Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Uvidíme, za pár hodin vyjde demo Crysis 2 *3* Počkám si jestli to bude hned po půlnoci nebo ne
    • Hned po pulnoci, zatim mam jen petimegovy installer pres ktery se stahne cele demo a ted to pise ze servery budou online o pulnoci, takze musime jeste pockat

tady je ten installer
      http://hotfile.com/dl/99236964/38aaaea/crysis_2_demo_installer.rar.html
      • To je ta verze pro pc předobjednávky z gamestopu? Už jsem to na netu našel ale na mém 64bit win7 to nejde sakra:( Snad to aspon na minimum rozjede záložní notebook *1*
      • Ten soubor se mi nějak nezdá.
    • hele neprovokuj tady *10*
      • Jen pro informaci, já vám ty mínuska nedal.
        Každopádně to, že se rozhodli nevydat demo i na pc je velká škoda a velká chyba. Někdy je politika herních studií opravdu zvláštní. Když už dělám multiplatformní hru a dělám demo, tak ho vydám všude. Nevím jak to bude s demem na PS3, ale hlodá ve mně červ, že v tom má trochu prsty mrkvosoft, protože to demo vyjde exkluzivně na xbox.
        • Samozřejmě to nemohu říci úplně jistě, ale tohle nemá s politikou herních studií nic společného, tohle je politika $$, jsem si jistej, že MS utrousil na jejich adresu nemalou část těch zeleňoušků aby demo týhle hry vyšlo exkluzivně, těžko se dá vyvodit nějaký rozumný důvod pro tohle chování a pro krásný oči hráčů na xboxu to jistě neni.
          • Mně jako xboxaři se to samozřejmě líbí, ale přijde mi to dost nečestný vůči ostatním hráčům. Na druhou stranu je to samozřejmě o penězích a určitě to bylo lákavý i pro crytek, když xbox je nejpoužívanější platforma a mikrosoft rád trousí kapustu.
            • No já to někde četl že nerozšířenější je xbox, ale když nad tím přemýšlím tak to myslím byly jenom prodaný kusy black ops na jednotlivých platformách *1*
            • Mně je to celkem jedno, ta hra mě neláká, nečstný možná jo, ale jde o prachy, firma chce vydělávat a neni to charita.

Neni nejpoužívanější Wii pak PS3 a až pak Xbox? soudim jen podle počtu prodaných kusů, který hovoří dost jednoznačně, rozhodně by to vysvětlovalo tohle všimný ohledně dema, asi, ale jinak je to běžná praktika.
    • tak si to užij *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit