Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tento web je čím dál tím lepší.

S úctou prof. csc. ing. bc. Lubomír Dvořák
  • Jak rikam, nechapes to dodnes :-). Robotron setrel akorat sam sebe a koukam ze se tim porad uziras, ty jsi fakt traged :-).
  • Shaker
    jenze presne tohle sou nazory lidi, ktery chteji zakazat nasili ve hrach, protoze nejsou lhostejny a nelibi se jim, ze se tamhle zabijej rusaci a tamhle cernosi v Sao Paulu a takovej Max Payne je simulator strileni do lidi... Tady uz vic zalezi na taktnosti vyvojaru/vydavatelu "zvrhlych her" samozrejme simulator znasileneni je podle me prasarna jednoho z nejvyssich kalibru, ale proc by to ve hre nemohlo byt kuli nejakymu pribehu? Jde o to, ze co se nelibi jednomu, libi se druhymu a naopak... Nejakej pochybnej sexualni maniak je treba zastancem svetovyho miru, ale libi se mu znasilnovani a my tady treba zase radi hrajem maxe payna a znasilneni je pro nas zavrzeni hodny.

Ve vysledku mate pravdu oba a ani jeden, protoze uz je to pak jen o zdravym rozumu, kterej je taky jen relativni :)
  • To nebyla sranda, tys to proste nechapal a imho nechapes dodnes.
  • Veskoslav
    Prosím Tě ty a tvoje hry na televize se už stala legendární:)Robotron Tě tenkrát slušně utřel.
  • chip chip chip chip a dale! zakon v haji"! frydryk von hayek je k o k o t
  • smejki
    zjisti si význam slova genocida, miláčku. nejvíc indiánů umřelo na banální evropské nemoci, proti kterým neměli žádné protilátky, a při normálních válkách.
  • Jiste, on to nedela schvalne, ale z hlouposti. Napadani nekoho neschvaluji, i kdyz jde o Veskoslava, ktery neustale napada ostatni. Vznika tim tady z toho zumpa a myslim ze neni nutne v tom nikomu pomahat.
  • smejki
    tvůrci jsou zase posraní až za ušima. morálně pokrytecká mašinka se valí dál. oh, lord *7*
  • Veskoslav
    Které? Myslí ty, jak se rozplýváš na Patch of Exile? Nebo to, jak jsme si dělali srandu u Skyrimu např? Nebo to, jak jsme si dělali srandu z Jejdáska či Jidřiška?:)
  • Veskoslav
    Tak promiň no. Omlouvám se.
  • No nějak se nepohoršuju nad obsahem, ale pohorším se jestli to bude více film, jako hra. V tom videu je to naskriptované a o cutscény není nouze. Doufám, že si alespoň trochu i zahraju a nebudu většinu času čumět na filma.
  • Trol.diskuzni
    V pohodě, už jsem si zvykl... *4*
  • Tak to se umlouvam, zmena na anonymniho trolla diskusniho :)
  • Vadilo by tu někomu, kdyby tam to znásilnění dokonce bylo? Pro mě by ta hra měla aspoň nějakou replayabilitu.
  • Jebal! Ha ha ha ha! Jebal!!!! Raketa! *1* *1* *1* *1* *1*
  • No kdo nezkusil nemá právo komentovat . Díky bohu já jsem zatím nikdy nic co by mne nutilo pokusy opakovat nepocítil *3*
  • Zásadní problém , chcete dělat naturalistickou hru a musíte se podřizovat společnosti ve které se nesmí o některá tabu ani zavadit .
    Pokrytectví západní civilizace nezná hranic , ale což . Však i Nintendo už má s dětinskou produkcí u současných hráčů docela problém .
  • Take jsem experimentoval s drogama, ale podle teto diskuze to nekteri jiz notne prehani.
  • Trol.diskuzni
    Nechytl... Ale ty by sis ho za své účinkování zde zasloužil, takže buď rád, že jsi rád.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit