Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ne, aby pochopili, ze jejich hate prameni z ignorace.
  • Vůbec neví no.
  • Samozřejmě se to nemusí líbil každému. Ale je to klasická Bethesda - tj. velký otevřený svět, spousta úkolů a věcí k objevování, ale na survival člověk musí řešit, co bude jíst/pít, jak v divočině přežije, takže najednou začne mít velký smysl, jaké perky si člověk vezme a jak bude postavu rozvíjet. Na normální obtížnost na vývoji postavy zase tak moc nezáleží a RPG prvky ustupují do pozadí.

Ale samozřejmě, nějak diametrálně odlišný zážitek, než Fallout 3 nebo Skyrim, to nenabízí. Je to prostě hra spíš pro fanoušky Bethesdy, než starých Falloutů.
  • Tych hlodov je tam viac. Chapem ze dnes je doba dezinformacii a v novinarcine a celkovo spravodajstve vedie diletantizmus ale niekedy je to uz moc. Okolo 28 minuty tam padaju perly ako ze Bethesda vystavala F3,F4, Oblivion, Skyrim na engine nedokonceneho F3 - Van Buren ktory podla toho hraca asi upravili/dokoncili. Ale hlavne ze to ma nacitane. Mimochodom bethesda po Daggerfalle/Skynete sa vzdala vlastneho Xnginu a kupila/licencovala Gambryo na ktorom bezal prave Morrowind/F3/FnW/Oblivion. Neskor ho silne modifikovali a nazvali to Creation Engine a na nom uz bezi F4 a Skyrim. No uvidim coho sa este dockam.
  • No jak po 20 minutach řekl že nehral první a druhy Fallout tak jsem to vypl *16* *16* *16*

Protoze do tech 20 minut o prvnich dilech mluví jak jsou propracované a že to má načtené...

Ten kdo nehral první Fallouty tak vubec nemuže vědět o čem ta hra je a pak to bere jako FPS...ja nehral ještě 4 díl a to z toho duvodu že mi Fallout připomíná nejmeně ale protože jsem ho nehral nemohu ho soudit.

New Vegas je ale nejlepší díl tedy spolu s prvním a druhym dílem :D
  • To se mam jako 40 hodin nutit a pak to prijde? Ja se nutil jen 10 hodin a pak jsem to odinstaloval. Mozna to byla ta chyba.
  • Moc dobrá hra. Na první pohled to není moc poznat, ale dejte 40 hodin na survival a uvidíte sami.
  • Co lidi potřebujou, je záchod...
  • Jo. Bethesda sama by potřebovala osvětu. ;D
  • jeanczarny
    aby věděli, čemu se vyhnout a proč?
  • flash789
    Osveta her od bethesdy je dobry napad, plno lidi to potrebuje jako prase drbani.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit