Přejít na výpis diskuzí
Čtenářská recenze: Call of Duty: Black Ops
30.12.2010 | Redakce Games.cz
279 příspěvků
-
dramaturgie? spíš režie či narace, ne?
-
neda sa to nazvat sracka je to jeho nazor a ja ho respektujem!!!A keby sa mali vivijat hry len podla recenzentov a nie konzumenotv tak bi uz hry asi nexsitovali
-
No jo no, necelé tři éčka. Ještě že nejsem impulzivní.
-
stale sa divim nad tym ako mozu autori vyprodukovat taku "sracku" a aj tak stale bude mat milionove predaje?
to naozaj nemaju tie ovce sudnost aspon trochu? -
nene byl to starej dobrej half-life :-P
-
jen tak mezi nama,COD neni jedina akcni hra :-P a to ,ze se nekomu nelibi COD neznamena automaticky ,ze hraje hry z dob amigy apod :-P
-
tak to jsi nehral prave ty nejlepsi dily (COD 1 a 2),pak uz to slo z kopce,tedy alespon pro me.Ale kdyz se to nekomu libi ,tak je to jeho vec,presvedcovat ho o tom ,ze je to furt to stejny v blede modrym za plnou(a hodne vysokou) cenu nebudu. :-)
Osobne mam radsi fps ,kde clovek musi apon trochu premyslet a ne jen tupe strilet a kdyz uz si chcu bezhlave zastrilet tak si radsi pustim Serious Sama :-P. -
Az na to, ze recenzi nepsal profesionalni recenzent, ale prave ten hrac....
-
devilfiend: No defakto jsi se chlubil uz tim, ze se pohybujes v oboru herniho vyvojarstvi, takze je velka skoda, ze nehces napsat, na cem si treba pracoval. Ono je to dost podstatne, clovek hned vi, s kym ma tu cest...
-
Ako mozete porovnavat 2 presne take iste hry MW2 a black ops konkurencia predsa MW2 neni
ano aj mne sa MW2 viac pacil ale konkurencia pre black ops to neni.Konkurencia je predsa Medal of Honor aj ked to tak nevizera.A Battlefield Bad Company 2.:D niekde som cital ze recenzenti su casto blbsi ako hraci niekedy to je aj pravda!!! -
Z mého pohledu by to nemusela být až tak špatná recenze, kdyby ji autor nerozděli na odstavce špatné, horší, ještě horší a jsem tak znechucen, že zkritizuju i tohle. Kdyby se autor zaměřil i na světlejší stránky (byť třeba v jednom odstavci) a nezmiňoval je až ve verdiktu, tak bych mu tu kritiku i odpustil. Samozřejmě je vidět i trochu amaterská práce s jazykem, ale to se dá odpustit (kromě těch pár slov, které v odborných článcích opravdu nerad vidím).
-
Nejsem ten typ cloveka co se chlubi. A dokazovat nic nepotrebuji, kdo neveri at neveri, me to nijak vadit nebude ;)
-
ta recenzia je na pi..... ale snaha sa ceni sam by som to nenapisal lepsie
-
No právě, nehrál jsi jedničku ani dvojku ...
Treyarch stál a vždy bude stát ve stínu Infinity Ward.
CoD byly vždy přemrštěné, ujeté, prostě totally insane, ale díly od IW byly jednoduše lepší už jen v tom, že tihle chlapíci přišli se vším jako první, Treyarch to jen okopčil (a ani ne pořádně).
Například, kdybych si měl teď rychle vybavit, co se mi na posledních dílech od IW nejvíce líbilo, byl by to soundtrack - hlavně durhý díl Modern Warfare (Hans Zimmer). Vlastně to je takřka jediná věc, kterou jsem si ze hry odnesl... -
stejném enginu jako Modern Warfare 2, která byla naopak velice pohledná: TO JE VTIP?? Nevim ale uniformy které se lesknou jako z kovu sem opravdu neviděl a mazat si marmeládu po obličeji NE *11*
-
devilfiend: No on totiz termin herni vyvojarstvi hlavne vubec neexistuje. Kdyz tvrdis, ze se v oboru pohybujes, mel bys byt schopen to nejakym zpusobem dokazat, nebo aspon rici na cem jsi pracoval a tak (to se nechces ani pochlubit? Kdyz uz to tak pekne zminujes, ze pracujes v hernim vyvojarstvi?) :)
-
To mas pravdu o tom zadna. Kdyz se podivam treba na Bad Company 2 to byl ten stejnej problem...
-
Nikdo nemluvil o tom, ze tomu tak někdo rika, ale ano, je to herni vyvojarstvi. Chces-li tomu rikat treba "tvorba videoher", to je preci jedno ne? rika se, ze pracujes v hernim průmyslu. Hrátky se slovy :). Řekl jsem, že se v tom pohybuji, netvrdil jsem tedy nic co píšeš, takže se k položené otázce nebudu vyjadřovat. A nemysli si, nechci tu dělat chytrolína, na to je nas tu trochu moc ;)
-
Když pominu, že to mohlo být trochu okořenější ta recenze, tak s autorem naprosto souhlasím. Na MW2 bylo aspoň znát, že to dělal původní, opravdu profesionální tým. A dokázal aspoň vymyslet opravdu dech beroucí momenty k načatému příběhu. Black Ops je titul opravdu tuctový a bylo v něm spousta chyb a věcí, které tak důležitou věc jako je atmosféra, kazili a bortili. V profesionální a především PLACENÉ sféře her je Black Ops KATASTROFA! Grafika je na dnešní poměry vyloženě hnus. (ikdyž s limitací enginu, který vznikl, jestli se nemýlím, z Quake enginu někdy v roce 2003 a stále se používá) Nezajímá mě, jak náročné je vytvořit modely a textury. Já se chci bavit. A hru jsem dohrál vyloženě z nudy a zvědavosti na rozuzlení vcelku slušně vyhlížejícího příběhu. Opravdu se nedivím, jestli někdo přirovnává tento díl k sérii Moorhuhn. Slušné východisko bych viděl alespoň v pokročilé fyzice a destrukčním modelu, který by rozhodně potěšil víc, než jen létající bordel a třísky. Nikdo zaujatý tu není, CoD mám rád, ale Tryearch se májí ještě hodně co učit na to, že si berou pod svá křídla takovou značku jako je Call of Duty. -> 6/10
-
Možná by měl autor jít do... se svojí recenzí a nechat prostor normálním lidem, kteří se už odporoučeli od Soníka a mají zkušenosti s akčními tituly.