Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • co to meles? lepsi grafika tak mozna pri prechodu z toasteru 3 na topinkovac 4.0 ,ale na pc je to porad stejny...pribeh zahranuje jen minoritni zmeny,kostry pribehu je furt stejna,postavy jsou zalezitosti pribehu,takze opet jedno a to samy,co pred rokem,gameplay je nachlup stejnej a stejne tak uplne vsechny ostatni gameplay mechaniky...
  • Mato1987
    Som sa do nikoho neoprel, len som jednému arogantnému diskutérovi vysvetlil ako sa veci majú.
  • Tvůrci FC hulí kvalitní matroš
  • Mato1987
    ty si riadny mugi *2*
  • Já se na FC4 těším ale poslední dobou mi to připomíná víc a víc 3ku...
  • Stejná grafika, stejný level design, stejné animace, stejné mechanismy, stejný jízdní model, stejné plachtění... *7*
  • ubisoft zase? watch dogs PC megafail ? downgrade grafiky na impotentni konzole ? SHORRTE DEVvKY navzdy *10* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Kdepak kdepak hry od Ubisoftu nebrat. Smrděj mi totiž nulovou optimalizací pro starší stroje. Zatímco i třeba takový grafický skvost jako je Witcher2 mi běhá jak víno, FarCry3 jsme nedokázal rozběhnout nad 10 FPS.
  • ucho
    já u něj vidím jen svou reakci, trolly a hlupáky mám vyfiltrovaný :)
  • ucho
    tak to máš jednoduchej život :)
  • Psychotic
    Jo.
    Jen lepší grafika, jiná mapa, jiný příběh, jiné postavy, jiný gameplay, jiné platformy a jiné všecko ostatní, ale jinak je to úplně stejný. Vyžírkové líný!
  • xH4wK
    k.
  • xH4wK
    Mne lezi v zaludku ubisoft.. ;)
  • Mart9
    Jak tě to může nezajímat? Vždyť tam budou sloni jako vražedný nástroj! *1* *1* Hra desetiletí *1* *16*
  • nemám co ignorovat mě to jen přijde úsměvné že npíše cca 10slov nebo kolik a je tu pod tím několik odstavců :D ale v pohodě jsem asi reagoval špatně to spíš ten Mato se do něj opřel *1*
  • ucho
    to jsi vyčetl kde, že se to někomu nelíbí? je to normální reakce na to, co psal. tys taky nějak reagoval. proč jsi to neignoroval ty, když se ti to tedy nelíbí? trochu pokrytecké myšlení ne? :D
  • on tu napíše pár slov a vy se tu z toho můžete zblaznit *1* když se vám nelíbí co píše tak to ignorujte nebo je to pro vás moc těžké? *2*
  • ucho
    Však si hry od ubisoftu nekupuj, klidně FC4 ignoruj, klidně ignoruj všechny hry od Ubisoftu. Na to, jak tě ta hra nezajímá, ti nějak moc leží v žaludku...
  • Mato1987
    Asi sa ťa to dotklo až nejako príliš, tak ti na oplátku odporúčam navštevovať web, ktorý si hovorí sector, tam ťa za gramatiku určite nebudú kritizovať a určite tam zapadneš veľmi rýchlo, o tom nemám takmer žiadne pochybnosti.
  • xH4wK
    Prepac.. ale ked sa kopa hracov PC verzie stazuje a oni slubia patch (Ako UBISOFT, nie ako individualny ludia) a tento slub nesplnia, tak si od nich nekupim logicky dalsie hry pretoze u mna ich slovo neznamena nic..
    Neviem ale ked ty slepo kupujes hry od studia ktore ti klame do oci tak prosim.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit