Přejít na výpis diskuzí
Crystal Dynamics prý pracují na Soul Reaverovi
20.3.2012 | Aleš Smutný
38 příspěvků
-
Pane bože ! Moje sny se stávají skutečností. Moje nejmilovanější hra na planetě Soul Reaver čeká možná remake *14* Považuji tu hru za nejlepší PSX hru všech dob, i když se mnou určitě spoustu lidí nesouhlasí, ale tahle hra je prostě úžasná !
-
Probůh, občas si připadám jak herní kmet, když vzpomínám, jaké tohle byly pařby do 5 do rána a na 7 do školy:-D
-
Už ani nepamatuju kolik bylo těch hodin probděných jen kvůli téhle hře, je to jedna z těch her, která vám prostě z paměti nezmizí. Hodně jsem se u ní bavil... *4*
Jo a taky se modlím aby ten remake byl na PC! *3* -
http://www.youtube.com/watch?v=pmnk0aVjsAY&feature=related
TOHLE JSEM MUSEL DOPLNIT, LIDI, TO JE PŘECE MEGA ATMOSFÉRA!!!! -
-
Jednim slovem dokonalost - jedna z nejatmosfrictejsich her co jsem hral. O hloubce pribehu serie ani nemluve.
-
-
joo to byly tenkrat pařby..
-
Pro mě navždy nejlepší Hra jakou jsem kdy hrál.Srdcová záležitost kterou budu milovat už navždy *3* *4* *14*
-
Konecne!!cekam na tuhle zpravu celou vecnost *4*
-
Jestli je to pravda, tak ať snim svůj skalp s octem a cibulí!
-
Niežeby som nemal LOK rád ale... dosť ma znepokojuje to spojenie " kompletní předělávka grafiky a stylu" čo je dosť neurčité pomenovanie toho čo by sa malo stať. Znamená to len úpravu art štýlu hry alebo komplet prekopanie grafiky a štýlu hry.
Obávam sa totiž ,že to bude s najväčšou pravdepodobnosťou B a i keď niečo takéto by kedykoľvek inokedy potešilo, dnes sa bojí aby do hry nepribudli nejaké "moderné prvky", známe najmä svojou schopnosťou dosloniť a to najlepšie z najlepšieho. -
-
Tak určitě tam dají komba a QTE, ale jinak se v mlátičkách zas tolik nezměnilo... možná ještě nějaký skill tree, ale i tak - všechny tyto věci by byly dobré adice do LoK
-
-
No standarty se od starých dobrých časů změnili. Také se obavám co s tím udělají.
Nějak je dnes těžší a těžší vývojářům věřit, dokud není možnost, se sám přesvědčit o výsledku.
-
-
-
Soul Reaver jsem na PS1 hrál pořád dokola, skvělá atmosféra, hudba a hratelnost. Pokud to není blábol a hra vyjde i na počítadla, určitě kupuju :-)