Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • misho8723
    Ako správne píšeš, ale prečo práve by dáko pomohlo hernému priemyslu toto: "vyhození booth babes z E3 by tomu dost pomohlo".. nie žeby mne to vadilo, keby ich dali preč (aj tak Američanky nie sú podľa mňa bohviečo, aspoň tie na E3) ale napríklad ak autosalóny majú niečo podobné, rôzne motoristické preteky a sútaže tiež niečo podobné majú.. podľa mňa to je úplne nepodstatné, či booth babes budú bývať na E3 alebo nie, to verejnosť nerieši.. ide o to, čo obsahujú hry a ich marketing na verejnosti - ale nie hlavná herná výstava, tam to ľudia berú normálne, že sú tam dáke booth babes.. ide o to, aby samotní herní biznis a priemysel začal brať hry ako dospelé médium a ich tak aj propagovali - ale to nie je podľa mňa zameranie sa na krv, brutalitu ale ani nie na "aha, aký sme dospelí, naša postava nezabíja počas celého trvania hry"..
  • Otázkou je, jaký podíl na tom mají imigranti... nedávno jsem četl článek (dobře, bylo to na novinkách, ale vycházelo to z vědecké stuide), kde statisticky již 50 procent narozených dětí nejsou běloši. Aby jsme si rozuměli, tyto děti jsou hispánci/černoši. A co se týče stupně kriminality u této sorty lidí, tipoval bych, že bude v podstatné míře větší (porovnej např. naše cikány, muslimské čtvrtě na předměstí Paříže etc.)
  • Než mě někdo chytí za slovo - má předchozí úvaha se týkala pokrytectví obecně. Co se týká téhle hry tak předpokládám že nebude určena pro děti, hráč je v roli oběti nikoli násilníka a ta scénka byla udělána maximálně vkusně. Takže by podle mě neměla vadit ani pokrytcům.
  • Souhlasím, že v tom nemalá míra pokrytectví je, ale pokud se na to zkusím podívat z druhé strany, co vy tě znepokojilo víc - kdyby si tvé děti (máš-li jaké) hrály na vojáky nebo na znásilňování (i kdyby to nepřekročilo hranici hry)?
  • Mr.Lolendo
    Jsem velice rád že v diskuzích najdu člověka co přesně ví o čem mluví. Ano přesně to tak je. Jen nahodím myšlenku. Je nesmysl řešit problémy tak, že jednoduše "chirurgicky" odstraníte příčinu. Ta příčina je v nás samotných. Podle většiny jedinců zde. By zde vzaly skalpel a vyřízly kousek mozku těm co je znásilnění apod. věci vzrušují (líbí) nebo je rovnou odstřelily jako vadné jedince. Nepřipomíná vám to něco? Mě jo Hitlera. Je obecně známo v psychologii že potlačování emoci (uzavírání) velice duševně škodí a může mít nedozírné následky. Proto musíme se naučit žit s tím co jsme. Naučit se žít se šokujícími, hroznými událostmi. Ať si někdo dělá klidně sex hry se znásilněním apod. věcmi. Pokud je to na "papíře" či virtuálně tak je to jedno. Na živo je to samozřejmě špatné. Slovo Tabu je jednu z největších blbostí co kdo kdy vymyslel. Nejen že to omezuje lidskou mysl ale též i to podporuje příčiny násilí, znásilňování, vraždění, nechtěného otěhotnění, chorob, psychických problémů, atd. atd. Tabu je jen další forma nadvlády.
  • Herní průmysl už by se taky mohl zbavit nálepky "pro děti" (takové vyhození booth babes z E3 by tomu dost pomohlo). Vždyť ve filmu podobné situace víceméně nevadí (nejnověji třeba The Girl with the Dragon Tattoo).

PS: A námitku, že hry jsou interaktivní médium, neberu. Dokud se hráč aktivně nepodílí na znásilnění, velký rozdíl mezi filmem a hrou není.
  • Cahir
    Pan Jonáš: Do kamarádů jsem nikdy nekopal, leda z legrace nebo na tréninku. No, asi se tu neshodneme, kolego liberále. "Liberalismus" může fungovat jen mezi čestnými lidmi, což není zrovna většinová společnost. A tak to vypadá, jak to vypadá... Tak jen doufej, že ti nikdy nebudu šéfovat, do té doby mě klidně pusť z hlavy a vyvaruj se dalších diskuzí se mnou, děkuji *5*
  • Cahir
    Třeba na alkohol. *1*
  • Cahir
    Tohle je parodie na morálku.
  • Veskoslav
    Tak 1/3 maximálně:)
  • Já ti nevím?

Potom by tady znatelně postů ubylo.
  • Hairy_Ass
    To je mi jasné, ale registrace nezabere déle než 5 minut, to je poměrně malá daň za to, že tady nebudou půl stránkové spamy v azbuce. *4*
  • Hairy_Ass
    V tomhle je dnešní morálka hrozně pokrytecká.
  • Veskoslav
    Tak redakce chce být asi tolerantní a dát i prostor občasným přispěvovatelům. Ale jak je vidět, tak i to má své mouchy, když toho někdo může zneužít.
  • Hairy_Ass
    Nebylo by lepší přepnout diskusi na registrované čtenáře na celém Games.cz? Právě z důvodu lepší kontroly? Registrací nikoho neubude.
  • Veskoslav
    Kamarád dostal poutu 500 dollarů za focení holčičky (své vlastní podotýkám), jak se rochní v bazénku. Neměla horní díl plavek. Ve 3 letech:)
  • Vtip je v tom, že Američani jsou puritáni. Vyhřezlá střeva jsou v pořádku, mučení je v pořádku, ale nedej bože, aby zpěvačka ukázala v přímém přenosu bradavku... To raději budeme všechny přenosy vysílat o pár sekund opožděné, aby byl čas případně rychle "zasáhnout".
  • sleepless
    Omlouvám se všem slušně a k věci diskutujícím čtenářům. Protože si dnes (se vší pravděpodobností jeden) nějaký magor zapomněl vzít ráno prášek a nešťastnou mu padly do oka zdejší diskuse, které se jal řádně zaplevelit, tak jsem diskusi k tomuto článku přepnul pouze pro registrované čtenáře. Líp se mi tak budou filtrovat mimoňské posty ono magora, kterého baví si neustále měnit IP adresu kvůli banům. Díky za pochopení.
  • Hairy_Ass
    Koukám, že diskuse se nám tady opět vyvedla. *15*
  • @ Cahir

Všechno je sice relativní, ale neměl bys omezovat svobodu jedince. A to ty děláš! Nevyjadřuješ se liberálně! Nejsi nic jiného, než přisátá pijavice, která sice umí kydat hnůj ambivalentními kecy, ale sama je schopná pro svůj život i do kamaráda kopnout!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit