Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Dle tvé definice je Mexiko přes 500 let ve válkách. Ono i na tu definici je "indiánské války" v Sev. Americe od roku 1609-1924:)To nemůžeš takto brát. Není konflikt jako konflikt. A není válka jako válka.

P.S. České království bylo vlastně od roku 1419 až do roku 1918 skoro pořád v nějakém konfliktu, tam ani těch 6 let nebyla pauza.
  • x_ander
    a nějaký odkaz na tohle info máš? nebo to je jenom hloupé tlachání?
  • Severní těžko, tolik tam nebylo ani lidí.
  • A co kdyz si zmeni jmeno, zacne pouzivat diakritiku, jinou formu a napise ti vyznani jako Jana Laskova z Trebice? Stejne nakonec zareagujes, nebo tady muzu zacit patlat arabstinu, bububu, jako terorista, at si Bush narve ker do vis ceho.
  • Trol.Diskuzní se jeví jako očividný pachatel.

Ale na druhou stranu je snad každýmu jasný, že Trol.Diskuzní lidi napadne jako první, a může to být tedy využito k jeho očernění.

(Jen dodávám druhou stranu mince.)
  • Ty kokosaku fialovy, co to plodis za exkrementy? Vzdyt USA valcilo, obcanska valka, utlacovani a vrazdeni negru po prvni svetove valce uvnitr zeme a pobijeni zbytku indianu se podle tebe nepocita? Tady neni rec jen o oficialne vyhlasenych vojenskych konfliktech.
  • Veskoslav
    Ale je pravda, že takový Dave Lister o to přišel ve 12 na golfovém hřišti.
  • Veskoslav
    Není. To neříkám. Ale nemyslím si, že by ztráty byly jenom jednostranné. (Tím to samozřejmě neobhajuji)
  • Nereagujte pls na trolla.diskusniho (1337_Dan_Vavra_1337), on ma vazne problemy a potrebuje se lecit. A lecba je v nereagovani ;)
  • Kde jsi na to prisel v dokumentarnim serialu americke televizni stanice? Pri "osidlovani" Ameriky Evropany bylo vyhlazeno pres 50 milionu nativnich obyvatel ty mudrlante. V militarismu a zbrojeni jim nikdo na svete nesaha ani po kotniki, u nich se vyhravaji volby s pazbou v ruce!
  • No obcas se to tak nekde stane :), nekdo se tomu vyhne a nekomu se to prihodi, ja to ve 12 mel zasebou, nevedeli jsme poradne co delame, proste jsme se nejak zkoumali a nejak se to zvrhlo.. ale co... byla to zabava... a dneska nactilety co znam tak tech co to v 15 maj zasebou (nejdyl v 16) je taky dost... a opravdu o zadny cikany, socky, retardy ani idioty se nejedna... proste sex je dneska vsude okolo nas a je pristupny tak se pak neni co divit.
  • Veskoslav
    od roku 1865 až do roku 1917 se USA neválčila.pak neválčila až do roku 1941. Potom už to bylo jiné, ale prosím Tě nelži ohledně 6 let:)
  • Ještě mi řekni že milión a půl je malé číslo...
  • Koho zajimaj prasivy indiani??? Buh zehnej Americe
  • Veskoslav
    Desítky miliónů? Odhadem je to 1,5 milionu a to nikdo neví, jelikož čísla nejsou daná. A největší genocida byla ve Stední a Jižní Americe.
  • Já vím. Za celou dobu co USA existuje, nebyla ve válce tuším jen nějakých šest let.
    Víš jak se říká chytrému člověku v Americe? turista
  • Taky mi to připadá jako extrém, ale jedan holka, co znám, to měla za sebou už ve 13. Takže 11 není takovej extrém. hranice se posunujou. Já jsem v 11 akorát tahal kačera na provázku a holky ho dávaj zase do pusy no :D
  • EuroSamurai
    Já si všimnout opravit to já.
  • Drahy Kobzoloide, Amerika vznikla diky nejvetsi genocide na svete, zemrelo destiky milionu nevinnych nativnich obyvatel, Amerika je dnes prohaslovana za zemi svobody, pritom jeji zaklady lezi na nejvetsim svetovem masakru.
  • EuroSamurai
    Já tohle vídám normálně ve měste, spoluobčanka který nemuže bejt víc jak 14 s malým příž*censored* ve "vaku" .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší