Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ta hra nema nic co by me bavilo,je to totalni stupidita nic jineho ta hra neni,nuda nuda campink kretenzmus a zas nuda
  • Jakej trolling. Myslim to vazne, za 20 dolaru je to tvoje.
  • Souhlasím i nesouhlasím zároveň. To že hra není určená pro kompetetivní hraní rozhodně neznamená že je špatná , ale to platí i naopak. Pravda ale je , že hru určenou a vyladěnou pro kompetetivní hraní si můžeš v klidu zahrát jako casual hráč (s dalším casual hráčem), ale pokud by si měl nějaký hráč kompetetivních her zahrát casual hru tak by si nejspíš vytrhal vlasy.
  • To ze hra neni urcena pro kompetitivni hrani je spatne? Pro me je napriklad starcraft2 sra*ka preve z toho duvodu. Si radsi zahraju Rise of nations s datakem nebo supreme commander nez starcraft nebo warcraft. i BF2 sem vzdy hral pro zabavu a ne pro kompetitivni hrani.
  • Shaker
    taky bych se toho s klidem zbavil, ale mam tam i dalsi hry :(
  • Shaker
    :D to je... ne, ja proste z tohohle nemuzu :D
  • jendabek
    No nevím, já bych BF3 taky klidně prodal (Back to Karkand) - klidně se ozvěte. Pro mě ta hra přes všechny vymoženosti nemá koule a hraju místo toho skoro každý večer Bad Company 2, které mi přijde zábavnější, stylovější, efektnější, přehlednější, po všech stránkách plynulejší, s lepší destrukcí a zvukem, bez Battlelogu a pro mě osobně i lépe navrženýma mapama. Vyhovuje mi taky jakoby mírná nadsázka (hlášky vojáků, přehnané animace atd). BF3 mi přijde celé nějaké frustrující, chladné, s chaotickým UI, s násilně začleněnými herními prvky (rozmazání, odlesky sniperů atd), otravnými zvuky (hlavně ty odrážející se kulky v blízkosti), s debilní opakující se animací smrti, otravnou modrou saunou po každém kole a z mého pohledu nepraktickým a nesmyslným Battlelogem. A celkově na mě působí odtažitě a prvoplánově, oproti vypiplanému BC2. Tolik má reakce na údajný trolling.
  • ..mas pravdu.. to ze se ti to nelibi a vyjadril jsi svuj nazor neznamena ze jsi trol.. ale jini si tu hraji na vedce.. jejich vec..
  • Trolling is an art. A tohle se ti opravdu nepovedlo *1*
  • BF3 je proste best a predpokladam ze se to dlouho nezmeni nejspis az do BF4
  • God-of-War
    Copa Planet Side 2.. ale Dust 514 je pěknej masakr!! Battlefield je proti tomu hodně směšná hra.
  • Nechce nekdo koupit muj BF3 premium account? Stejne tu sracku nehraju.
  • Veskoslav
    Pravda:)Sebemasivnější bitva nemůže být dobrá, když hráči se chovají jako dobytek na porážce.
  • JohnyTheZik
    Ac se tomu asi neda ubranit, uplne bych ty hry nesrovnaval.. Hraju oboji, ikdyz se priznam, casteji BF3, ale aspon u me to neni o tom, ze by ta ci ona hra byla lepsi, ale spis je to odlisnej pocit ze hry, na co mam zrovna chut a na co ne, tzn. nevybiram si lepsi hru, ale vybiram si zcela odlisnej zazitek..
    A co si budem namlouvat, masivnejsi bitva != lepsi bitva (resp. neplati vzdy)..
  • To určitě ano, ale stale to neměni nic na tom co jsem napsal :p
  • No možná kdyby milé EA vypustilo podporu pro modderskou komunitu, tak by jsme se možná nějakého competitivního módu pro BF3 dočkali. Ale EA by nesměla být taková K. u. r. v. a!
  • Vrook
    Tak hlavně že to víš ty *15* *15* *15*
  • Veskoslav
    Nemá cenu. To je místní trol......
  • vtipálku
  • myslíš tu repetitivní pay2 win hru se špatnou grafikou, kde tvurci nemaji poneti jak se dnes vede valka (natož v budoucnu)? ok

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit