Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak todle je fakt ujetý...výhružný kontext je pro moralisty v pohodě... Když to přeženu do extrému, tak je společensky přijatelnější si v hospodě s kamarády povídat jak jste zmlátili 4 důchodce a tři ženský spíš než o tom, jak super sex jste měli s přítelkyní v noci...protože co kdyby nějakej takovejdle pablb poslouchal a víte jak to je...práskat se sice nemá ale hlásit se to musí *11*
  • Sakra tady se to zase rozjelo. *1*
    No já jdu dom a počkám až večer přijde Vesko... *14*
    • Vesko zalezl do kanalu, on totiz mezi lidmi vubec nechodi, zije v paralelnim vesmiru.
  • Nechápu co tady je za problém.
    Tak je tam náznak toho, že nějakej rusák chce Laru znásilnit no a ? To nemá sloužit k tomu aby to pobouřilo co nejvíc lidí, ale aby to pomohlo vybudovat tu správnou atmosféru. Tvůrci už několikrát řekli, že to bude drsná hra o přežití a k tomu aby takovou atmosféru mohli nějak věrohodně podat musejí použít přesně takovéhle silné momenty.

Hra má dostat hodnocení M tj. 17+ a je po rádobyproblému. Jak už tady psal smejki. Přijde mi, že tvůrci jsou najednou po*raný až za ušima. Ještě že je tady studio CDProjekt RED, který na takovýhle puritánský kraviny hází bobek.
    • A ty se divis?Nasili,krev a brutalita je ve hrach ok v ramci spravneho ratingu,ale jakmile se ve hre ukaze bradavka,gay vztahy,eroticke sceny apod,tak je z toho hned poprask.
      Asi jeste nejakou dobu potrva,nez se to srovna s tim filmovym prumyslem.
  • Co takhle diskutovat k tématu?
  • RockStar
    Hra která se snaží býti Uncharted?
    • Stejny metr by se dal pouzit i na to Uncharted,ktere se taky v mnoha vecech inspirovalo jinde,ostatne jako vetsina her.
      Vazne tyhle vykriky do tmy nechapu *1*
  • Trol.diskuzni
    Ta grafika je nějaká slabá...
  • těším se až Xbox360, a PS3 půjdou do důchodu a pak hodně rychle do krematoria. Grafika TR zase žalostná.. A to násilí ať si taky strčí někam.
    • 1LordBlackadder
      Přesně tak, je to odpad, chabá nádstavba UE3 a jeho modifikací, ten engine je už deset let starý, ale hry na něm vycházející se stále tváří jako nové, stejná kapitola je i nový UE4, při použití v 1080p nevyužije více než 1TFlops, současný HW potenciál je ale na 400% těchto hodnot, například GPU řady AMD 79XX umožňuje využití až 4TFlops.
  • Hairy_Ass
    Koukám, že diskuse se nám tady opět vyvedla. *15*
  • No nějak se nepohoršuju nad obsahem, ale pohorším se jestli to bude více film, jako hra. V tom videu je to naskriptované a o cutscény není nouze. Doufám, že si alespoň trochu i zahraju a nebudu většinu času čumět na filma.
  • Tento web je čím dál tím lepší.

S úctou prof. csc. ing. bc. Lubomír Dvořák
    • JUDr. PhDr. Mgr. et Mgr. Henryk Lahola by vám záviděl, kolego.
      • To je bijec největší. *1*

Jeden z nejlepších na Exotopedii.
        • Nebo možná dokonce JUDr. PhDr. MUDr. RNDr. Mgr. et Mgr., Bc. Henryk Lahola, DrSc., multi dr.h.c. takže se ten nahoře asi nechytá. :D
    • Si enem mysléš ty brélaté pako!

Libra!
    • Trol.diskuzni
      CSc. se píše za jméno, pane Dvořák! *3*
      • Veskoslav
        A Bc. se taky nepíše, pokud má magisteský titul:)
      • A Bc. s velkým B se mi zdá. Ing. asi taky.
    • Veskoslav
      Smůla, že Csc se píše za jménem, ani trolovat to neumí......
      • Tyhle tituly jsou taky téma.

První rok na výšce jsem ještě měl problémy jak správně lidi oslovovat...
        • Já jim říkám pane/paní podržte mi dveře. Má doktorát z trollování.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit