Přejít na výpis diskuzí
Crytek hasí průšvih: „Ryse bude mnohem obtížnější“
24.7.2013 | Aleš Smutný
43 příspěvků
-
tak crytek neni jedina firma, ktera tak uplne neodhadla preference tech, komu produkt prezentuji...
-
Hm tú prezentáciu z E3 som nejak prehliadol. Teraz som si to pozrel a ... Bože môj, ten boj.. Radšej sa nebudem vyjadrovať.. ;D
-
-
co je s nim ?
-
-
Síce na oko lahodný ale jeho princípom je mačkanie ručitých kláves vo vopred určených časových okamžikoch.. Na najvyššiu obtiažnosť sa ti tie notifikácie dokonca vypnú. (fiiiha) Ten boj mi príde postavený okolo tohto systému a tým pádom smiešny a stupídny.
Môžem si rovno pozrieť radšej film, grafika bude krajšia a pritom si ešte stíham i pošpárať v nose :-) -
-
E3 prezentace hry nema realnym soubojovym systemem temer nic spolecneho. Prezentace jsou vzdycky udelane tak aby tam nikdo nemohl chcipnout a aby ukazali "finishing moves". Bylo predem jasne ze to takto vypadat nebude, ani me nic takoveho nenapadlo
-
-
Aha, takže můžou na E3 odprezentovat místo Ryse třeba simulátor pečení chleba a je to jedno protože všichni víme, že nakonec to bude vypadat úplně jinak? To dává smysl no
-
-
-
-