Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kdy uz konecne budou rusit internet? Vidim v nem jen zlo
    • walltar
      Podle mě by měli zakázat přístup k netu normál lidem ... dřív to byla krásná rozkvetlá džungle svobody a pirátství a dneska kdejaký usmrkanec napláká že ho někdo vytroloval nebo že si stáhnul virus a díky tomu se sem cpou vlády a zavádí tu omezení. Internet už je dávno mrtvý, akoráj že je to živá mrtvola.
    • podľa mňa by mali zrušiť všetky internety!!!!!
  • No ctu tady ze to stoji za hovn* atd. Panove hral jsem hru A.V.A coz je naprosto stejny model a i stejna hra. A pokud si mohu vybrat ze budu platit 1000 Kč za kazdy titul co chci hrat a nebo si to proste stahnu zahraju si a pokud me to nebude bavit tak to vymazu myslim ze je situace jasna. Dale tu mame WoT, ghost recon online to je to stejne. Bohuzel tato hra je ted uzavrena ale podarilo se mi do uzavrene bety dostat. Hratelnost a grafika je velice dobra a hra samotna je na velmy slusne urovni. V tomto principu jde o to pokud chce mit naskok pred souperem a nemas na to jako hrac si to vyhrat sam tak mas moznost si to koupit. To je jako DLC nebo premium ucet. Premium ucet funguje ve WoT a myslim ze i jinde. Dale tady odpada vydavani Dema hry a mate take velkou spoustu lidi ktery delaji at chteji nebo ne Beta testry. V A.V.A nebo Warface nepotrebujete kupovat vlastni server protoze na zapas si ho vytvorite ve hre a to ZADARMO.
    Ti co maji na hry klasicke maji i na hry free to play jen se jim nechce. Je to model mikro pladeb a ve finale muzete zaplatit vic nez za krabici ale taky nemusite zaplatit ani korunu. Jde o to ze muzete a nebo nemusite. Rozhodnuti je jen na vas a ne na vydavateli ktery rekne tato hra bude stat tolik a DLC tolik a basta. Dale v A.V.A se vyvojari snazi porad vylepsovat hru pridavat nove mapy a zbrane a mody To se v krabici nestane protoze od doby kdy si hru koupite za rok uz vyvojari delaji na necem jinem a k vasi hre uz nic nevyjde. Ale free to play je o tom ze musi byt zajem hrat a tak lide chteji novy obsah a vyvojari budou muset pokud chteji vydelavat vas pozadavek uspokojit. Pokud se tak nestave hra umre a lide jdou na jiny titul.
    • neasi *3*
  • Proč... Proč... Proč...
    • DarthSmurf
      peníze *10*
  • http://www.youtube.com/watch?v=AdnDYvjwl4E nechcete hrát tohle zadara?? chcete radši platit 350 za 4 mapy v dlc?? *15* *7*
    • christianus
      Ty ses naivni. :)
  • Jsem jedinej kdo je ochotnej si zaplatil slušný peníze s vědomím že je utratí dobře ? Kdy dostanu hru s plnohodnotným singleplayerem, abych ji mohl hrat offline kdekoliv a kdykoliv. Nevím co je to teď za dobu, všechno online, kvalitní hry s příběhem aby člověk pohledal, herní scénu ovládl mainstream, dostala se do širokého podvědomí, hráči už nejsou největší outsideři. To co si všichni koncem minulého století přáli se nakonec stalo zhoubou pro herní průmysl... *9*
    • Online je to především kvůli jedinému DRM, které funguje - tedy něco na způsob D3 - klient server.
      Osobně mám jiný problém - a to že mediální masáží a metáním devítek v recenzí člověk neví do čeho jde. Zda ho to po hodině nepřestane bavit.

Neboť - i tady na Tiscali to přiznali, hrajou jen první část a pak se na to vykašlou. A zhodnotí to podle první třetiny. První třetiny, kde autoři číšili nápadama. Ale zbytek už je tak o 30% horší.....

Pirátit hru kvůli "demu" nechci, ale zase by se mi líbíla hra rozdělená např. na akty.
      První by byl zdarma, zbytek by jsi buď platil po jednom, nebo to koupil vše jako jeden balík se slevou.
      • Herní průmysl mi začína být k smíchu a jak sám píšeš vetšina recenzí to tam mete od osmičky nahoru, pokud je to AAA titul. Celé číselné hodnocení je nesmysl, podle něj přece nikdo nepozná jak ho hra bude bavit :D, takže to chce praxi, prostě si hru zahrát. Nvm proč s tim má někdo problem si hru stáhnout a pak uvidí jak na něj hra zapůsobí. Osobně cca 85% her smažu protože mě přestanou po čase bavit, na tom něco bude. Např. Diablo3 *1* blizzard je sice jistota, ale už je to přece třetí pokračování této série, takže čekat super novinky asi moc nešlo (něco jako nudný SC2). Nesmyslně si předobjednat hru a naivně čekat až si tu "bombu" zahraju, to nepochopim tím tuplem v dnešní době
    • Nevim co si kdo pral,ale vetsine hracu bylo myslim uplne ukradene co si o nich kdo mysli. A tyhle online tituly s offline obsahem? Ja si koupil D3 a vim,ze uz nikdy!!! nenaletim na podobne hovadiny. Porad vychazi dost doprych her mimo hlavni proud,obcas si zahraji starsi kousek(serie x-com,Fallout Tactics atd...to jsou nesmrtelne hry) a stejne nestiham hrat vse co chci. Nove tituly jsou az na vyjimky jen vyborne se prodavajici braky.
      • Myslím většina vývojářů, firmy, herní společnosti, chtěli se dostat do širší veřejnosti, vydělávat velký peníze, hry se začali zjednodušovat, začalo se vyvíjet pro širší publikum a pomalu to šlo všechno do háje. Dnes jsem dohrál Mafii 2, za nějakych 10,5 hodiny čistýho času. Ve srovnání s Mafií 1, která je herním klenotem je to odpad, za kterej se zasloužil 2K Games, polovina obsahu smazána, ujednodušený všechny prvky ovladání, plytký charaktery, ach jo, po dohrání mi bylo úplně smutno po jedničce, snad se ještě někdy dočkáme nějaké renesance v herním průmyslu...
  • hlavne klid.. to zase bude nejaky velkohuby prohlaseni a realita bude zase jina... uz jen protoze smlouva napr s ms jasne rika, ze museji byt i offline varianty pro konzole atd.. atd.. ted jsou jen namlsani protoze rusaci jsou velkej trh a jsou ochotni utracet nehorazny castky za f2p.. viz world of battles a podobne hry.. to prejde :)
  • Keyz
    Vypadá to,že hráči který začínají hrát se pak budou ptát dnešních hráčů jaké to vlastně bylo,když si hrál ten Singleplayer na vlastním PC,kdy si chtěl,kde si chtěl,jak si chtěl.Hlavně si zaplatil pouze jednou a to za hru.Her navíc bylo mnoho a dost se odlišovaly.
    Doba temna?
  • DLC je sračk*. Kdysi se tomu říkalo patch jak tu někdo správně poznamenal, pak datadisk, a to mělo byt za peníze aspon obsah a uroven.. ale dnes zaplatíš hromadu peněz za velký hovn*.
  • Jakmile vidím naspáno free to play, tak mě hra okamžitě přestává zajímat. Nesnáším tento novej trend a doufám, že umře tak rychle jak se objevil. Smutné je, že se k tomu přidalo i Valve :-(
  • Dělali jen průměrné hry a navíc jen FPS kterých je na trhu už takhle až moc. Jejich tituly mi tedy chybět nebudou.
    • No ty bys nám tedy taky nechyběl. *11*
    • jindra.veliky
      treba FarCry a prvni Crysis (warhead) co patri mezi jedny z nejlepsich FPS...
      • ma pravdu rezatec.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit