Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jestli tě to potěší, tak ho nemám ani já na Xbox live *1*
  • Připadá mi to jako skutečně dost odlehčený komentář. Ok, jedna věc je to srovnáváni konzolí a dnešních PC, ale ten jeho výrok:
    "Myslím, že je tu prostoru pro pět dalších enginů a čím více jich bude, tím více budou vývojáři inovativní."
    mi na dnešní herní scénu moc nesedí. Pokud skutečně mluví o enginu na podobný úrovni, tak pochybuju, že by se dalších pět firem uživilo. Už tak se šetří, kde se dá.
  • Gta 4 sice předčilo crysis v Hw náročnosti,ale ne v grafice.
  • koukal se někdo na playstationstore, jestli to tam vážně neni? ???? *11*
  • No, engine bychom měli. Teď ještě hratelnost.
  • mě to nedá a půjdu se asi podívat na Playstation store, jestli to tam nebude *8* myslim, že to dlouho nepotrvá a bude to i na PS3 a na PC *3*
  • a strilet mutanty snad ne? *1* ,mozna v posledni dobe preplacane codama a battlefieldama,ale jinak jsou prisery/mutanti apod naprosto bezni
  • těžko říct, mě to nedalo a zkusil jsem ho. A píše mi to že to není spustitelný soubor pro muj OS (win 7 64b), takže mi to přijde celý nějaký podezřelý. takže doporučuju obezřetnost
  • Někde jsem četl že jeden shop dává exkluzivní demo pro předobjevnávky, jako to má být třeba u duke nukema. Ten instalátor co sem někdo dal je pro pc verzi?
    http://hotfile.com/dl/99236964/38aaaea/crysis_2_demo_installer.rar.html
  • Jo takhle, já to pochopil, že jsi jenom další rejpal *4* On se autor snažil asi o nadsázku nebo vtip
  • To je ta verze pro pc předobjednávky z gamestopu? Už jsem to na netu našel ale na mém 64bit win7 to nejde sakra:( Snad to aspon na minimum rozjede záložní notebook *1*
  • co by zvládl cryengine2, to by cryengine3 nezvládl
  • bože lidi...čtěte pořádně...to, že píšou, že díky konzolím to utáhnou i počítače je myšleno tak, že konzole jsou mnohem slabší než počítač a tudíž ta hra, když je na konzolích, musí běže na současnejch pc bez problémů.... *12*
  • nechapu, ta veta ma vyznam ze to snad teda asi mozna budeme vubec moct rozjet na pc, ocekavam stredni detaily ze muj herni dedecek utahne ;) ikdyz ta optimalizace me strasi, ne ze ne...
    proste jenom chci rict ze hry delane pro dnesni konzole, pojedou pri slusne optimalizaci na prumernem pc uplne bezproblemu
  • Today EA revealed that the upcoming sci-fi shooter sequel Crysis 2 would release a multiplayer demo on January 25 but it's exclusively for the Xbox 360

Takže 25. jedině pro xbox, kdy to má PS bohužel nevím
  • a predevsim ja na svem skoro tri roky starem pc, ktere v te dobe stalo 15tisic s dani (C2D E8400, gf9800gtx+, 4GB RAM) stale rozjedu vsechny hry na full detaily pri rozliseni 1600x1200, tedy az na paskvil zvany Black Ops, kterej se po par dnu starem patchi stal opet nehratelnym *1*
    takze proc bych nemel rozjet crysis 2, ktere je delany pro stavajici konozole? ne nechapu tu vetu
  • Nic ti nebraní dát si na PC plný detaily. Což stejně neuděláš protože by se ti to trhalo
  • takže jestli jsem správně pochopil, tak demo Crysis 2 vyjde po půlnoci jen na XBOXu? :-(...mam PS3 a klidně bych kvůli tomu ani nespal, tak díky za rychlou odpověď ;-)
  • (a škodolibé hlasy dodávají, že díky konzolím možná půjde hrát i na současné generaci počítačů) - to je vtip nebo co to ma byt? vzdyt uz jakou dobu prumerny pc strci po graficke strance kdejakou konzoly do kapsy... ze by nam pani z cryteku predem vysvetlovali spatnou optimalizaci pro PC?
  • Charaktery v Metru 2033 vypadali hodne strasne a i vyvojari si toho jsou vedomi. Ma peknou grafiku- ale pokud se bavime o enginu tak crysis engine si nehraje jen s difus mapou a aplha mapou jako je to u unreal enginu. Tady je to o nastaveni shaderu, materialu a svetel. Unreal engine je uz stary. Rozhodne mrknete na nejaka techdema cryenginu 2 a pochopite proc je nejlepsi, btw na svych strankach prodavajii licence Cryenginu i pro filmmovy prumysl, protoze vystup z nej je hodne bliztzky realite a pod zkusenyma rukama se z crysis enginu da vymackat vazne hodne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit