Přejít na výpis diskuzí
Čtenářská recenze: Call of Duty: Black Ops
30.12.2010 | Redakce Games.cz
279 příspěvků
-
Bavil jsem se s par kamosema o tehle hre a vsichni jsme se shodli ze nas to bavilo + - stejne jako MW2. Nechapu, asi jen proto ze je to od Treyarch tak to bude kazdej druhej nenavidet. Haters Gonna Hate!
-
Inak len tak medzi rečou, skúšal som pridať sem vlastnú recenziu a tak trochu (dosť) ma prekvapil fakt, že počet znakov je obmedzený na 10000. To sa potom ani nečudujem, že sa tu nemôže objaviť skutočne kvalitná čitateľská recenzia.
-
"Počet fanoušků Games.cz na Facebooku se zvedl o další stovku, což znamená, že vydáváme další čtenářskou recenzi, jak jsme na začátku slíbili. A pořád platí, že k tomu do budoucna přistoupíme pokaždé, když se počet našich fanoušků na Facebooku zvedne o 100. A nyní již recenze od jay.jay.13 (původní znění najdete zde)."
wtf? jdětě se bodnout! -
CoD 20 tímhle tempem už nebude 3D ale jen plošinovka ve které budou z poza keřů a zdí vykukovat nepřátelé a my je budeme kosit po milionech.
-
Tak ono se některým nelíbí že lidé plivou na Treyarch? A čemu se divíte jediný co se jim povedlo byl datadisk UO. Všechny ostaní díly byly dost špatný nikdy nepřišli s něčím novým všechno jen kopírovali od ostatních. Třetí díl byl sice fajn ale ve chvíli kdy jsem při hraní zjistil že autoři vypustili ruskou frontu která mě vždy bavila o trochu víc než ty ostatní tak se po chvíli dostavila nuda. Potom tu máme pátý díl a jejich pokus o další 2.sv. válku kde jediná mise která se mi fakt líbila byla ta v oceánu v letadle a to je dost málo. Sice vsadily na změnu prostředí a dali do hry pacifik ale obnovování nepřátel bylo už nesněsitelné a hra vás nikdy nenechala chvíli zastavit a třeba se ji kochat okolím. No a poslední díl ten už dotáhli po úplné demence. Díly od Infinity Ward sice také v posledních několika letech nejsou nic moc ale pořád jsou lepší než to co předvádí Treyarch. U většiny ostatních firem je celkem normální že pro nové díly značně vylepšují nebo dělají úplně nový engine tady to ale neplatí a už je to dost trapný. A vy se pořád divíte proč lidé na Treyarch plivou? Vzhledem k tomu co předvádí je to oprávněný postoj. Jediná naděje pro další díly CoD je ten nový tým co byl do projektu přibrán ale to asi moc nepomůže i když uvidíme no. S každým dílem si říkám že už to snad ani nemůže být horší ale opak je pravdou. Víc nepřátel, víc výbuchů, víc munice co sebou tahnete a tohle všechno a plno dalších věcí z toho dělá směšnou komediální hru při které jen kroutíte hlavou a nevěřícně koukáte na to jak se ještě tahle značka dá skazit.
-
No tak účel to splnilo, článek přilákal řadu diskutujících (=bakšíš), autor vyjádřil svůj názor, ale co je nejzajímavější, to je to kvantum emocí, proti kterejm je Ordinace v Růžový zahradě společně s románama Danielle Steel (či jak se to píše, ta pinda s tim Prstýnkem a atd) jen slabym čajíčkem. Vivat CoD8,9,10,...20!
Protože některé série nezemřou, dokavaď se nevypaří hmatatelná hysterie. -
System Shock 2. Dvojtečka.
-
hra to není nejlepší ale je mi jasný že autor recenzent nebude...
-
Mozna to hrajou dokonce, protoze videji ty penize co to stalo? Taky neodchazim z kina, kdyz se mi na tom filmu neco nezda a to je listek podstatne levnejsi nez hra.
-
OK, zkusim a uvidim *3*
-
Naprosto s tebou ohledne nazoru na kritiku Treyarch souhlasim! Hru jeste nemuzu ohodnotit, ale pripada mi tez, ze kazdej na to plive, jelikoz to jsou prave oni...
-
Nechapu. Hra neni vubec spatna. To ze v ni nejsou nejake novinky a nema to extra strhujici dej, jeste neni duvod davat 3/10. Kazdej je chytrej jak radio a kritizuje Tryarch . Ale kazdej si to zahraje az do konce. TO samy je s Mafii 2. Tenhle COD je lehky nadprumerna hra. Zadny propadak ani nic podobnyho. Propadak je podle me NFS. TO je absolutne o nicem.
-
No ja celkom nerozumiem tomu, ze preco niekto si vobec nainstaluje hru (uz siedmy diel) zo serie, ktora podla nazoru dotycneho je stale o tom istom a ktorej styl hrania mu absolutne nevyhovuje, potom si to zahra, zase skonstatuje, ze je to o tom istom a ze ho to nebavi a este sa nad tym aj cuduje a rozculuje. Samozrejme nazor na hru respektujem, len tomu celkom nerozumiem, pripada mi to ako samonasieranie. Predpokladam, ze autor ma uz preobjednany dalsi diel z tejto otrasnej serie.
-
Skvela recenze, Tryarch opet ukazuje, ze moc neumi, ale prekvapive dokaze z pacifikovat masu, ktera bez skrupuli a vulgarne napada autora textu.
-
Len preto že má niekto iný názor ako ty mu musíš nadávať? Ja som sa neskutočne nudil už pri MW1 (to bolo posledné COD ktoré som hral). Ďalšie diely by som nechcel ani keby mi za ich hranie platili.
-
Autor má pravdu,hra je pejchovina,u mě 2/10 *10*
-
autor je debil a zkurvysyn dohromady
-
je mi te lito,vazne.Za prve nemusim byt kuchar ,abych mohl rict ,jestli mi neco chutna nebo ne,to samy s hrama,filmama apod.
Grafika BO uz vazne neni nic extra,nerikam ,ze je hnusna,ale uz je davno za zenitem.
A to ,ze COD povazujes za to nejlepsi z akcnich her je mimo me chapani.Pochopim ,kdyz to nekoho bavi,ale tvrdit ,ze to patri k tomu nejlepsimu ,to musi byt clovek bez kousku soudnosti nebo toho moc nehral.
Jo a nejakej ten model,texture mapping a rendering uz jsem delal,i kdyz ne v tom "hernim vyvojarstvi"(tenhle vyraz slysim prvne :-D) takze nejakou predstavu o tom jakou to da praci mam :-D....tady jde spis o to ,ze vydavaj v podstate furt jednu a tu samou hru na stejnym enginu ,zmeni par zbrani,nejake nove mapy a radoby pribeh a vuala mame novou hru za plnou cenu. -
páni, totálně si mě rozcupoval náporem svých argumentů. Zamyslim se nad sebou :-D Není nad věcnou a civilizovanou diskusi!
-
uzasny,jeste neco podobne duchaplneho nam chces sdelit?...fakt demence