Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Séria SWAT
  • proč nekteri nadavaji na cod? ta hra si alespon na nic nehraje na rozdil od battlefieldu ktery se tvari jako ze je vic realny pritom je to jeste vetsi arkada nez cod.
  • je mi lito ze neni na trhu schopna strilecka podle mýho gusta. Neco ze současnosti, mestsky boj a realna taktika (ne uplne simulátor ale ani ne uplne ujeta arkada).
  • Grifus
    Vyvoj dvojky jde tak dobre, ze nestihnout vydani 2015? Hm tak jo. Za ctyri roky na obdobnym enginu udelat pokracovani je asi tezsi nez sem cekal. Na druhou stranu treba bude novy dil delsi nez ctyri hodiny a nevyskrtaji drtivou vetsinu obsahu jako u prvniho dilu...
  • Ahoj, přesně tak, jestli Ti ještě neposlali pozvánku, tak čekat, až pošlou tak je to 3 krocich regneš se na GFACE stáhne ti to plugin do Firefoxu nebo Chromu (IE není zatím podporovaný) a jedeš. Jinak pocity vesměs dobré co se týče třeba toho kopání zbraní, jak autor tohoto článku p. A.S tak zřejmě uvádí své pocity z traileru, který zhlídnul. Je dostupný zatím jen mod PvE kde se parta až 8 hráčů ocne v lokaci vysazená Chinukem a likvidují nepřátelé řízené IA a v dalším kole pak je boss v podobě Obrovského mecha. i když se muže zdát že jde vlastně o CO-OP 8 hráčů a myslíte si že člověk AI porazí jak nic tak opak je pravdou, očemš jsem se už párkrát přesvěčil. Jinak vše funguje bez zádrhelů i když musim říct že jeden jsem měl, když hra si nerozuměla s ATI Tray Tools který používám a hra padala. Nahlásil jsem to supportu přes feedback tak snad to do finální verze opraví. Stejně tak prý si to zatím nerozumí s Riva Tunerem, MSI afterburner, Saphire Trixx atd. Jinak ještě když zabrousim k tý grafice, je to stavěný na CryEnginu 3 ale Crysis grafiku od toho nečekejte, je hodně podobný grafice CoD MW. Mám vše na High(což je max) a Full HD se zaplím AA a jak řikám je to jako CoD MW ale čož aspon to poběží všem a na všem.
  • Zasmál jsem se *15*
  • Jestli bude Homefront 2 stejná trapná kopie CoD jako 1. díl, tak by snad bylo lepší, kdyby to vůbec nevyšlo.
  • Slabý troll.
  • Na Homefront 2 se těším mnohem víc, tohle mě moc nepřesvědčilo. Dost arkádové *9*
  • offtopic: Crytek otevřel další nové studio, tentokrát v Austinu stát Texas. Jen tak dál kluci tuřečtí děláte mi radost.
  • firebug
    Zdravim. Jak ses, prosim te, dostal do bety? Na warface.com jsem si registroval emailovou adresu a jmeno uz asi pred pul rokem, takze ted jen cekat na pozvanku emailem? A jake mas z hrani pocity? >> ja multaky u her tedy vetsinou ignoruji, ale na tohle se docela tesim.
  • No mě se CSS třeba nelíbilo (teda spíš mě chytlo jen na pár týdnů), takže pro mě jo. Ale nebudu se s nikým hádat :)
  • Dejte to konzlistum, ti mají takové pcoviny rádi...
  • residentevilfans
    csgo na css nema ani omylem !
  • Tak třeba v CS:GO se změnil především balanc map, GUI, které je teď opravdu promakané, celkový UI a menu. Přidaly se nové zbraně, myslím že se i předělávaly některé staty zbraní. Pak grafika, která je opravdu jako skvělá, vzhledem k enginu že :). Myslím, že se toho změnilo celkem dost, ale je pravda že, doby CPL jsou už asi pryč a hra i tak působí jako mrtvá. Asi to chce trochu času a snad se to zlepší ale kdo ví, dnes letí CoD a tyhle hry na to umírají -.- *9* *13*
  • Sice to asi nepřekoná výbornou serii CoD BO a CoD MW, ale i tak by z toho mohla být zajímavá hra. Pokud jde o single. doufám že se vývojáři inspirují IW a Treyarchem, kteří pokaždé předvedli schopnost vytvořit zajímavou kampaň s perfektním příběhem.
  • Co se neobjevilo? Já ted hraju uzavřenou betu Warface a je to moc moc zajímavý hlavně tím že je to hratelně kvalitní, po grafické stránce jsou ty textury a assety hodně osakaný ,ale co aspon to pojede i na 10 let starým compu (vždyt na graf. přece stejně nezáleží, nebo jo ?). A hlavně zajímavost největší je to a bude zdarma :) což osloví hodně lidí.
  • Když už všichni bojujou na poli MP, proč se neobjevilo za celý roky nic, co by mohlo konkurovat CS, Quake III, nebo UT (nejlepší první)...? Protože je v nich zapotřebí skill? Zvlášt CS je v dost smutný pozici...je brutálně návykový a nic nehraju tak rád...ale vždyt se tam za deset let nic nezměnilo, akorát grafika a to ještě hodně málo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit