Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cahir
    No vždyť to je to, o čem mluvím. Společenské normy jsou do velké míry relativní. Já nechtěl zahájit diskuzi, v níž by každý vyjadřoval svoje stanoviska. Takové diskuze jsou nekonečné a vážně by se měli vést jinde. Jen jsem konstatoval fakt, že svoboda je jako mince - má rub a líc. To je prostě pravda. Chceš svobodné volby pro všechny? Nediv se, že ti pak vládne banda vymaštěnejch populistů, pro které není problém pomotat svými sliby běžným Frantům hlavy...Ať si z toho každej vyvodí, co chce. A je přirozeností každého bojovat za něco, čemu věří. Já bych dával lidem, kteří se dopouštějí znásilnění trest smrti a tvůrcům hry o znásilňování bych zakázal jakoukoliv další vývojářskou činnost. Dokud ale nejsem diktátor v čele státu, nemusí to nikoho znepokojovat. *3*
  • ale k tématu to pořád nebylo :)
  • Co takhle diskutovat k tématu?
  • i když tímto příspěvkem nahraju hromadě trolů, stejně to napíšu.. je to fakt škoda, co za žumpy tu člověk musí číst, než se prokouše k něčemu, co ho v diskuzi k tématu zajímá.. je mi líto lidí, kteří místo shánění aktualit, psaní článků atd musí čistit tunu vypatlaných příspěvků z klávesnice náctiletých kids
  • Toto bude asi prvá Lara, ktorú si zahrám :D
  • A ty se divis?Nasili,krev a brutalita je ve hrach ok v ramci spravneho ratingu,ale jakmile se ve hre ukaze bradavka,gay vztahy,eroticke sceny apod,tak je z toho hned poprask.
    Asi jeste nejakou dobu potrva,nez se to srovna s tim filmovym prumyslem.
  • Podľa priemernej analýzy o ktorú zakopnete na každom druhom roku bude mať herný biznis v roku 2017 hodnotu na úrovni 70 miliárd USD. Tuto kopu peňazí si vraj majú rovným dielom na tri časti rozdeliť tri platformy - PC, konzoly a mobilné bazmeky. Môžte si o tom myslieť čo chcete, toto je jedna z prognóz. Ostaneme pri konzolách a ich cca 23 miliárdách plus drobné a to ďalej podelíme na tri zhodné časti pre MS, SONY a Nintendo. Na hlavu nám teda ostane cca 8 miliárd.

Více na gurujoe.sk
  • Nechápu co tady je za problém.
    Tak je tam náznak toho, že nějakej rusák chce Laru znásilnit no a ? To nemá sloužit k tomu aby to pobouřilo co nejvíc lidí, ale aby to pomohlo vybudovat tu správnou atmosféru. Tvůrci už několikrát řekli, že to bude drsná hra o přežití a k tomu aby takovou atmosféru mohli nějak věrohodně podat musejí použít přesně takovéhle silné momenty.

Hra má dostat hodnocení M tj. 17+ a je po rádobyproblému. Jak už tady psal smejki. Přijde mi, že tvůrci jsou najednou po*raný až za ušima. Ještě že je tady studio CDProjekt RED, který na takovýhle puritánský kraviny hází bobek.
  • Nebo možná dokonce JUDr. PhDr. MUDr. RNDr. Mgr. et Mgr., Bc. Henryk Lahola, DrSc., multi dr.h.c. takže se ten nahoře asi nechytá. :D
  • To je bijec největší. *1*

Jeden z nejlepších na Exotopedii.
  • Veskoslav
    A Bc. se taky nepíše, pokud má magisteský titul:)
  • JUDr. PhDr. Mgr. et Mgr. Henryk Lahola by vám záviděl, kolego.
  • A Bc. s velkým B se mi zdá. Ing. asi taky.
  • Já jim říkám pane/paní podržte mi dveře. Má doktorát z trollování.
  • Si enem mysléš ty brélaté pako!

Libra!
  • Bum, zlámat kosti, tříska jak milka zaražená v boku, padat na ni letadla, hořet, nechat se mlátit..POČKAT..ON JÍ SÁHL NA PRSO?!?!?
  • Tyhle tituly jsou taky téma.

První rok na výšce jsem ještě měl problémy jak správně lidi oslovovat...
  • Tak todle je fakt ujetý...výhružný kontext je pro moralisty v pohodě... Když to přeženu do extrému, tak je společensky přijatelnější si v hospodě s kamarády povídat jak jste zmlátili 4 důchodce a tři ženský spíš než o tom, jak super sex jste měli s přítelkyní v noci...protože co kdyby nějakej takovejdle pablb poslouchal a víte jak to je...práskat se sice nemá ale hlásit se to musí *11*
  • Trol.diskuzni
    CSc. se píše za jméno, pane Dvořák! *3*
  • Veskoslav
    Smůla, že Csc se píše za jménem, ani trolovat to neumí......

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit