Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • co by zvládl cryengine2, to by cryengine3 nezvládl
  • takže jestli jsem správně pochopil, tak demo Crysis 2 vyjde po půlnoci jen na XBOXu? :-(...mam PS3 a klidně bych kvůli tomu ani nespal, tak díky za rychlou odpověď ;-)
    • mě to nedá a půjdu se asi podívat na Playstation store, jestli to tam nebude *8* myslim, že to dlouho nepotrvá a bude to i na PS3 a na PC *3*
    • Někde jsem četl že jeden shop dává exkluzivní demo pro předobjevnávky, jako to má být třeba u duke nukema. Ten instalátor co sem někdo dal je pro pc verzi?
      http://hotfile.com/dl/99236964/38aaaea/crysis_2_demo_installer.rar.html
      • těžko říct, mě to nedalo a zkusil jsem ho. A píše mi to že to není spustitelný soubor pro muj OS (win 7 64b), takže mi to přijde celý nějaký podezřelý. takže doporučuju obezřetnost
    • Today EA revealed that the upcoming sci-fi shooter sequel Crysis 2 would release a multiplayer demo on January 25 but it's exclusively for the Xbox 360

Takže 25. jedině pro xbox, kdy to má PS bohužel nevím
  • (a škodolibé hlasy dodávají, že díky konzolím možná půjde hrát i na současné generaci počítačů) - to je vtip nebo co to ma byt? vzdyt uz jakou dobu prumerny pc strci po graficke strance kdejakou konzoly do kapsy... ze by nam pani z cryteku predem vysvetlovali spatnou optimalizaci pro PC?
    • he he ... pamatujete někdo co znamenalo, když se o hře řeklo, že má Originovské nároky? Tohle mi to dost připomíná :-)
    • a teď pro zabedněné...je tím myšleno to, že CryEngine 2(pro ještě zabedněnější-je to to, co pohání Crysis 1, první CryEngine poháněl FarCry-to pro ty úplně tupé) je stále pro 99% PC nereálné rozběhnout se zcela maximálním nastavením detailů, efektů a všeho plynule

CryEngine 3 na druhou stranu je upravován tak, aby fungoval na konzolích, který zvlášť co se týče grafickýho čipu na tom nejsou zrovna nejlíp(a x jádry se ubermega grafika vytáhnout nedá, koneckonců pro to CPU už tak 15 let není určený, možná i víc, nechce se mi přesně vzpomínat, kdy zmizel z her Software Renderer), takže se očekává, že díky tomuto osekání pojede taky lépe na PC-ovšem za cenu, že je skoro jisté, že výsledná grafika v maximálním nastavení bude slabší, než zvládne CryEngine 2(pokud nebude možné jít ručním nastavením daleko za "ultra high" k možnostem, co byli v CryEngine 2
    • bože lidi...čtěte pořádně...to, že píšou, že díky konzolím to utáhnou i počítače je myšleno tak, že konzole jsou mnohem slabší než počítač a tudíž ta hra, když je na konzolích, musí běže na současnejch pc bez problémů.... *12*
    • a predevsim ja na svem skoro tri roky starem pc, ktere v te dobe stalo 15tisic s dani (C2D E8400, gf9800gtx+, 4GB RAM) stale rozjedu vsechny hry na full detaily pri rozliseni 1600x1200, tedy az na paskvil zvany Black Ops, kterej se po par dnu starem patchi stal opet nehratelnym *1*
      takze proc bych nemel rozjet crysis 2, ktere je delany pro stavajici konozole? ne nechapu tu vetu
    • Nic ti nebraní dát si na PC plný detaily. Což stejně neuděláš protože by se ti to trhalo
      • nechapu, ta veta ma vyznam ze to snad teda asi mozna budeme vubec moct rozjet na pc, ocekavam stredni detaily ze muj herni dedecek utahne ;) ikdyz ta optimalizace me strasi, ne ze ne...
        proste jenom chci rict ze hry delane pro dnesni konzole, pojedou pri slusne optimalizaci na prumernem pc uplne bezproblemu
        • Jo takhle, já to pochopil, že jsi jenom další rejpal *4* On se autor snažil asi o nadsázku nebo vtip
  • autor clanku to vystihl - kdo ma nejlepsi engine je opravdu irelevantni. Dulezity je aby obsah hry nebyl plitky. Beztak stale plati ze "power armor is for pussies" (zasveceni vedi a zbytek googli ;))
  • Sice nabubřelost,ale oprávněná,již více než 3 roky starý crysis je graficky pořád na špičce,žádná jiná hra ji dle mého názoru zatím nepředčila...
    • no takove metro 2033 ho minimalne dotahlo,tezko se to takhle posuzuje vzhledem k prostredi obou her ,ale kdo si mohl zahrat obe hry na plno ,tak si myslim,ze se mnou bude souhlasit
      • Charaktery v Metru 2033 vypadali hodne strasne a i vyvojari si toho jsou vedomi. Ma peknou grafiku- ale pokud se bavime o enginu tak crysis engine si nehraje jen s difus mapou a aplha mapou jako je to u unreal enginu. Tady je to o nastaveni shaderu, materialu a svetel. Unreal engine je uz stary. Rozhodne mrknete na nejaka techdema cryenginu 2 a pochopite proc je nejlepsi, btw na svych strankach prodavajii licence Cryenginu i pro filmmovy prumysl, protoze vystup z nej je hodne bliztzky realite a pod zkusenyma rukama se z crysis enginu da vymackat vazne hodne.
      • A co GTA?
        • Gta 4 sice předčilo crysis v Hw náročnosti,ale ne v grafice.
        • Porovnávat grafiku Crysis a GTA snad ani nemůžeš myslet vážně...
          • Nech ho Debila... *1* nejlíp naučíš malý dítě, aby nesahalo na kamna tím, že je necháš *4*
  • Ok... ted ked uz maju tak skvely engine, snad sa uz zacnu venovat i gameplay nie ako minule. FarCry bol po vsetkych bodoch lepsia hra nez Crysis.
    • prvni FC byl super do te doby nez se tam objevily ty potvory,od te doby se to zvrtlo v tuctovou strilecku a dohral jsem to jen ze zvedavosti
      • prvni FC me zacalo bavit prave az s nastupem mutantu. Strilet lidi je tuctovka, to je v 99procentech strilecek
        • a strilet mutanty snad ne? *1* ,mozna v posledni dobe preplacane codama a battlefieldama,ale jinak jsou prisery/mutanti apod naprosto bezni
  • Přijde mi to jako dost velkohubé prohlášení, ale budiž, pokud je to pravda, hra bude jistě vypadat excelentně. Ale jsem hodně zvědavý, jak se ps3 verze co se vzhledu týče popasuje s Killzone 3.
  • dufam ze tam bude znicitelne prstredie ako v BC2. Ak prejdem NY ako ruska armada tak potom suhlas. skoda ze nezostali na pc.
    • s tim bych moc nepocital,krom nejakych drobnych objektu toho asi moc znicit nepujde,ale treba nas prekvapi
      • No právě - ty dnešní konzloe budou mít už tak co dělat s tou grafikou, natož pak ještě nějaká kvalitní fyzika (která bude pro destrukci na úrovni nezbytná). Naivně doufám, že něco takovýho půjde zapnout na pc.
    • ved ten NY bude aj tak dost zniceny, co chces znicit este aj ten zostavajuci kusok?
  • Jenže je tu problém. U3 engine není hitem proto, že by byl technologicky nejvyspělejší, ale proto, že je určený pro jednoduchý vývoj sebesložitějších her(a k tomu zdarma pro ty, co si chtějí jen tak udělat hru). Proto má takový úspěch. Proto bych viděl jako hlavní konkurenci v source enginu, který je na tom podobně a nikoliv Cry engine 3. A tím vůbec nechci říct, že by byl špatný, naopak se na nové Crysis moc těším. Ale myslím, že úspěch U3 enginu nezopakuje. Každopádně se nechám překvapit.
  • no nabubrelost jim nechybi,nicmene v podstate se da rict ,ze na tom neco je.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit