Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • autor clanku to vystihl - kdo ma nejlepsi engine je opravdu irelevantni. Dulezity je aby obsah hry nebyl plitky. Beztak stale plati ze "power armor is for pussies" (zasveceni vedi a zbytek googli ;))
  • Nech ho Debila... *1* nejlíp naučíš malý dítě, aby nesahalo na kamna tím, že je necháš *4*
  • prvni FC me zacalo bavit prave az s nastupem mutantu. Strilet lidi je tuctovka, to je v 99procentech strilecek
  • Porovnávat grafiku Crysis a GTA snad ani nemůžeš myslet vážně...
  • prvni FC byl super do te doby nez se tam objevily ty potvory,od te doby se to zvrtlo v tuctovou strilecku a dohral jsem to jen ze zvedavosti
  • s tim bych moc nepocital,krom nejakych drobnych objektu toho asi moc znicit nepujde,ale treba nas prekvapi
  • A co GTA?
  • no takove metro 2033 ho minimalne dotahlo,tezko se to takhle posuzuje vzhledem k prostredi obou her ,ale kdo si mohl zahrat obe hry na plno ,tak si myslim,ze se mnou bude souhlasit
  • No já to někde četl že nerozšířenější je xbox, ale když nad tím přemýšlím tak to myslím byly jenom prodaný kusy black ops na jednotlivých platformách *1*
  • Mně je to celkem jedno, ta hra mě neláká, nečstný možná jo, ale jde o prachy, firma chce vydělávat a neni to charita.

Neni nejpoužívanější Wii pak PS3 a až pak Xbox? soudim jen podle počtu prodaných kusů, který hovoří dost jednoznačně, rozhodně by to vysvětlovalo tohle všimný ohledně dema, asi, ale jinak je to běžná praktika.
  • Mně jako xboxaři se to samozřejmě líbí, ale přijde mi to dost nečestný vůči ostatním hráčům. Na druhou stranu je to samozřejmě o penězích a určitě to bylo lákavý i pro crytek, když xbox je nejpoužívanější platforma a mikrosoft rád trousí kapustu.
  • Samozřejmě to nemohu říci úplně jistě, ale tohle nemá s politikou herních studií nic společného, tohle je politika $$, jsem si jistej, že MS utrousil na jejich adresu nemalou část těch zeleňoušků aby demo týhle hry vyšlo exkluzivně, těžko se dá vyvodit nějaký rozumný důvod pro tohle chování a pro krásný oči hráčů na xboxu to jistě neni.
  • Sice nabubřelost,ale oprávněná,již více než 3 roky starý crysis je graficky pořád na špičce,žádná jiná hra ji dle mého názoru zatím nepředčila...
  • Ok... ted ked uz maju tak skvely engine, snad sa uz zacnu venovat i gameplay nie ako minule. FarCry bol po vsetkych bodoch lepsia hra nez Crysis.
  • Přijde mi to jako dost velkohubé prohlášení, ale budiž, pokud je to pravda, hra bude jistě vypadat excelentně. Ale jsem hodně zvědavý, jak se ps3 verze co se vzhledu týče popasuje s Killzone 3.
  • Ten soubor se mi nějak nezdá.
  • ved ten NY bude aj tak dost zniceny, co chces znicit este aj ten zostavajuci kusok?
  • Hned po pulnoci, zatim mam jen petimegovy installer pres ktery se stahne cele demo a ted to pise ze servery budou online o pulnoci, takze musime jeste pockat

tady je ten installer
    http://hotfile.com/dl/99236964/38aaaea/crysis_2_demo_installer.rar.html
  • dufam ze tam bude znicitelne prstredie ako v BC2. Ak prejdem NY ako ruska armada tak potom suhlas. skoda ze nezostali na pc.
  • Jen pro informaci, já vám ty mínuska nedal.
    Každopádně to, že se rozhodli nevydat demo i na pc je velká škoda a velká chyba. Někdy je politika herních studií opravdu zvláštní. Když už dělám multiplatformní hru a dělám demo, tak ho vydám všude. Nevím jak to bude s demem na PS3, ale hlodá ve mně červ, že v tom má trochu prsty mrkvosoft, protože to demo vyjde exkluzivně na xbox.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit