Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fallout ani nikdy nebyl něak o příběhu hlavně né o tom hlavním příběhu ten byl hodně bečkovej.

Bylo to hlavně o hratelnosti a o prostředí kdy se cestovalo pustinou a vždy vas v ní potkalo něco zpříjemnujicí cestovaní mezi městy. A pak hlavně ty města ktera každé vypadalo jinak a hlavně se v něm řešili jiné věci plus se ješště vzajemně ovlivnovali volby...

Mohl jsi byt otrokařem pak jsi to měl ale napsano na čele...mohl jsi se stat šampionem v boxu a pak ti všeci ve měste řikali s respektem třeba Velky zly hajzl. Dokonce jsi mohl podvadět a do boxerek si dat "kovadlinu" To pak vedlo že každý ten pruchod hrou měl trošku jiný a pak ty debaty mezi hrači co byli překvapeni jak vše muže mít jiné řešení.

Pak jsi tvurci uměli udělat legraci samy ze sebe a to hlavně v druhém díle....a tenhle ten mix dělal Fallout tím čim byl...Ano je to i trošku nostalgie ale nabizí něco z tohoto 4 díl ??
  • Ty potřebuješ Ježíše!
  • https://www.youtube.com/watch?v=jz9w0wv9EBw
  • Taky jsem říkal tomb rajdr, když jsem nevěděl, jak se to správně vyslovuje. Pak jsem to zjistil a přirozeně jsem to začal říkat správně.

Ale tak pokud tyhle zhůvěřilosti zůstanou doma, je to ještě dobrý. Horší je, když naši čačtí profesionálové vyrazí třeba na E3 a občas je vidět, že rodilí mluvčí trochu tápou, co se jim vlastně snaží říct. Přitom správnou výslovnost už dneska napoví i blbej Google Translator...
  • Fallout nemá "uvěřitelný svět", nikdy ho neměl a je otázkou, jestli se o něj vůbec někdy snažil.
  • Pro tebe to není Fallout, pro jiné je.
  • A seš si jistý, že sis po třech flaškách absinthu nehrál s něčím jiným? *4*
  • Já bych tyhle fiktivní rozhovory zakázal pod pokutou pěti set víček aspoň.
  • premejslim, jestli tohle video bylo k necemu dobry, pze nic noveho se neukazalo. Ti co to hrali, vsechno uz vi a ti co ne, mohli videt ten prvni gamesplay s Radkem Fridrichem tusim, kde bylo ukazano to same.. takze za me docela zbytecnost.. navic host mlel sem tam blbosti, zvyseni rychlosti u vudea je docela nutna, pze nez se ten clovek vymackne, je zejtra (jeste kdyz porad opakuje ty otazky aby mel cas na rozmysleni omg)
  • No dobře, ale neviděl jsem video, kde by ses coby fanda série veřejně pokoušel o rehabilitaci posledního, přinejmenším rozporuplného dílu. Navíc tomuhle člověku asi nebylo v roce 2008 10 let a anglicky občas něco vysloví správně. Ale chápu, že v tomhle asi zbytečně rýpu.
  • Bavis se o te stejne firme, ktera udelala jedno nejlepsi fps postapo vsech dob - Terminator Futureshock? :-D Ach ty deti *1*
  • alea206
    Engine Van Buren byl koupený firmou, která dělala Gamebryo.
    http://www.ign.com/articles/2017/01/27/obsidian-ceo-reveals-fallout-3-that-never-released-a-ign-unfiltered
  • Až si nastuduješ základní pravidla kritiky a logické klamy, tak přijď.
  • jamar28
    S tou výslovností....Já taky říkám "falout". A víš co? Dokonce říkám i "kal of duty" místo "kól of ďjůty"

A dělá to tak většina lidí, které znám. Je to tak proto, že když jsme tyhle série poznali, bylo nám třeba jen 10 let. Anglicky jsme uměli prd, tak jsme to četli, jak nám huba narostla. Myslím, že u her je to běžné. *4*
  • Na svou dobu byly F1 a F2 dobry, ale kdybych si ted mel vybrat, co mam hrat, dam prednost F4.
  • Az budes uspesny jako oni, tak prijd :-).
  • Fallout Tactics je muj nejoblibenejsi Fallout
  • Kdo nehral F1 tak nemuze ukazovat F4? A proc?
  • 0011
    Hej 11 používám já když píšu nepřihlášený! Ale taky jsem se zasmál +1
  • Paulcz
    https://www.youtube.com/watch?v=bvHE2Scq4Ms :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit