Přejít na výpis diskuzí
Crystal Dynamics prý pracují na Soul Reaverovi
20.3.2012 | Aleš Smutný
38 příspěvků
-
Rozhodne Raziel kez by mel i stejnej dabing *14*
-
Soul Reaver 2 je moja srcdovka. Takze super sprava a samozrejme, ze by som uprednostnil Raziela *4*
-
Úplně první díl, Blood Omen: Legacy of Kain, je jedna z mých oblíbených her. Je to opravdu hodně dobrá hra, která se blíží samotném The Legend of Zelda: A Link to the Past.
-
Jó to bych si dal říct.
-
Och bože. Pusťte si k tomuhle článku hudbu ze Soul Reaver 2 a vzpomeňte si na ty atmosferický hodiny hraní. http://www.youtube.com/watch?v=KIwwWj3RFL0
-
Jak píše Lukáš, ta hudba byla naprostá nálož!!! Jedna z nejlepších her a sérií, co jsem kdy hrál!!!! Bude mi ctí...
-
Tahle série dne patří již ke klasice. Původní Blood Omen je skvělé RPG a Soul Reaver 1 patří k jedné z nejtěžších her (až po Shadowmanovi). Blood Omen 2 se sice moc nepovedl, ale vše vynahradil Soul Reaver 2 a hlavně Defiance - ve své době unikátní spojení dvou charakterů zasazených do stejného světa jen s rozdílem několaka století.
Pro mě za mě, by klidně mohli udělat jen předělávky do HD a byl bych spokojen a bez váhání bych kupoval.
Ale pokud by to měl být nový díl, tak by mě zajímalo, jak do toho chtějí zakomponovat Raziela, když defakto žije jen v meči Soul Reaver .... -
-
Však píšou že to má být reboot
Tzn úplně od začátku, a případně s jiným příběhem...
-
-
Kéž by to byla pravda, už jsem ani nedoufal v to, že bych se zase proháněl s Razielem a nasával zbloudilé duše *4* . I když musím říct, že Blood Omen mě bavil víc, protože i když je Kain jeden z nejarogantnějších záporňáku co znám, je to prostě sympaťák, kterýmu nejde nefandit!!! *4*
-
legacy of kain jsem hrál tak ve 12 letech. žal bůh to bylo na mě asi bylo moc náročné, protože jsem to nikdy nedohrál. možná jsem to taky nepochopil, kdoví. každopádně už ten pocit ze hry ve mě zůstal do teď a často na tu hru vzpomínám a rád bych si ji někdy zas zahrál. takže pro mě jen palec hore!
-
No ty vole... Na psx jedna z nejlepších a nejtěžších her...