Přejít na výpis diskuzí
Čtveřice videí s filmovou stopáží nabízí pohled na hlavní prvky Far Cry 4
15.10.2014 | Petr Poláček
65 příspěvků
-
ten nick ti sedí, nemeň ho troll.
-
Čo som urobil? tí trollovia už ani rozprávať nevedia, si už sami vymýšlajú inkoherentné slová.
-
Ale nehraj sa na obeť ty tajtrlík, čo vyhľadáva pozornosť, veď ty ani nevieś čo to sebareflexia je.
-
@Mato,
Ja som arogantny diskuter ???
Napisal som jednu jedinu otazku, nepisem komentare k hram takmer vobec a raz sa spytam lebo ma zaujima ci som sam koho to netankuje.. a hned som oznacovany za trolla, arogantneho diskutera a este neviem co..
Kamarat moj, spametaj sa.. seriozne, trocha sebareflexie nezaskodi. -
Nebudes ty ten cikan od Kosic ???
Co jezdi na tem BMW s 300 tisic km
*12* -
spis tebe, taky mistni freak... pečenej vařenej
-
pozor!! Mato si zabatloval a už spí jak dudánek
-
ideal customer right here
-
ty si fakt místní atrakce, zrzek pihatej malej i v RL
-
amen
-
koukal jsem to jen par minut, dýl jsem nevydržel, a i tak mi IQ kleslo o 10 bodu.
level of retardation needed to play this game: full. Tvl zamyslete se nad sebou, jste to prave vy co tohle budete hrát a dokonce si to predobjednavate co kurvíte herní prumysl. -
chtelo by to nejakou pc only strilečku jako byl první Crysis, tyhle kraviny z konzolí jsou trapné
-
Ty si si kúpil watch dogs za 400kč alebo ako to mám chápať? Ináč s tebou súhlasím, prvotný dojem najmä z videí a tak podobne bol skvelý, a zo začiatku to vyzeralo byť na kvalitnú akciu v otvorenom svete ale postupom času som zistil, že to je len akási tupá nahrážka a mix assassins creedu, far cry a splinter cellu. Do dnešného dňa som tú hru nedohral. Som tak možno v prvej tretine hry.
-
Hele, můj názor na tu hru byl naprosto stejnej, dle videii (ano opravdu, dle videii) jsem si celou dobu říkal, že to určitě není tak špatná hra a tudíž nevím, co proti ni všichni mají.. Ale toto se dělo jen do té doby NEŽ JSEM SI TO KOUPIL a sám zahrál. Ano, ze začátku mě to nadchlo, krásný svět, zajímavý hacking a mnohem více, ovšem již po pár misích mě to začalo zklamávat, auta se zde řídí opravdu špatně (nemluvě o destukčním modelu, který je taky hrozný), ale to není určitě vše. Pravdou je že sám nedokážu říct, proč mě to již nebaví. Jen můžu litovat, že jsem si za těch 400Kč radši nekoupil třeba Skyrim.
-
Nechápu co většina lidí proti WD má...podle mě to byl dobrej prototyp nový značky a jestli bude druhý díl rád si ho zahraju
-
Měl jsem i fc3 a v podstatě jsem byl spokojenej. Snad to bude v pořádku i teď :-)
-
Já býval zapřísáhlej konzolista (saturn, ps1, ps2) a na gamepad jsem nedal dopustit. Nedám ani dnes, mám bezdrátovej xbox ovladač na pc a přes domácí kino na 46" tv luxus hraní, ale ne na fps...tím nechci podceňovat hráče s gamepadama, ale myš a klávesnice je pro mě na střílečky nepostradatelná a tady v těch videích je to zkrátka ďes...jako by nám někdo hrál na poslední model kytary, aniž by na nějakou vůbec uměl hrát :-)
-
Taky mě to vůbec nezajímá, stejně jako novej unity ..... furt to samý dokola. A dneska vydal ubisoft zprávu, že hrací doba bude 15- 60 hodin nebo jinými slovy 15 hodin ti zabere příběh 45 hodin sbírání sběratelských předmětů furt dokola
-
Jestli máš předobjednanou pc verzi, tak jseš docela optimista. Jinak od Ubisoftu nebrat nic ! Jsou to hajjzlové
-
pri kazdy ukazce(prezentace) kde se miri na gamepadu se me vzdycky otevira kudla v kapse,to je jako divat se na retarda *5*