Přejít na výpis diskuzí
Crystal Dynamics prý pracují na Soul Reaverovi
20.3.2012 | Aleš Smutný
38 příspěvků
-
Já bych byl pro, aby se tam dalo hrát za Kaina i Raziela. A aby se za Raze hrálo možná trochu víc... *2*
-
Osobně jsem hrál jen SR 1 a Defiance, ale jestli udělaj restar série s gameplayem z Defiance, tak budu nadmíru spokojen :)
-
Dal bych Blood Omen 1+2 přednostně. Ale i Soul Reaver by zasloužil, protože ta PC verze mi pořád padala.
-
Mě osobně by se velmi, velmi líbilo, kdyby udělali předělávku ve stylu Tomb Raider and The Gurdian of Light, nejlepší hry loňského roku, kterou nikdo nehrál *9*
-
-
neboj, z live staženo a hráno *7*, ale nebylo by to v Diablo stylu ono, chce to klasický gotický horor ve třetí osobě a hlavně pořádnej hudební DTS nářez...
-
Hráli jste to vůbec? *7* Soul Reaver v tomhle provedení by mohl stát za to!
-
-
Tjn nostalgicky vzpomínám jak sem jako malej to hrál u strejdy na PSone .Nezapomenutelná hra ;)
-
jeje nostalgicky vzpomínám. Možná mám ještě doma origošku posledního dílu.
Nejsem tolik důvěřivý k dnešní herní scéně a proto zdaleka nečekám plnohodnotný remake.
Ale aspoň tady by mohli trochu máknout a přiblížit se laťce nastolené původními díly *4* -
Pamatuju jak jsem tuhle sérii hltal nedavno jsem si zahrál Legacy of Kain: Defiance a pořad mě to bavilo dokonce Legacy of Kain: Blood Omen je super zaležitost i přes pokročilej věk.
(pokut bude dalši hra du do ní i bez češtiny) *4*
Tohohle fešáka mam na poličce.
http://media.giantbomb.com/uploads/0/3661/379629-raziel_7.jpg -
-
I bez češtiny?!
Ty jo... tak to musí být něco.
*15*
*3* -
-
LOK série byla až do Defiance proslavená výlučně dabovanými cut-scénami, bez možnosti zapnutí titulků. Na druhou stranu tako kvalitní dubbing se v herní branži do té doby moc často nevyskytoval a mnoho hráčů si na něm zdokonalila angličtinu. Co se týče "rebootu" sérií jsem po novém Syndicate značně skeptický k jakýmkoliv "modernizacím zastaralého" - preferoval bych spíše pokračování děje.
-
Je to prostě srdcovka tohle a Resident Evil na tom jsem vytvářel svou hráčskou závislost.
-
-
-
wau no super :) nedavno som spominal na youtube gameplay *4* spomienky na ps1 , prva hra co som hral ako malý a pri tom to bol horor, som sa bal razielovi dat dolu šatku ked som vysaval duše , tie zuby dva nechutne, a diera v bruchu ... dokonca som to ani nepresiel, stratil som sa tam v tych dymenziach a nevedel som do akej reality ist aby som sa pohol dalej, super atmosfera, hratelnost, hudba :) na pc bol naposledy defiance no to bola trosku somarina, takze som zvedavy co bude toto :)
-
-
jak jsem psal níže, u mě to bylo úplně stejné. nejlepší / nejhorší na tom je, že já tu hru ani nějak pořádně nechtěl. brácha byl onehdá větší herní maniak a na narozky si měl vyhrat nějakou hru a já, jako správný mladší otravný brácha, chtěl taky jednu, a tak jsem si náhodně vybral tuto, páč obal vypadal strašně cool. když teď vím, co jsem měl v ruce za klenot, biju se do hlavy, že jsem ji řádně "neznásilnil"... :)
-