Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Březen, na MassEffect vlezem:)
  • Mayuri12
    Už je to tady. Ať mě všichni hateři políbí muj bílej zadek Mass Effect je prostě boží hra zrovna jsem (trochu opožděně) dočetl knihu Mass Effect Zjevení a naladil se opět na tu správnou vlnu. Už mě ani nerozčiluje to trollování u každé očakávané hry takže ještě jednou dohraju ME 1 a 2 a pak 9. března rozbiju prasátko a jedu na nákup. Jůůůůůůůůůůůůůůůůůůhejjjjj
  • takze cestina nakonec bude xzone to ted potvrdil v den vydani
    • Nie v deň vydania, ale okolo: "Čeština bude k dispozici okolo dne vydání hry v ČR!"

http://xzone.cz/forum.php3?predmet=2763&druh=hra&vsechny=vsechny#1108
      • tak jestli ten den nebo druhy je skoro jedno xD
        • Co kdybyste se lidi zkusili naučit anglicky? Přece jenom hraní her typu ME je obrovská příletižost jak se procvičit *7*
          • ja anglicky umim jen sem tu psal ze tu bude ja to stejnak budu hrat v anglictine jako minule dily (tam byla divna cestina a uz sem si na to zvykl)
            • jenze my mluvily o ME2 ja jsem rad za ME3 urcite ji zkusim kdyby mi neco uniklo ale hrat to budu i tak v EN
            • taky budu hrát v EN, nicméně je dobře že to vyšlo česky, ta fanouškovská základna je obrovská a neangličtinářu v ní jsou mraky.. pro ostatní: jen ať se tu nerozjíždí zase zbytečná diskuze typu, jak divná je CZ, buďte ku*va rádi, že nějaká je.. a jestli reapers jsou smrťáci, to to fakt tak vadí? vždyť slyšíte zvuk, kde postava jasně říká reaper, nebo to hrajete bez něj? závěrem, velký respekt překladatelům, psal jsem to na xzone, píšu i zde
            • tak furt lepsi nez sekacky
            • Hairy_Ass
              Mně na češtině vadily hlavně ty počeštěné názvy, jako třeba Smrťáci - vůbec mi to neznělo hrůzostrašně (navíc mi to připomíná kašpárci *1*).
  • vypadá to fakt kulervoucně, v březnu budu mít velký potíže jít ráno klikat do worku a nezůstávat doma s fiktivní nemocí
    • Mně hrozně vadí to barevné zpracování všech dílů. Nevypdla jim tam úplně zelená? Upozorňuji, že jedničku jsem dohrál a akční dvojka byla od RPG hpodně daleko. Snad to trojka zpraví. Ale ty barvy?!?! To je hnus velebnosti.
      • Mayuri12
        ???? Cože
      • Veskoslav
        Musíš mít kvalitní monitor a správné nastavení barev:-D
        • sRGB profil a barvy jsou i tak hnusné. Přepálený kontrast a divná barevná paleta.
          • Ocividne vec vkusu. Me se oba dva dily libily a zvlast osvetleni v urcitych situacich (treba vychazejici slunce nad planetou atd). Nerikam,ze je to kdovijak realne,ale na grafiku a barvy by me fakt nenapadlo si stezovat.
  • Tak tahle vypada akcní-sci-fi-rpg.To prvni video newim proc uplne ME1 feel.A je to spise 4ackovy titul Epic jako vzdy.
    *5*
  • mass effect 3 bude mít češtinu! Paráda Paráda.....paráda *4*
    • tak to si ho i koupím jako jedničku *1*
  • vždyť já s tebou souhlasim, taky budu hrát v EN, jen se bojim, že se tu rozjede klasicky nevděčná diskuze, že bude beztak čeština v ME3 na ****, místo toho aby byli lidi rádi, že ji mají, that´s all folks
    • tak to souhlasim to je pravda muzou byt radi ze neco dostanou nekteri uz na xzone nadavaj
      • právě, což je dost úlet.. bych pak měl vyloženě chuť jako překladatel něco dělat
        • presne treba ja jsem si objednal sberatelku hned jak byla oznamena a nezrusil sem ji ani kdyz rekli ze tam bude origin mam na nem BF3 a nebyl zadny problem a co dnes nekrade informace
          • tak tak, z originu taky nemám 2x radost, ale to neznamená, že si kvůli ní nezahraju ME3, a už vůbec to neznamená, že bych kvůli němu rušil svou objednávku sběratelské edice ;)
    • pardon, překlep, patřilo uživateli Calwin ohledně CZ
  • Jazz
    *1*
    • Cahir
      Tomu říkám kvalitní příspěvek do diskuze!
      • Hodný intelektuální vyspělosti přispivatele *3*
  • Chtel jsem se tady na videjka mrknout,ale 29 sekund reklamy pretrpet nechci. Jeste ze na http://www.masseffect.com/ zadne reklamy nemaji *14*
    • ales.smutny
      On je tam takový velký křížek nahoře v rohu a ten to cca po sekundě až dvou, dle vašich reakčních schopností, vypne...;)
      • Tak to je zrada. Vybavuju si,ze donedavna se na spodni liste objevovalo po par sekundach "tlacitko" preskocit reklamu a ted je tam misto toho krizek? Dobre, ze to vim, tu reklamu co vam tady ted bezi bych nejspis dele sledovat nezvladnul *4* .
    • Mayuri12
      Víš že se reklama dá přeskočit že?
  • vypada to fakt paradne .. ale radsi jsem se podival jenom na useky, nechci si pokazit veskere prekvapeni :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit