tím udělají.
Nějak je dnes těžší a těžší vývojářům věřit, dokud není možnost, se sám přesvědčit o výsledku. -
Pamatuju jak jsem tuhle sérii hltal nedavno jsem si zahrál Legacy of Kain: Defiance a pořad mě to bavilo dokonce Legacy of Kain: Blood Omen je super zaležitost i přes pokročilej věk.
(pokut bude dalši hra du do ní i bez češtiny) *4*
Tohohle fešáka mam na poličce.
http://media.giantbomb.com/uploads/0/3661/379629-raziel_7.jpg