Přejít na výpis diskuzí
Crytek možná opozdí vydání Homefront 2 a předvádí Warface
28.1.2013 | Aleš Smutný
38 příspěvků
-
No jo, netvrdím, že Homefront byl kdoví jak inovativní, ale příběhově a námětem pro mě patřil rozhodně k tomu lepšímu. Bohužel nebo bohudík, je COD to co teď frčí a všichni se snaží přiblížit alespoň prodejem, což ani v Homefrontu nevyšlo. Potenciál tam byl.
-
Zajimave... jednicky sem se nahral docela dost
-
Jo :)
-
Mamrdů?? Mamrd si tu možná ty, hlavně piš o ubohosti ostatních a sra*** v hlave když esi vubec nepochopil, co jsem tím myslel. Ale chápu tě že, mel bys prestat nadávat.
@joe: nemel jsem v umyslu nadavat na CoD, pokud to tak znelo, spis jse srovnaval mechaniku dnesnich MP se starými. Samo že mezi to patri BF, MoH a pod.. ale nemam v planu psat, ze jsou to spatne hry, to ne, taky me v necem bavi. Prostě mechaniky jako bhop, rocket jump a pod tyhle hry nemaji a vypada to ze to lidi ani nebere, coz je pro mě ta škoda. Ale zase taky nemyslim to, aby to bylo v tech hrach, ber to jako priklad. :) diky za pochopeni -
Project reality pro BF2 ... mod se stále vyvíjí, každý rok nová aktualizace, která sebou přináší nové mapy, strany... a je to zdarma, stačí za 200kč koupit BF2
-
jasný levej horní roh, teď tam máš co-op tak prepni na versus a máš teamdeadmatch 2x15min s výměnou spawnovacich stran v druhým kole
. -
No ono to bude tym ze vymenovane hry miera na pro gaming cize nemozu byt pre masy ako cod/bf serie tym padom nezarobia tolko a ea+spol ich nebudu vydavat.
-
co to je? pokracovani modu na halfa 2?
-
Len podotknem, že novú pobočku Crytek Austin tvorí 36 bývalých zamestnancov Vigil Games. Šéfom pobočky je bývalý generálny manager Vigilu David Adams.
-
ehmm. Vlevo nahoře je tlašítko versus na to klikneš a hraješ klasické PVP.
http://warface.gamefan.cz/ -
spíš šlo jen o takový povzdech že takových novších her moc není, treba i ten FSW je z roku 2005. Pritom si myslím že ii battlefield by mohla byt docela dobra hra (pro me), kdyby tam byli jinak nastaveny spawny (nespawnovat se v tylu nepritele a pri členovi squadu) a dany nejake penalizace za umrti.
Taky mi na bf vadi fyzika postav, kdy se pohybuji jak kdyby važili 0kg, jakoby pluli ve vzduchu a je problem neco trefit. Jak jsem psal nechci ciste simulátor, ale fyzika pohybu by mela byt zakladni vec a taky poradne ozvuceni abych slyšel pohyb nepratelskych vojaku. -
Ovšem jak psal Tomi: lidi jsou hloupí a bohužel navíc i ta AI je naprosto tupá, takže je to strašná nuda.
-
Full spectrum warrior, jestli chces hru kde je potreba vyuziti taktiky - FSW vrele doporucuju
-
Naopak. PVE Coop střílečka na trhu hrozně moc chybí. :) Ale určitě tam bude i PVP pak. Taky betu hraju.
-
Takovych mamrdu si nesmis vsimat :D at si nadavaji na CoD jak chteji ale nic tim nezmeni. Jen se ukaze jak jsou ubozi. Napr. totalni vybrakovanec Veskoslav alias Veskotrotl. Ten synecek to ma v hlave tak vybrakovano ze mu neni rovno *11*
-
Možná tomu nerozumím, ale jsem v closed betě warface, zkusil jsem si to a zatím se tam hraje jen proti nabíhajícím ai šmudlíkům, hrajete sice v týmu, ale lidi jsou od přirození hloupí, takže nepoužívají své ability :) určitě to bude zajímavé jako pvp ale ne jako pve jak je to teď....pokud ale něco špatně dělám já, klidně mě poučte :)
-
nechci rozpoutat flame, bylo to jen takove konstatovani. jinak dik za tip.
-
Nevím jestli chceš jenom rozpoutat flamewar nebo opravdu nějakou hru hledáš , ale zkus si najít Insurgency 2 možná by tě to mohlo zaujmout (hra je ještě ve vývoji)
-
To víš CoD se nemůže líbit nikomu, jinak jsi hned troll, což ty teda jsi ale co. Mě ten příběh taky bavil i když už si z něj nic nepamatuju ale dostal jsem co jsem chtěl.
-
proč troll? Jsi snad absolutní ubožák nebo co? CoD je skvělá hra a singleplayer má lepší příběh než cokoliv co kdy vyprodukoval blizzard. To že tu neskuhrám nad tím jak stojí dnešní hry za houby, a místo toho se raduji a hraji ze mě dělá trolla? Maš potřebu urážet lidi s jiným názorem než máš sám, připadáš si tvrdě?