Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Popravdě na BF3 se mi práší. Poslední dobou ho jasně strčil do kapsy Planet Side 2....Nejenom, že bitvy jsou mnohem masivnější, ale i funkce velitele tam k něčemu je.
  • Stane se :D
  • Dole pisu, ze se mi to libi, to ze to je vse peclive pripraveny jsem jen tak chtel poznamenat :)
  • Nevidel a je mi to jedno. Ja jsem chtel jenom napsat neco alespon trochu oskliveho protoze ty jsi chtel napsat neco oskliveho a to je cely.
  • Podle mě to zbytečně moc hrotíte... neměli byste u těch her sedět takovou dobu :) Já si BF zahraju více méně kdykoliv rád, když se sejde pár kámošů, tak je to sranda :)
  • Videl jsi Making of minuleho traileru? Pak bys vedel, jak tyhle "strasne spontanni" trailery jsou spis film
  • na videu mi nepřijde vůbec nic zábavného

realistická hra má být o tom, že musíme na 100% používat hlavu
    arkádová hra má být o skillu

A kde leží BF3... to má i dobré arkádě světelné roky daleko...a to je ten rozdíl mezi BF2 a BF3
  • Dream on...
  • Ty jo, to ani nevím. Na jaké mapě? Asi Special Forces datadisk, nějaká nehrána mapka, ne? Jinak fakt nevím. Nebo nějaký mód? V základním BF2 a na hraných map z DLC to nebylo.
  • Heuréka! *3*

Já to poznal během prvních 30 minut hraní. Jistě, nejspíše mi pomohlo 2000+ hodin v BF2 (a k tomu stovky hodin v dalších dílech série) a samozřejmě účast na ESL a neofic. turnajích.

Ale myslím si na druhou stranu, že BF3 byl vždycky zamýšlen jako čistě casual záležitost s nádhernou grafikou.
  • Já to s BF3 v tomhle směru vzdal už dávno. Je to škoda, ale třeba se podpory esportovního hraní dočkáme v BF4=). Každopádně SWATu 4 se nic nevyrovná;)
  • Rekl bych ze tohle se natacelo HROMADU hodin za pouziti scenare delsi nez ma Ulice
  • Většina her musí pro takto kvalitní trailer udělat CGI filmeček,
    BF3 sačí použít gameplay video...
  • motorka a čtyřkolka v základu BF3? Tak to tam opravdu nebylo... Čtyřkolky v dlc AK a motorka v přicházejícím EG. Ikdyž pokud si si koupil BF3 rovnou v podobě prémiového účtu po vydání dlc Armored Kill, tak ano, ty si to měl už v "základu" (:
  • Spades
    Dokonce to je i v základu BF3 (motorka, čtyřkolka... úplně jedno), tak nechápu co si čekal :D
  • Ta hra nebude nikdy kompetetivnou uz len kvoli zvuku, ktory je robeny na bassy a efekt.
  • No ještě by ty mody a vozidla mohly zakomponovat i do předešlích map a byla by to paráda..
  • premium za 649kc ... to uz se da
  • tak na vysvětlenou, aby to bylo správně pochopeno. "názornou ukázku" sem myslel tak, že je to nesmysl. Né, že to někdy bylo nebo nebylo, ale použil to jako ilustraci. To, že se to někomu líbí, tak to já nikomu neberu. Každý od toho očekává něco jiného a zrovná já sem čekal právě něco jiného. Ale nevadí, beru to jako ponaučení pro příště (:
  • Magister_Peditum
    Bum bác ratata trailer. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit