Přejít na výpis diskuzí
Crytek je prý na pokraji bankrotu, mluvčí firmy problém popírá
24.6.2014 | Aleš Smutný
86 příspěvků
-
Ja proti detem co trollujou v diskuzich obycejne jo ale u tebe jsem udelal vyjimku. Jsi rozkosnej kdyz mluvis o vecech kterym nerozumis.
-
Já taky proti fanboyům co mají zamlžený pohled nic nemám , milý drasto *3*
-
Dekuju zes nam to tak pekne popsal. Je videt ze mas problematiku peclive nastudovanou. Mame te radi Jacku. Ahoj.
-
Upřímně mi ten U4 nepřijde tak skvělý, jak se dělá. Je to určitě dobrý engine, ale nemyslím, že by byl CryEngine tak vzdálený. Dokonce bych řekl, že je to věc reaklmy a PR.
Nebo v čem konkrétně je tak slabý?
PS Osobně nemůžu vystát nasvícení v Unreal enginu, přijde mi hodně nepřirozený a ... nereálný :-) -
Ano a proto všichni zkrachovali a neni tu už nikdo kdo dělá hry.
-
Angličtina level 9000+
-
Myslíš to, že by teoreticky skončili až teď místo před 4-mi lety?
-
To sice rekl,ale uz mu pomahaji lidi z Bethesdy *1* .
Vypada to na Skyrim bez draku,magie,... -
Oproti U4 je hoodne slaby.
NAvic v U4 je mnohem lepsi podpora,komunita,nekonecno navodu,jednoduseji se v tom dela,
muzou se delat vetsi mapy jak v Cry3.
Her v Cry3 bylo ohlaseno hodne a nic nevyslo *1* .
Tak v tom bude asi nejaky hacek.
Me treba free verze stale na Ati karte padala, na Geforce fungovala normalne. -
Jo, a mínusy to nezmění jen mé tvrzení podpoří. *3*
-
presne, nejdriv prisli o značku far cry, ted o crysis.
-
wtf i just read *8*
-
tady vidite jak dopadnete když začnete delat pro konzole
-
2pepan: Ten jeho clanek by slo rozsirit mozna na desetinasobek ... a porad by neobsahoval ani zdaleka vse, co je na skyrimu zcela spatne. A nejvetsi pr…del na tom je, ze ani zcela zjevny bugy nejsou odstraneny dodnes. Na netu lidi porad resej, ze jim nejde splnit qsty ... ze se jejich postava nekde zasekla (v tomhle ohledu je vskutku uzasnej ten mluvici cokl)... pripadne hledaji libovolny aspon trochu pouzitelny addon na UI (prohledavat tisicovku polozek v linearnim seznamu je fakt zuzo).
-
Slabém? Ale Jacku...
-
Nevěřím absolutně ničemu, větší kec jsem letos nečetl.
-
Můžou si za to sami neuváženým jednáním. Kterým i nadále pokračují je mi líto ale je to prostě tak. Kdyby více přemýšlely než konaly, nebyli by v bankrotu. Nikomu nic nepřeji ( i když) ale kdo holt kope jámu sám do ní padá... podřízly si větev a podřezávají jasně tak nejsem jejich fanoušek ale kdy by se dali poněkud na jinou dráhu a ne F2P možná by tom byly lépe. Njn, Obávám se že další recyklát Crysis ná slabém Cryengine jim z louže už nepomůže.
Njn, škoda ale tak co nejsou první studio které přešlo na menší projekty tak přinejhorším můžou jít dělat méně závislé hry a nebo když bude nejhůř, u mobilních mají přeci vždycky dveře otevřeně ne? *3* Přeji mnoho zdaru a pevné nervy při zotavení z této nemilé situace. Však vy to zvládnete, I bez breku. *5* -
Developer co na PC vydělá tolik peněz že jim to umožní brutální expanzi, aby pak vydělaný peníze použil na konzolový propadáky (finančně) Crysis 2, Crysis 3, Ryse, popř. na free-to-play kolotočárny Warface či MOBA, si pravděpodobně lepší osud nezaslouží.
A je to hrozná škoda, PC hry FarCry 1, Crysis a Crysis Warhead byly vynikající, a ten engine je nádhera. Doufám že Crytek přežije, už kvůli podpoře engine pro Kingdom Come, ale asi by to chtělo změnu vedení, někoho kdo má nějakou vizi. Honit poslední trendy když už je příliš pozdě se moc nevyplácí. -
nene, myslím ten článek "100 věcí co se mi nelíbí na Skyrimu" kde zkritizoval tolik věcí, že si tím vývoj své další hry rozhodně neulehčil, protože samozřejmě každý předpokladá, že věci co tam kritizuje sám do své hry nedá, riskujíc tak že bude v budoucnu skřípat zuby nad články v duchu "100 důvodů proč je Vávra osel" psaných Toddem Howardem *4*
-
Myslíš poté, co vystoupil a nahlas řekl, že král je nahý (Skyrim je přehypovaný)?
Má moje sympatie a držím studiu Warhorse palce, ať se situace okolo Cryteku uklidní v jejich prospěch.